Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

TRE MÅNEDER

 • Publisert: 18.02.2017, 20:58
 • Kategori: Liam
 • Forrige torsdag ble mini tre måneder. Hadde egentlig begynt å skrive litt (og med litt mener jeg overskriften), men kom aldri i gang med innlegget. Men en liten oppsummering må jo til. En flott milepæl å krysse, virkelig morsomt! Tenk at han har vært i verden i tre små måneder allerede. Føler at jeg har kjent han så lenge, men det er faktisk ikke mer enn tre måneder. Ingen tvil om at det har vært de tre beste månedene noensinne. Kan faktisk ikke forstå hvordan jeg kunne være så heldig å bli akkurat mammaen til Liam.

  Det er helt ekstremt å se tilbake på nyfødt tiden. Det har skjedd så mye siden den gang. Liam lærer nye ting hver eneste dag, forrige uke på tiden synes jeg at ham pratet masse. Men nå kam han holde på mye lenger. Det kommer mange forskjellige lyder fra den lille kroppen. For det meste er han veldig glad, men han må jo kjefte litt fra tid til annen også. Han prater til både menneskene han har rundt seg, og han prater til lekene sine. Han har også begynt å målbevisst ta etter leker, og tester ut hvordan hånden og fingrene smaker. De er ofte i munnen for å si det slik.

  Jeg har forandret meg en del selv også. Livet mitt dreier seg for det meste om Liam. Han er i tankene hele tiden, og det meste jeg gjør i løpet av en dag er for han. Man strekker seg ikke bare litt lenger for barna sine, det kan jeg skrive under på. Det viktigste er at han har det bra og er trygg. Jeg skal innrømme at jeg gleder meg til å begynne med grøt, og forhåpentligvis blir flaske en hit her hjemme. Jeg og Robin trenger litt tid alene vi også, det er vi enige om å ikke glemme i denne tiden. For øyeblikket nyter jeg å ha Liam her hjemme med oss til enhver tid, men han kommer til å ha det like fint hos vår familie. Det er vi absolutt ikke i tvil om.

  #ungmor #ungmamma #threemonths #mammablogg #baby #mamma #hverdag #familieogbarn #foreldre #mammalivet

 • Publisert: 18.02.2017, 20:58
 • Kategori: Liam
 • 2 kommentarer
 • LIAMS UTVIKLING

 • Publisert: 03.02.2017, 00:06
 • Kategori: Liam
 • God kveld. Hadde en hard start på dagen i dag, så har egentlig bare slappet av når Liam har sovet i dag. Bloggen ble litt glemt dessverre. Men jeg har kommet så langt som å planlegge hva jeg vil skrive, nemlig utviklingen til Liam. Tenker at det kan være gøy for dere å lese hvordan Liam utvikler seg, samtidig som det er en fin ting å se tilbake til senere. Spesielt når nestemann kommer. Gøy å se både forskjeller å likheter mellom barna sine kan jeg tenke meg.

  Vi starter med prating/snakking: det kommer utrolig mange lyder fra lille om dagen. Prater skikkelig mye. Han har alltid noe å fortelle meg, og noen ganger har vi vår egne lille samtale. Han lager en lyd og jeg hermer. Han synes det er skikkelig morsomt, og fortsetter gjerne å prate med meg. Ler litt mens han gliser og babler i vei. Det er skikkelig koselig. Kan tenke meg at der bare blir mer prating i løpet av dagen fremover, det blir skikkelig koselig.

  Bevegelser: Liam er en skikkelig sprellemann om dagen. Når han ligger på ryggen så spreller han med både armer og ben. Han har ikke stort med kontroll på kroppen enda, så det hender at han slår seg selv. Det høres fryktelig vondt ut, men han bare fortsetter med mindre vi stopper han, haha. Han synes nå det er gøy å ligge på magen, og vi kan holde på lenger enn tidligere. Hodet snur han nesten helt rundt bare for å få med seg alt som skjer. I dag snudd han også hodet sitt mot meg som sto ved hans side, da han lå på magen. Så han begynner å bli skikkelig sterk.

