Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

WHEN THE SUN IS SHINING

 • Publisert: 06.05.2017, 23:14
 • Kategori: Hverdagen
 • I Ski skinner solen om dagen. Og det skal nytes til det fulle, man vet jo aldri hvor lenge den er her for å bli. Hele uken har det vært stekende varm sol, og gradene har steget for hver dag som går forbi. Klager ikke på det for å si det sånn. Timeplanen denne uken har også vært ganske full, så har ikke blitt alt for mange timer i solen. Nå håper jeg finværet blir med inn i den nye uken, slik at jeg og Liam kan ligge ute dagen lang.

  Ryktet sier at regnet kommer i løpet av natten, håper virkelig at dette slår feil. Vil så gjerne kose meg ute med Robin og Liam i morgen. Er viktig å nyte helgen og slappe av litt også. Dagen i dag har vært forholdsvis rolig, men samtidig har vi gjort mye. Sto ikke opp før nærmere halv ti, da vi har litt lange netter om dagen. Liam får tenner, som fører til at han våkner ca to ganger i løpet av natten. Hadde en rolig morgen hjemme, før vi ble hentet av mamma og pappa. 

  Processed with VSCO with a6 preset
   

  Når sola skinner så er det virkelig ikke mye som slår en tur ned til stranden, så da gikk vi ned til nærmeste strand. Det tar vel rundt en halvtime å gå ned, men vi brukte god tid. Deilig å ikke stresse. Vi bare nøt sola og fuglekvitter, i hverandres selskap. Når vi kom ned til stranda var Liam også våknet opp, så han fikk kjenne litt på vannet for aller første gang. Sto litt i sanden, men var ikke så fornøyd med det da en bølge slo vannet helt til foten hans. Var nok litt kaldt stakkar. 

  Pappa var hjemme, så når vi kom hjem ble det slengt mat på grillen. Storesøster Siri kom også på besøk, og henne har et spesielt bånd med Liam, så det klager vi selvsagt ikke på. Er det en som klarer å roe ned Liam, så er det henne! Liam var superfornøyd uansett, da morfar var så snill at han hadde handlet inn både frukt og smoothie til Liam. Han fikk til og med velge ut smoothie selv.

  Elsker dager som dette, og gleder meg til mange flere denne sommeren. Liam vokser til, varmen kommer og familielivet er herlig! Vi nyter å være tre stykker, selv om det definitivt er hardt til tider. Er ikke en dans på roser med nattevåk, men når morgenen kommer er alt glemt. Nå står kjærestetid på planen, må pleie kjærligheten også, nå som vi ikke får så veldig mye tid alene om kveldene. Håper dere alle har hatt en flott lørdag♥


   

  #ungmor #ungmamma #hverdag #helg #solskinn #baby #babymama #mammablogg #bloggmagasin #familie #foreldreogbarn #familieogbarn

 • Publisert: 06.05.2017, 23:14
 • Kategori: Hverdagen
 • 3 kommentarer
 • hits