Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

MÅNEDEN SOM GIKK: NOVEMBER

 • Publisert: 01.12.2016, 18:47
 • Kategori: Måneden som gikk
 • En ny måned er i gang. Og dette er en fin mulighet til å se tilbake på måneden som gikk. Og for en spennende og opplevelsesrik måned november var. Sitter igjen med gode minner, definitivt den beste måneden noensinne. Men er det så rart når jeg har fått opplevd det største og beste i livet. Men gleder meg utrolig mye til å tre inn i en ny måned, desember er en fantastisk måned. 

  Månedens høydepunkt: Er det i det hele tatt et spørsmål? Definitivt det første møte med Liam den 09 november. Alle dagene etter dette har vært ganske fantastiske. Er så heldig som har den muligheten at jeg kan være hjemme med min lille skatt hver eneste dag. Koser meg utrolig mye hjemme med lille nurket mitt, og ser frem til å feire julen sammen med han. 

  Månedens nedtur: Når jeg ble sendt hjem fra sykehuset. Ser i ettertid at det var det beste for meg. Trengte å hvile, og det førte jo til vannavgang senere på kvelden. Likevel var det dårlig kommunikasjon da en ba meg bli på sykehuset, mens jeg fikk beskjed på føden om å dra hjem. Ble utrolig skuffet der og da, da jeg fikk troen på at jeg endelig skulle møte lille babyen i magen. Heldigvis endte det hele bra, med fødsel bare 24 timer senere. Den andre nedturen var å høre at Liam hadde infeksjon og måtte på intensiven. Det var en utrolig hard dag, vil helst bare glemme den. Men det hele endte bra, og det er vi utrolig takknemlig for!   

  Månedens film/serie: Jane the virgin. Så sesong 1 på starten av året, og har ventet lenge på sesong 2. Ble så glad da jeg så at Netflix kom ut med sesong nummer to, og nå har jeg dessverre sett ferdig denne sesongen også. Det slutter alltid så spennende. Så nå er det bare å vente på neste sesong, igjen. Anbefaler alle denne serien.

  Månedens beste minne: De fine dagene vi hadde på barselhotellet. Jeg og Robin fikk tid til å bli kjent med Liam, samtidig som vi hadde god hjelp og støtte rundt oss. En super start på den nye tilværelsen som foreldre. Selv om vi begge er ganske erfarne med barn, var det en fin tilvenning. Er definitivt ikke det samme med en nyfødt som det er med ettåringer.

  Månedens fokus: Fokuset denne måneden var Liam. Hvordan vi kan gi han den beste starten på livet. Alt fokus her hjemme går til den lille gutten, og hvordan vi kan gjøre at det blir best for han her hjemme. Nå som vi begynner å gå inn i rutiner og stadig finner ut hva som funker best for oss, kan fokuset etterhvert gå over til andre ting. Og denne måneden blir det å skape nye tradisjoner. 

  Månedens mest leste innlegg: Det mest leste innlegget denne måneden er "Jeg har født". Koselig at så mange ville lese om ankomsten til min lille flotte prins. "Tøff start på familielivet" fanget også stor oppmerksomhet, takker igjen for alle fine ord! 

  Denne måneden har hvert helt fantastisk, er ikke mye jeg kan klage på. Tøff start, fantastisk slutt. Og her hjemme er vi klare til å ta imot denne måneden med åpne armer. Desember er en fantastisk flott avslutning på året, og den første dagen har hvert flott. Og bedre blir den nå som vi snart får besøk her hjemme♥

  #månedens #familie #foreldreogbarn #foreldre #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg #boy #baby #prins #hverdag 

 • Publisert: 01.12.2016, 18:47
 • Kategori: Måneden som gikk
 • 6 kommentarer
 • hits