  Dagsform: lille er som oftest blid og fornøyd. Så lenge han får mat, kos og nok søvn så gliser han fra øre til øre. Vi har ikke hatt økedager på en liten stund, men lurer på om en ny fase er på vei. Den tredje fasen, som jeg skal skrive litt om senere, kan føre til at han igjen trenger masse nærhet. Det har han gjort i de to tidligere fasene, og vil da helst ha kos av meg. Forbereder meg på at det kan skje, for det er noen slitsomme dager. Men det betyr bare at han utvikler seg, og kos får jeg aldri nok av.

  Søvn: noen få netter innimellom kan han våkne litt, og kreve mer mat underveis i søvnen, enn vanlig. Men dette skjer sjeldent, som oftest sover vi sammenhengende om natten. På formiddagen sover han som oftest minst tre timer og opp mot fire. Så lenge han sover ute. På kvelden varierer det veldig. Sover han ute så kan han sove i minst to timer. Andre ganger sovner han enten i vippestolen eller ved puppen, da sover han ikke lenge.

  Oppmerksom: han er ekstremt oppmerksom om dagen. Om noen går forbi følger han etter med blikket. Han hører etter hvor lyder kommer ifra og ser i retningen hvor han hører lyden. TV'en er utrolig fin for det er så mange fine farger. Jeg må faktisk snu han vekk, eller sku av TV'en noen ganger om jeg vil ha hans fulle oppmerksomhet. Men den blir fort glemt. Sangstund mens han ligger på teppet sitt er veldig gøy. Da sitter jeg foran han og synger, slik som på babysang i kirken. Det synes han er skikkelig stas, og både ler og gliser som bare det.

  Skal prøve å oppdatere dere om en måneds tid, så blir det lett å følge med på hvor mye som skjer. Det endres fra dag til dag, så er spent på hvordan ting er om en måned. Sov godt alle mann!

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #babyboy #mamma #hverdag #utvikling #familie #familieogbarn #bloggmagasin #foreldreogbarn

 • Publisert: 03.02.2017, 00:06
 • Kategori: Liam
 • 4 kommentarer
 • LESING ER FOR ALLE

 • Publisert: 16.01.2017, 10:09
 • Kategori: Liam
 • ... selv de aller minste. Selv om en lett kan tenke at det ikke er noe poeng i å lese for de aller minste, så er det faktisk helt motsatt. Jeg har selv tenkt slik tidligere, men er glad for at jeg har fått informasjon om at det er viktig for barn i alle aldre og bli lest for. Med tanke på at jeg selv er en erfaring rikere, vil jeg gjerne dere informasjonen videre. Det er jo viktig at vi deler kunnskap med hverandre.

  Leser du for ditt småbarn, vil dette være med på å forme og utvikle språket til barnet. I tillegg viser forskning fra USA at barn som blir lest for har bedre evne til å se for seg hva de leser om. Til dere som vil lese mer, finner dere fin informasjon i denne artikkelen. "Det er ikke bare for kosen og trygghetens skyld det er verdifullt å lese for de små. Barnets hjerne blog også utviklet".

  Vi har allerede begynt med lesestund her hjemme. Liam synes det var kjempegøy. Både smilte av bildene og fulgte med på bildene i boken da jeg leste for han. Vi leste ikke så lenge da han ble utålmodig etter en stund, men det vil gå seg til. Skikkelig koselig å ligge å kose seg på sofaen med en god bok. Ser virkelig frem mot flere slike stunder i fremtiden!

  Se han nyyyter!

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #blogg #foreldreogbarn #familieogbarn #familie #foreldre #baby #leseforbarn

 • Publisert: 16.01.2017, 10:09
 • Kategori: Liam
 • 4 kommentarer
 • HVOR SOVER HAN?

