Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

MÅL FOR 2017

 • Publisert: 02.01.2017, 19:02
 • Kategori: Mål
 • Hvert år kommer jeg opp med nyttårsforsetter. Men det vil ikke si at jeg er veldig flink til å følge disse. Derfor har jeg bestemt meg for å starte med noe nytt. Jeg vil heller sette meg noen mål for det kommende året. Så får vi se om dette gir meg mer motivasjon. Og det faktum at jeg deler det med dere, gjør at jeg blir mer forpliktet til å holde meg til disse målene. I tillegg er jeg ekstremt glad i å krysse av ting jeg har gjort, så når vi trer inn i 2018 skal jeg sette meg ned, og forhåpentligvis krysse av det meste fra denne listen. Om ikke alt.   

  1. VÆRE MER UTE

  Det er godt for både kropp og sjel. Jeg vet det ekstremt godt, men gidder jeg å gå utenfor døren? Sjeldent. Nå som Liam er kommet til verden vil dette selvsagt ikke vare veldig lenge uansett. Men for min egen del så vil jeg bli flinkere på å bruke helgene mine ute. Nå som formen er tilbake til normalen og energinivået er på topp, så finnes det lenger ingen unnskyldning. Jeg skal komme meg ut på trilletur, minst fem dager i uken. Må ikke nødvendigvis gå tur i flere timer hver dag. Bare en liten halvtime hjelper. Liam sover ute hver dag uansett, så han får i alle fall masse frisk luft så lenge det er grader nok til det.

  2. TA VARE PÅ MEG SELV

  Et fotbad i ny og ned, ansiktsmaske og litt neglelakk. Små ting som verken tar mye tid eller krefter. Dette er noe jeg må bli flinkere til. Føler meg alltid så bra etterpå, men likevel gjør jeg det alt for sjeldent. Viktig å ta vare på seg selv, enten man er mor eller ikke. Spesielt når dette gjør at man føler seg enda bedre i ettertid.

  3. SPARE PENGER

  Hjemme her må vi finne en måte som funker for oss. Det er mye som skal skje, på ikke så mange år. Liam skal starte i barnehagen, og når han blir større er det aktiviteter som krever penger. Ettermiddags aktiviteter er gull verdt, og så absolutt noe Liam skal få muligheten til. Vi har allerede en måte som gjør at vi bruker mindre penger, i tillegg til å spare litt småpenger. Alle disse småpengene går til sparekonto til Liam, så vi må bare fortsette med dette.

   


   

  ♦ M Å L  F O R  2 0 1 7 ♦

   

  4. GÅ UT AV KOMFORTSONEN

  Jeg startet å utfordre meg selv litt allerede i fjor, og det endte ofte i de beste beslutningene gjennom hele året. Derfor vil jeg utfordre meg selv enda mer i år, slik at jeg vokser enda mer som en person. Selv om jeg gruer meg ekstremt mye på forhånd, ender det alltid mye bedre enn hva jeg tror. Da må jeg jo bare presse meg selv litt da. Slik er det bra.

  5. ENDRE KOSTHOLD

  Når alt det siste av godteri og drittmat er ute av huset, så blir det ikke kjøpt inn mer. Jeg og R er begge enige i at vi vil ha et bedre kosthold her hjemme. Det er mer rutiner nå om dagen, noe som gjør det lettere å forberede middager her hjemme. I tillegg var vi så heldige at Trines matbok 2 ble med oss hjem etter julaften, og der er det til og med ukesmenyer. Dette skal jeg virkelig utnytte, og første middag blir laget i løpet av de neste dagene. Viser selvsagt resultatet her, så får dere se om jeg kan lære meg å lage mat også. Viktig å være gode forbilder, så maten skal være godt for både helse og smaksløker fremover!

 • Publisert: 02.01.2017, 19:02
 • Kategori: Mål
 • 6 kommentarer
 • hits