Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

WHEN THE SUN IS SHINING

 • Publisert: 06.05.2017, 23:14
 • Kategori: Hverdagen
 • I Ski skinner solen om dagen. Og det skal nytes til det fulle, man vet jo aldri hvor lenge den er her for å bli. Hele uken har det vært stekende varm sol, og gradene har steget for hver dag som går forbi. Klager ikke på det for å si det sånn. Timeplanen denne uken har også vært ganske full, så har ikke blitt alt for mange timer i solen. Nå håper jeg finværet blir med inn i den nye uken, slik at jeg og Liam kan ligge ute dagen lang.

  Ryktet sier at regnet kommer i løpet av natten, håper virkelig at dette slår feil. Vil så gjerne kose meg ute med Robin og Liam i morgen. Er viktig å nyte helgen og slappe av litt også. Dagen i dag har vært forholdsvis rolig, men samtidig har vi gjort mye. Sto ikke opp før nærmere halv ti, da vi har litt lange netter om dagen. Liam får tenner, som fører til at han våkner ca to ganger i løpet av natten. Hadde en rolig morgen hjemme, før vi ble hentet av mamma og pappa. 

  Processed with VSCO with a6 preset
   

  Når sola skinner så er det virkelig ikke mye som slår en tur ned til stranden, så da gikk vi ned til nærmeste strand. Det tar vel rundt en halvtime å gå ned, men vi brukte god tid. Deilig å ikke stresse. Vi bare nøt sola og fuglekvitter, i hverandres selskap. Når vi kom ned til stranda var Liam også våknet opp, så han fikk kjenne litt på vannet for aller første gang. Sto litt i sanden, men var ikke så fornøyd med det da en bølge slo vannet helt til foten hans. Var nok litt kaldt stakkar. 

  Pappa var hjemme, så når vi kom hjem ble det slengt mat på grillen. Storesøster Siri kom også på besøk, og henne har et spesielt bånd med Liam, så det klager vi selvsagt ikke på. Er det en som klarer å roe ned Liam, så er det henne! Liam var superfornøyd uansett, da morfar var så snill at han hadde handlet inn både frukt og smoothie til Liam. Han fikk til og med velge ut smoothie selv.

  Elsker dager som dette, og gleder meg til mange flere denne sommeren. Liam vokser til, varmen kommer og familielivet er herlig! Vi nyter å være tre stykker, selv om det definitivt er hardt til tider. Er ikke en dans på roser med nattevåk, men når morgenen kommer er alt glemt. Nå står kjærestetid på planen, må pleie kjærligheten også, nå som vi ikke får så veldig mye tid alene om kveldene. Håper dere alle har hatt en flott lørdag♥


   

  #ungmor #ungmamma #hverdag #helg #solskinn #baby #babymama #mammablogg #bloggmagasin #familie #foreldreogbarn #familieogbarn

 • Publisert: 06.05.2017, 23:14
 • Kategori: Hverdagen
 • 3 kommentarer
 • WELCOME BACK WITH OPEN ARMS

 • Publisert: 26.04.2017, 14:04
 • Kategori: Hverdagen
 • Ahh, i dag skinner sola igjen dere. Det er deilig det. Ble skikkelig glad da jeg sto opp og så at solen lyste inn gjennom våre små vinduer her hjemme. Hele dagen blir bedre så lenge sola skinner, og jeg tenker å ta med Liam ut etterpå for å få oss litt D-vitamin! Vi sov litt for lenge i dag, vi er jo helt ute av rutiner om dagen. Kan gjerne skylde det på påsken, men det har vel ikke noe med det å gjøre. Vi var hjemme til samme tid, og prøvde å få Liam til sengs rundt samme tid.

  Sliter mye med å sovne på kveldene, sliter fortsatt med mye mareritt om nettene, og da er det skikkelig deilig å ligge å dra seg om morgenen. Men jeg må bare ta meg sammen. Liam må komme seg i seng tidligere om kveldene, og ettermiddagsduppen kan ikke bli for sen. Da tror jeg vi får flotte rutiner igjen, noe vi virkelig trenger. Elsker jo egentlig å komme meg opp tidlig, å bruke dagen på noe nyttig. 