 • Publisert: 15.01.2017, 12:23
 • Kategori: Liam
 • Fikk et spørsmål her om dagen. Hvor sover Liam. Tenkte jeg skulle skrive litt om det også, siden jeg har nevnt søvn noen ganger tidligere på bloggen. Dette funker fint for oss, og om dere har tips tar jeg de gjerne imot. Men da vil jeg at det skal være tips som kan hjelpe oss å får det enda bedre. Vi liker rutinene som de er nå, og vi har snakket med helsesøster og alt er trygt og godt for minstemann. Er ikke bare jeg som er lat om noen tenker det.

  Og det jeg har fått kommentar på tidligere er at Liam sover natten gjennom. Han gjør faktisk fortsatt det, unntakene er når han ikke sover gjennom natten. Bekymringen har vært om han har fått i seg nok mat, da noen mener at han burde få mat om natten. Og tror ikke det var negativt ment, vil bare forklare. Alle barn er forskjellige, slik som voksne, og hvis dere har lest mine tidligere innlegg forstår dere vel godt at han får nok mat om dagen. Da blir det dumt å vekke han fra en god natts søvn, når han egentlig ikke trenger det.

  Han har på det meste sovet i ni timer, og litt av grunnen til at ting funker så bra er at han sover for seg selv. Han sover i vuggen sin, så det er trygt og godt. Vuggen står rett ved siden av sengen, så han er ikke langt unna heller. Dette gjør at jeg og Robin ikke sover inneklemt om natten da Liam ofte tar opp mye plass i sengen, haha. I tillegg sover Liam bedre for seg selv. Uten for mange bevegelser og ikke så mye varme. Så slipper han også å bli for klam.

  Vi er ekstremt heldige som får sove natten gjennom. Selv om han kun er to måneder gammel. Vi nyter det så lenge det varer vi. Spesielt deilig er det for meg som ammer mer enn nok i løpet av dagen, så får jeg en god pause om natten. Ingenting er bedre enn uavbrutt søvn. Samtidig er vi fullstendig klar over at dette kan endre seg fort, og vet at vi sikkert får noen flere våkenetter i løpet av årene fremover. Og slik er det bare, og det er helt greit det også.

  Flere med småbarn som sover seg gjennom natten?

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #blogg #hverdag #baby #søvn #bloggmagasin #familieogbarn #foreldreogbarn #familie #mammalivet

 • Publisert: 15.01.2017, 12:23
 • Kategori: Liam
 • 4 kommentarer
 • PLUTSELIG KOM VINTEREN

 • Publisert: 05.01.2017, 17:20
 • Kategori: Liam
 • Hei dere. Her er det 10 minus grader i dag, så vi har holdt oss inne vi. I tillegg er Liam inne i fase to, og er skikkelig avhengig av nærhet. Det eneste stedet han sover godt er enten ved meg, eller i vogna. Så lenge den er ute. Men i dag har det vært så kaldt at han måtte sove inne. Jeg holdt meg derfor i senga frem til klokken nærmet seg ett i dag tidlig. I senga sover han jo ved siden av meg. Han har vært som dette de siste dagene, derfor tok vi en ekstra lang morgen i dag.

  Men vi har kost oss masse uansett vi. Jeg er over gjennomsnittet glad i å ta bilder, så jeg knipser i vet jeg. Liam er den perfekte modellen. Prater og ler, smiler og koser seg med mamsen. Og når han er lei, ja da klager ham litt. Han er en bestemt liten gutt, så han gir beskjed om det er noe som er feil. Ingen tvil når han er misfornøyd.

  Selv om han er mye på meg om dagen, har han også blitt glad i å ligge alene. Han kan sitte lenge i vippestolen uten at vi vipper på han nå. I tillegg ligger han gjerne i sofaen og prater, ler og kjefter for seg selv. Han begynner å få skikkelig personlighet nå. Utvikler seg fra dag til dag. Det er veldig morsomt å være en del av! Kunne ikke fått en finere liten gutt!

