Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • Publisert: 05.11.2016, 19:33
 • Kategori: Spørsmål&svar
 • Her kommer endelig svarene på spørsmålsrunden. Tusen takk for alle spørsmål, så håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på. Nå skal jeg nyte hjemmelaget pizza og TV - kveld. Ønsker dere alle en fin kveld videre.

  Jeg er veldig nysgjerrig på hvordan dere fant navnet, og om dere var enige fra første sekund?

  Navnet Liam kommer fra navnet William faktisk. Vi har begge likt navnet fra starten av, men jeg var litt skeptisk. Helt til jeg fant ut at det var en gutt i magen, etter det var vi begge helt sikre. Har skrevet mer om valget av navnet her.

  Hvilke forventninger har du til tiden som kommer?

  - Forventer at jeg har noen flere tunge dager foran meg nå frem til tirsdag eller torsdag. Etter det tror jeg tiden blir helt super. Jeg er så utrolig glad i barn, noe jeg alltid har vært, og derfor tror jeg babytiden blir helt magisk. Det kommer jo til å bli en slitsom tid, flere netter med lite søvn og mye amming. Gutten blir jo helt avhengig av meg. Men søvnen kan jeg ta igjen når han sover, og jeg er bare glad jeg får æren av å bli mamma. Kan jo være det oppstår uventede situasjoner, for eksempel kollik, men det hjelper lite å ta sorgen på forskudd så foreløpig er forventningene at jeg kommer til å avslutte dette året på beste vis.

  Hva tenker du rundt fødselen? Er det skummelt eller spennende?

  - Jeg er veldig spent på fødselen. Noen ganger gruer jeg meg litt, men ser faktisk veldig frem mot fødselen. Er utrolig glad jeg skal få oppleve dette, og tror det blir en fantastisk opplevelse. Tross all smerten såklart. Er definitvt mest spennende. Har skrevet mer om dette her :)  Planlegger du å studere når Liam blir litt større? Eventuelt hva?

  - Ja, skulle egentlig studere til å bli barnehagelærer denne høsten, så dette er blitt utsatt til neste år. Gleder meg veldig til å få mer kompetanse, og få mer ansvar på jobben så det blir spennende.

  Hvordan/hvor møttes du å kjæresten din første gang?

  - Jeg hadde en venninne som gikk på samme skole som Robin, og dro for å besøke henne en dag. Da var Robin faktisk på besøk for siste gang før han skulle bytte skole, så var veldig tilfeldig at vi da møttes. En veldig fin tilfeldighet.

  Hvor lenge har dere vært sammen?

  Vi har vært sammen i to år og to måneder på lørdag.

  Hvilke navn sto dere mellom da dere valgte?

  • Hmm, det var ikke så veldig mange faktisk. William og Liam til gutt, og vi har vært sikre på Adele til jente før graviditeten var et faktum. Så der har vi ikke tenkt på stort annet.

  Var han planlagt?

  -Nei, har var ikke planlagt. En veldig koselig overraskelse!

  Hvordan reagerte du da du fant ut at du var gravid?

  - Jeg var i sjokk. De to første ukene var jeg i min egen boble, visste ikke hva jeg skulle gjøre. Har hele tiden visst at jeg ikke var i stand til å ta abort, men klarte ikke å se dette før jeg hadde snakket med mine foreldre. Og med støtten fra kjæresten som ikke var i tvil, så gikk det fort fra sjokk til glede heldigvis.

  Hvordan tenker du det blir med en liten i hus?

  - Å det blir så koselig det! Selvsagt en helt annen hverdag, men vi er begge så glade i barn at det passer oss ypperlig. Blir jo sikkert veldig slitsomt til tider, men det er jo bare en del av pakken.

  Favoritt mat?

  Potetball og sildball er det øverste på lista nå om dagen. Fiskeboller i hvit saus og skjell er også toppen.

  Favoritt drikke?

  Pepsi max! Selvsagt det man ikke skal drikke under graviditeten så et stort savn!

  Favoritt band og/eller musikk? Hvilken type musikk liker du best?

  Liker det meste av pop og R&B. Ingen spesielle band jeg er opptatt av.

  Har du vært på noen konserter?

  Ja, har vært på konsert til One Direction, James Arthur og Beyonce. Har til og med tatt på Beyonce, det var en utrolig kul konsert.

  Noe du å kjæresten din liker godt å gjøre sammen?

  Vanskelig å komme på noe nå om dagen, da vi for det meste slapper av inne fordi kroppen ikke er helt samarbeidsvillig om dagen. Men vi liker å dra ut å enten spise, handle eller finne på noe annet sprell. Ellers liker vi å kose oss sammen på sofaen med serie på TV?en.

  Hvor mange søsken har du?

  Jeg har fire storesøstre

  Hva liker du best å se på tv?

  Er faktisk veldig glad i Skal vi danse, farmen og slikt. Og Aber nå om dagen.

  Hvilken type filmer liker du?

  Romantiske komedier er nok favoritten. Og så har jeg et veldig hat/elsk forhold til skrekkfilmer, hehe.

  Når har du og kjæresten din bursdag?

  Jeg har bursdag på torsdag, 10 november og Robin har bursdag 16 juni.

  Hobby?

  Er vel bare bloggingen det nå om dagen. Gjør mye småting, men går fort lei.

  Hvordan oppdaget du at du var gravid?

  Etter en lang tid med spekulasjoner, så tok jeg en test for sikkerhetsskyld. Var ikke veldig store tegn til graviditet, så var bare for sikkerhetsskyld at vi sjekket. Og godt er det!

  Var kjæresten din den første som fikk vite det? Hvordan reagerte han?

  Teknisk sett ja, fordi han sjekket testen. Men han trodde den var negativ så da bled et diskutert med en venninne før han kom hjem fra jobben. Tok nok en test for å være helt sikker, så den tok vi når vi var sammen.

  Hvordan reagerte venner og familie? Fikk du noen negative reaksjoner?

  De tok det veldig fint. Alle vet at vi er modne, og klarer å ta vare på et barn. Selvsagt kom det overraskende, men vi har kun fått støtte.

  #spørsmålsrunde #gravid #familie #familieogbarn #baby #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg

 • Publisert: 05.11.2016, 19:33
 • Kategori: Spørsmål&svar
 • 8 kommentarer
 • SPØRSMÅLSRUNDE - SPØR I VEI

 • Publisert: 19.10.2016, 11:46
 • Kategori: Spørsmål&svar
 • Her om dagen fikk jeg en liten kommentar om spørsmålsrunden min. Jeg har lenge planlagt å ha den nå i permisjonstiden, jeg har bare helt glemt å dele planene mine med dere. Beklager dette. Godt dere følger mer med enn hva jeg gjør, har nemlig glemt litt av hele greia i disse hektiske uforutsigbare ukene. Men nå er jeg klar til å ta i mot deres spørsmål. Håper selvsagt på at jeg får svart dere før fødselen er i gang. Virker foreløpig som at han skal bli inne litt til, så er ikke veldig bekymret for det helt enda. Hvis det er noe dere lurer på, så er dette sjansen deres til å stille meg spørsmål, så skal jeg svare dere så godt jeg kan.Hva lurer du på?

  #spørsmål #spørsmålsrunde #gravid #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familieogbarn #familie

 • Publisert: 19.10.2016, 11:46
 • Kategori: Spørsmål&svar
 • 10 kommentarer
 • hits