  Eller blir det en ganske kjedelig dag vil jeg tro. Skal redigere litt bilder til instagram nå, så blir det jobbsøking etterpå. Blir spennende å komme seg tilbake i jobb igjen, men jeg gruer meg også veldig til å ikke bruke hele dagen min sammen med Liam. Herregud så rart det blir. Heldigvis er ikke skoledagene så innmari lange, så blir nok en rolig tilvening, selv om det ikke blir lite slitsomt. Spennende tider jeg har i vente nå! 

  Facebook ⌉ ⌊ Instagram ⌉

 • Publisert: 26.04.2017, 14:04
 • Kategori: Hverdagen
 • 3 kommentarer
 • SLEEPING BABY

 • Publisert: 25.04.2017, 11:30
 • Kategori: Hverdagen
 • Da var nok en tirsdag påbegynt, og uken er allerede godt i gang. Har vært veldig fornøyd med at det raser mot sommer, men i går kom søren meg snøen tilbake her på østlandet. Æsj, så kjedelig det var å måke seg frem med vogna når vi tuslet avgårde i går. Da jeg våknet opp til en melding fra Robin om at snøen var lagt seg ute, ble jeg mildt sagt sjokkert. Når våren endelig ankommer, forsvinner den igjen på et blunk.

  Liam er lagt for dupp nummer en, og jeg skal snart hoppe i dusjen. I det siste har jeg begynt å amme en gang i løpet av natten, og vil derfor ha Liam sovende på vårt rom en liten stund til. Men vugga er alt for liten, og jeg er bekymret for at Liam skal rulle ut av den. Så i går bar R sprinkelsengen inn på vårt rom, slik at han får en fin tilvenning til sin nye seng. Det tok oss over to timer, men slik er det vel når han er vandt med å vugges i søvn. 

  Det er godt han kan ta igjen litt søvn på dagen, da han våkner til samme tid om morgenen igjen. Rundt ni er det opp her, etter at det var klokken åtte en liten periode. Mistenker at han trenger litt mer søvn, eller at dette er et resultat av nattammingen, så det blir nok tidligere kvelden på Liam fremover, var så greit å starte dagen litt tidligere enn ni/halv ti tiden.

  Ellers holder vi oss for det meste inne i dag. Pakket vekk all vinter i helgen, så er ikke veldig gøy å tasse rundt i snøen med vår/sommer sko. Nå vil jeg ha sol og varme, er så lei av dårlig vær. Håper været er bedre hos deg, så snakkes vi senere. Kommer en super rabattkode til dere etterpå, så følg med! 

  Facebook ↔ Instagram ←

 • Publisert: 25.04.2017, 11:30
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • JEG TRENGTE EN PAUSE

 • Publisert: 24.04.2017, 22:04
 • Kategori: Hverdagen
 • Heihei alle sammen!

  Nå er det en stund siden sist gang jeg titten innom bloggen. Nærmere to måneder faktisk. To måneder hvor det har skjedd mye. Men noe annet enn det kan jo ikke forventes da man har en liten (stor) baby i hus. Liam er nå rukket å bli hele fem måneder. Føler jeg akkurat var på fem måneders kontroll, men allerede nærmer det seg seks måneders kontroll med stormskritt. De to ukene fra fem måneder til i dag har flydd avgårde. Dumt at jeg plutselig ble borte, det var helt uten hensikt. Men jeg fikk rett og slett nok, og det var ikke et bein i kroppen som ville innom bloggen. Ingen spesiell grunn til dette, bare en hektisk hverdag med en liten en. 