  #mamma #mammablogg #ungmor #ungmamma #foreldreogbarn #familieogbarn #hverdag #baby #newborn

 • Publisert: 05.01.2017, 17:20
 • Kategori: Liam
 • 2 kommentarer
 • 1 MÅNED GAMMEL

 • Publisert: 09.12.2016, 18:39
 • Kategori: Liam
 • Det er helt utrolig, men sant. Lillestore Liam har allerede blitt en måned gammel. For en måned siden lå jeg på sykehuset. Hadde akkurat blitt flyttet over til barsel, og fått i meg litt mat. Det var så godt å slappe av. Endelig var det rolig etter flere timer med hardt arbeid. Var så stolt over at jeg klarte det. Jeg fikk ut dem nydeligste lille prinsen i hele verden. Burde vel heller si at han var diger, men for meg var han fortsatt liten. Barna er ikke akkurat så små da de starter i barnehagen.

  Var en rar følelse den dagen. Skal være helt ærlig og si at jeg ikke følte meg som en mor. Var helt utslitt, og klarte ikke engang å løfte Liam. Måtte jobbe litt før jeg fikk morsfølelsen, men når den først kom var det utrolig deilig. Morsfølelse eller ei, jeg lå å så på Liam i flere timer. Kunne ikke annet enn å smile. Vakker og søvnig gutt. Er jo ikke rart det, var ikke bare jeg som hadde en heftig dag. Utrolig glad for at alt gikk som det skulle, og for at Ahus tok godt vare på oss. Selv føltes det som jeg hadde blitt påkjørt av en buss et par gangen, men Liam var frisk og fin. Da tenker man ikke lenger på sin egen smerte.

  Mamma og pappa elsker deg Liam!

  #baby #babyboy #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg #foreldre #familie #familieogbarn #barn #onemonth

 • Publisert: 09.12.2016, 18:39
 • Kategori: Liam
 • 4 kommentarer
 • LYKKE ER ...

 • Publisert: 05.12.2016, 08:09
 • Kategori: Liam
 • Å se barnet sitt smile. Liam begynte å smile før vi i det hele tatt forlot sykehuset. Selvsagt var dette grunnet luft i magen, men vi fikk se et lite smil da. Men nå har han begynt å smile genuint! Når vi har han på fanget og prater med han, gir han nå respons ved å smile. Han hermer også etter ansiktsuttrykkene våre, det er det nydeligste i verden.

  Lykke er å vite at barnet ditt har det godt. At du gir barnet alt den trenger, og noen ganger det lille ekstra. Liam er så heldig at han er omringet av fantastisk familie, og får gaver fra alle kanter. Så han er definitivt en gutt som har det han trenger, og litt til. Og det gjør meg glad. Å se at så mange ønsker oss alt vel, og ikke minst tar seg bryet til å sende meldinger, legge igjen kommentarer på bloggen og sender oss gaver. Vi er så utrolig takknemlig for alle dere rundt oss. Takk for all hjelp og støtte!

  Lille flotte nurket mitt! Ikke rart vi er så forelsket i denne skapningen.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #lykke #mamma #momlife #hverdag #familie #familieogbarn #barn #baby #babyboy #foreldre

 • Publisert: 05.12.2016, 08:09
 • Kategori: Liam
 • 4 kommentarer
 • PAKKE I POSTEN

 • Publisert: 03.12.2016, 19:06
 • Kategori: Liam
 • For noen dagen siden kom Robin hjem med en overraskende stor pakke. Heldigste Liam fikk til og med gave fra min snille tante og onkel. De bor syv timer unna oss, så det var en koselig overraskelse. Og i pakken var det en flott dress. Den blir flott å bruke når han blitt litt eldre. Utrolig smart når vi kun skal ha han i bilstolen ut i bilen. Denne har glidelås på begge sider av magen slik at det blir lett å kle av han så han slipper å bli så varm, og vi slipper å kle helt av han. Veldig praktisk.

  Tusen takk for denne flotte gaven💙

  #ungmamma #mammablogg #ungmor #familie #foreldreogbarn #barn #baby #foreldre #mamma #gave

 • Publisert: 03.12.2016, 19:06
 • Kategori: Liam
 • 4 kommentarer
 • KAN IKKE TRO DET

 • Publisert: 30.11.2016, 13:28
 • Kategori: Liam
 • Tre uker. For tre uker siden lå jeg på sykehuset. Lite visste jeg at fødselen snart var over, og at prinsen min snart var ute av magen. Han skulle snart ut å møte verden. For tre uker siden lå jeg i et smertehelvete. Super vonde rier, med tanke på den intense fødselen. På denne tiden var Liam stresset i visse stillinger, så jeg måtte enten ligge på min venstre side eller sitte, hvis ikke så flat hjerterytmen til den lille utålmodige gutten i magen min.

  Tre uker har blitt brukt med denne flotte lille gutten. Disse tre ukene har jeg brukt på å bli kjent med den lille gutten som endelig kom ut av magen min. Så koselig vi har hatt det! Dagene bare flyr av gårde, og jeg har en fantastisk snill og god gutt. Selv om vi mistenker at han er inne i en fase om dagen, er han en skikkelig godgutt. Vil bare være med mamma eller pappa nesten hele tiden. Men man kan ikke klage på det. Er så takknemlig for min friske lille gutt, og for disse tre fantastiske ukene. Gleder meg stort til tiden fremover💙

  #boy #prins #baby #hverdag #treuker #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #foreldreogbarn #foreldre

 • Publisert: 30.11.2016, 13:28
 • Kategori: Liam
 • 4 kommentarer
 • EN LITEN SMAKEBIT

 • Publisert: 23.11.2016, 19:12
 • Kategori: Liam
 • Ahh, nå har endelig fotografen vi var hos lagt ut en liten smakebit. Et av bildene vi tok har nemlig blitt lagt ut på hennes facebookside. Vi var hos fotografen Gina Englund som holder til på Oppegård stasjon. Anbefaler henne på det sterkeste! Henne tar bilder for de fleste anledninger, alt fra bryllup til familie bilder. Og det er lett å komme seg dit, både med bil og tog.

  Og Gina er super flink. Henne tok godt imot oss alle tre. Stresset ikke i det hele tatt da Liam brukte tid på å sovne, men lot oss bruke tid på å roe han ned. Og henne brukte flere positurer så nå er vi veldig spent på å se resten av bildene. Er så forelsket i denne flotte gutten vår, vi er så heldige som får ha han i livet vårt!

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #fotografering

 • Publisert: 23.11.2016, 19:12
 • Kategori: Liam
 • 8 kommentarer
 • NYFØDT FOTOGRAFERING

 • Publisert: 20.11.2016, 13:28
 • Kategori: Liam
 • Hei alle sammen. For øyeblikket er Robin, Liam og jeg i studio for å ta nyfødt bilder. Gleder meg til i kommer ordentlig i gang, vi har nemlig vært her siden klokken tolv, men Liam har bestemt seg for å ikke sove nå, nå skal han være lys våken. Amming, bleieskift og litt byssing har blitt testet, men ingenting får prinsen til å sovne.

  Han er egentlig veldig trøtt en han er så sta at han kjemper hardt for å holde øynene åpne av en eller annen grunn. Vi må bare følge hans tempo, han er sjefen. Nå er han heldigvis i ferd med å sovne, så tror vi kommer i gang med fotograferingen veldig snart.

  Har skjedd så mye at jeg ikke har tenkt tanken på å nevne alt det fine jeg fikk til bursdagen min. En av gavene var nemlig denne fotograferingen. Er så heldig at mine søstre hadde ordnet dette til meg, og det er jeg så utrolig glad for. Dette er bilder vi kommer til å sette pris på så lenge vi lever. De er jo bare så små en gang!