  Som tidligere nevnt følte jeg at tiden gikk i et flott tempo, og jeg rakk å ta del i alt som skjedde, samtidig som jeg fikk kjenne på det å glede meg til hva som ville komme fremover. Det var skikkelig deilig, og en følelse jeg tok litt lett på. Plutselig ble han fire og en halv måned gammel, og siden den gang har tiden rast. Og det har ikke stoppet opp enda, så det er nok slik det blir fremover. 

  Ellers er vi alle friske og raske. Liam var veldig uheldig, og fikk RS - virus rett før dåpen. Selve dåpsdagen var helt fantastisk, skal komme tilbake til den etter hvert. Det var to uker vi kun var rundt eldre voksne og barn. Ville ikke smitte barna rundt oss, så vi måtte bli hjemme fra både babysvømming og babysang. Det ble fort bedre, og det ble heldigvis aldri så ille at det ble snakk om sykehuset. Fortsatt litt tett, føler det henger igjen etter viruset, men ikke noe han plages av.   

  Jeg er fortsatt en godtemoms, og har ikke å kutte ut sjokoladen. Er bedre enn tidligere, men har fortsatt et stykke igjen. Men har valgt og ta alt i et rolig tempo, det er ikke stort mer enn fem måneder siden jeg hadde en stor gutt på nesten fem kilo boende i magen. Det kommer til å ta litt tid å gå ned i vekt, det viktigste for meg er å gjøre det på en sunn måte slik at jeg ikke ødelegger ammingen. Robin derimot, trener og spiser litt bedre enn meg, så prøver å la meg inspirere av han, hehe.

  Liam har en tann på vei, så har vært en stund med litt lite nattesøvn, men den er endelig ute å det virker å være bedre for han nå. For øyeblikket prøver vi å legge han i sprinkelsenga (som ikke er brukt over natten tidligere), vugga er nemlig for liten. Han ligger med beina utenfor kanten, og kan lett rulle ut. Liam er ikke helt klar for å sove på eget rom over natten, så senga er nå på vårt rom, slik at vi er i nærheten. Men han vil ikke sove, selv en time inn i leggingen. Er ikke alltid like lett det der. 

  Hadde helt plutselig behov for å dele litt med dere igjen, og håper jeg klarer å komme igang med bloggen igjen. Er fortsatt aktiv på instagram, og der skjer det litt spennende fremover, så gjerne følg meg videre der for å få med dere litt hva som skjer. Plutselig snakkes vi igjen dere, ha en fantastisk kveld videre. 

 • Publisert: 24.04.2017, 22:04
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • VINTER ELLER VÅR?

 • Publisert: 27.02.2017, 10:10
 • Kategori: Hverdagen
 • Et spørsmål jeg har tenkt mye på i det siste; er det vinter eller vår? Her går det fra det flotteste vårværet til snøstorm på minutter. Lørdag var hele familien nede på senteret for å møte Katharina og Richard. Vi koste oss masse der vi tuslet rundt på senteret, med i støvletter vel og merke. Matbutikken på senteret fikk strømbrudd, og vi måtte ut av senteret for å finne en annen butikk. Så langt kom vi ikke, ute var det en aldri så liten snøstorm. På de få timene vi hadde brukt på senteret, hadde det kommet godt med snø. Bakken var hvit. Ikke en drøm å bruke støvletter da nei.

  Men før dette har jeg rukket å nyte våre litt. Først tirsdag da storesøster og tantebarnet mitt kom på besøk, og vi fikk en aldri så liten pokemonjakt. Fredagen fikk jeg også nyte ute i solen da mamma og jeg gikk oss en tur. Håper virkelig sola kommer tilbake og smelter vekk snøen nå. Jeg er lei av snø og is, vil ha vår nå. Spesielt når jeg har klikket hjem de kuleste bootsene noensinne. Gleder meg til å vise frem de! Nå skal jeg vekke Liam så har får i seg litt mat, før jeg og mamma turer til Sverige for å handle inn litt forskjellig til dåpen. Ønsker dere alle en flott dag.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #baby #bloggmagasin #familieogbarn #hverdag #vår #vinter