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #fotografering

 • Publisert: 20.11.2016, 13:28
 • Kategori: Liam
 • 6 kommentarer
 • EN UKE GAMMEL

 • Publisert: 17.11.2016, 22:25
 • Kategori: Liam
 • Kan ikke tro at Liam allerede er blitt en uke gammel. En uke og en dag for å være helt nøyaktig. Jeg har fått æren av å bli kjent med Liam i en uke,  begynt å lære meg hvilken personlighet han har. Vi fikk en tøff start, som gjorde at jeg ikke fikk bli ordentlig kjent med han før det var gått noen timer.

  Men etter hvert som jeg har blitt bedre, og Liam er mer våken, så har vi begynt å skape et bånd. Er spesielt at et lite menneske er så avhengig av meg. Men samtidig er det godt at det eneste som roer han ned er meg. Enter å ligge inntil meg, eller amming.

  Gleder meg til tiden fremover. Gleder meg til å bli enda bedre kjent med Liam. Gleder meg til alle de fine stundene vi har foran oss. Gleder meg til alle minnene vi skal skape. Gleder meg til å fortsette fremover som en familie på tre, ikke to!

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn

 • Publisert: 17.11.2016, 22:25
 • Kategori: Liam
 • 6 kommentarer
 • JEG HAR FØDT

 • Publisert: 10.11.2016, 15:14
 • Kategori: Liam
 • Hei alle sammen. Nå er faktisk fødselen over. Liam kom til verden 14.06 i går, og det var en intens prosess. Vannet gikk tirsdag kveld å etter nok en tur til sykehuset, fikk jeg beskjed om at det ikke var sikkert når fødselen ville starte. Det var bedre å sove i egen seng. Og igjen hadde de rett, jeg sov gjennom hele natten, men våknet klokken i 05.30 tiden, og da begynte det å komme rier.

  Han skulle selvfølgelig vente til rushen startet, så det tok over en time å komme seg til sykehuset. Riene ble sterkere hele tiden, og kom ganske hyppig. Forteller mer om fødselen senere jeg. Nå skal dagene nytes før vi skal hjem. Vi har litt å lære, og vi får all den hjelpen vi trenger her, så det skal virkelig utnyttes. Vil oppdatere litt på bloggens facebookside, så gå gjerne inn å lik den om du vil følge med. Nå skal jeg nyte bursdagen min med verdens flotteste bursdagspresang ♥

  #baby #barn #boy #prins #nyfødt #fødsel #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #barn #ungmamma #hverdag

 • Publisert: 10.11.2016, 15:14
 • Kategori: Liam
 • 14 kommentarer
 • SKAL HAN SKJERMES?

 • Publisert: 07.11.2016, 21:17
 • Kategori: Liam
 • God kveld. Jeg fikk et spørsmål i dag som jeg tenkte å svare på slik at alle får se. Har nemlig fått spørsmål om dette tidligere også, så da er det like greit å svare i et innlegg så alle sammen kan se hva jeg svarer. Spørsmålet er om jeg kommer til å skjerme Liam fra bloggen, eller om jeg vil legge ut bilder av han.

  Jeg har ikke tenkt veldig mye på dette, men har jo tenkt litt før jeg startet å blogge. Og det er ikke bare min sønn, så har også hørt hva Robin er komfortabel med. Og vi er enige i at det vil bli lagt ut bilder her på bloggen. Når han endelig kommer vil jeg nok bare vise han frem. Når jeg endelig får sjansen, så skal han vises frem.

  Kommer ikke til å dokumentere hver eneste bevegelse han gjør, men bilder vil jeg vise. Han jo så mye fint av tøy og saker som jeg har vist dere, og da må jeg også vise hvordan det passer småen også. Så nei, han vil ikke bli skjermet fra bloggen. Han skal vise seg når han bestemmer seg for å endelig komme ut!

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn

 • Publisert: 07.11.2016, 21:17
 • Kategori: Liam
 • 2 kommentarer
 • BARNESKO I ARV

 • Publisert: 31.10.2016, 16:53
 • Kategori: Liam
 • Når jeg først er i gang med å snakke om arveklær, da passer det kanskje fint å vise siste nytt som går i arv hjemme hos oss. Jeg og mamma fant jo noen flotte sko i kjelleren for noen uker siden. Dette er mitt første par med sko. Og de var jo ikke typisk jentesko, så da vil de sikkert passe perfekt til prinsen vår.

  Er de ikke flotte? Jeg synes at disse skoene har skikkelig sjarm. Ikke noe som finnes på alle butikker nå om dagen, som gjør den ekstra spesielle. Blir så glad når jeg finner ting til Liam som jeg selv har brukt. Er så morsomt at jeg kan føre mine klær videre. Disse skoene er også størrelse 19, så det hadde vi ikke fra før. Det passet jo bare helt supert! Det er skjebnen det folkens.
  Liker du skoene?

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #baby #barn #boy #prins #sko

 • Publisert: 31.10.2016, 16:53
 • Kategori: Liam
 • 2 kommentarer
 • VALGET AV NAVNET

 • Publisert: 27.10.2016, 20:01
 • Kategori: Liam
 • Liam. Et navn jeg forelsket meg i, min samboer forelsket seg i, og alle rundt oss har forelsket seg i. Vi var gjennom noen få navn på starten, blant annet William. Når R fortsatt var usikker på William så sa jeg til slutt Liam. Og da var all tvil borte. Om det viste seg å være en liten gutt i magen min, så måtte han jo hete Liam. Jeg var fortsatt litt usikker. Elsket navnet, men sto fortsatt litt igjen på William.

  Om det skulle befinne seg en liten jente i magen, var navnet allerede bestemt. Det ble bestemt lenge før vi i det hele tatt fant ut om graviditeten. Vi hadde valgt ut navnet Adele etter vi kom over dette navnet. Dette liker vi begge utrolig godt, synes det var spesielt og fint. Guttenavn var aldri noen stor tanke, da Adele navnet kom opp som en tilfeldighet. Derfor måtte vi inn i tenkeboksen for å finne det perfekte guttenavnet. 

  Dagen for ultralyd kom, og vi gledet oss som små barn til å endelig se vår lille skatt og forhåpentligvis få vite kjønnet. Heldige var vi, og den lille skapningen jeg hadde i magen lå perfekt til for fine bilder. Den snille damen som utførte ultralyden viste oss de forskjellige delene av kroppen, og forklarte alt hva vi så. Hjertet banket, og alt så bra ut. Min kjære samboer var hakket utålmodig, og måtte til slutt spørre om henne kunne se hvilket kjønn det var. Henne så på bildene i flere forskjellige vinkler før henne kunne si hva det var, men henne var helt sikker; en liten gutt. Og da kom tårene jeg hadde klart å holde inne. Tenk at inne i magen min fantes det en liten frisk babygutt.

  Vi kom faktisk ikke lenger enn til bilen før vi var tilbake til navn. Da hadde vi fått ringt til alle som ventet i spenning på å få høre om det var en liten gutt eller en jente som skulle komme til verden. Vi var susete begge to. Sjokkert over hvor fint dette gikk, og lykkelige over å vite at babyen vår ikke bare var frisk, men også at det er en gutt. Vi kom ikke langt på vei før jeg sa til Robin at jeg var enig, Liam er det perfekte navnet. Da falt alt på plass. Og som det står i avisartikkelen vil det fulle navnet bli Liam - André. Robin har nemlig André til mellomnavn, så vi hadde veldig lyst til å bruke dette navnet. Ingen av oss likte navnet som fornavns, så vi la det ifra oss. Men da vi bestemte oss for navnet Liam, så fant vi ut at dette ble en fin kombinasjon, og derfor vil vi at lille prinsen skal hete Liam - André.

  Ikke glem spørsmålsrunden, avsluttes snart. Og her kan du følge enda bedre med når jeg legger ut nye innlegg, nemlig på den nye facebooksiden.

 • Publisert: 27.10.2016, 20:01
 • Kategori: Liam
 • 0 kommentarer
 • hits