 • Publisert: 27.02.2017, 10:10
 • Kategori: Hverdagen
 • 6 kommentarer
 • GÅTT AMOK

 • Publisert: 23.02.2017, 20:07
 • Kategori: Hverdagen
 • Herregud dere. Av en eller annen grunn kom jeg over Nelly i går, og jeg fant alt for mye fint. Jeg trenger et stort garderobeløft etter graviditeten, og endte opp med å kjøpe litt for mye. Ops .. Det jeg desperat trenger er bukser, men tør ikke å handle hjem for mye slikt. Aner jo ikke hvilken størrelse jeg er nå. Er fortsatt kort i beina, men har fått større hofter, how am I gonna fint pants now? Har dere noen tips til hvor jeg får kjøpt slike bukser, gjerne rop det ut.

  Synes selv at jeg er litt "rar" i formen, og det har ikke skjedd få ganger at et plagg ser helt forferdelig ut på meg. Uansett hvor fint jeg egentlig tror det vil bli. Forundrer meg derfor ikke om jeg sender tilbake halve bestillingen min. Det gjelder bare å se, er ikke verre enn at jeg bytter det til noe annet, eller får pengene tilbake. Ting går litt unna om dagen, og jeg får gjort så utrolig mye mer nå enn noen gang tidligere. Skulle trodd det var motsatt ettersom jeg har en baby i hus. 

  Facebook / Instagram

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #baby #barsel #permisjon #bloggmagasin #foreldreogbarn #familie #familieogbarn

 • Publisert: 23.02.2017, 20:07
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • SMÅ EVENTYR

 • Publisert: 23.02.2017, 13:34
 • Kategori: Hverdagen
 • Det er ikke mye som skal til for å gjøre inntrykk på småbarn. Alt er nytt, og noe som er en helt vanlig hverdagsopplevelse for meg, er skikelig stort og nytt for Liam. Man trenger derfor ikke å dra på store eventyr for å kose seg med den lille, man kan også ta noen småturer. I dag skal jeg og Liam på nok et lite eventyr. Vi har tatt tog noen ganger nå, men det har ikke vært lange reiser. I dag skal vi på en litt lenger reise, vi skal hente Robin på jobb. Det er vinterferie på østlandet om dagen, noe som gjør det lettere å besøke han.   

  Det er koselig for både oss og Robin å møtes der. Så får vi oss en liten reise. Vinterferie tilsier at det ikke er babysang i dag, så derfor måtte vi finne på noe annet for å komme oss ut av huset. Det er virkelig ikke godt for hverken meg eller Liam å holde oss inne hele dagen. Vi trenger frisk luft, og variasjon i omgivelser. Selv om Liam sover ute hver dag, er det fortsatt koselig å trille litt også. Det er lite som slår en trilletur for den lille blidfisen. Han elsker å trille i vogna. Gjerne sover han, men det er også morsomt å følge med litt også. Godt vi kan sette opp ryggen i vogna, hvis ikke hadde det nesten blitt krise, hehe.

  Facebook / Instagram

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #bloggmagasin #baby #barsel #familieogban #mamma #hverdag

 • Publisert: 23.02.2017, 13:34
 • Kategori: Hverdagen
 • 1 kommentarer
 • NOK EN BURSDAG

 • Publisert: 22.02.2017, 21:01
 • Kategori: Hverdagen
 • I min familie både starter og ender året med flere bursdager. I går var det min yngste storesøster sin tur til å fylle år. Hele familien samlet i venner nyoppussede hus. Henne har nemlig kjøpt og pusset opp et lite hus helt alene. Med hjelp fra familie og venner har henne fått det skikkelig fint, så vi koste oss masse i går. God mat og god dessert, min familie er altså gode på kjøkkenet. Må øve masse, må jo levere når vi har selskap her i fremtiden.

  Men før vi var i bursdag, hadde jeg og Liam supert besøk. Storesøster og tantebarnet mitt kom på besøk, og vi gikk sammen en tur til senteret. Tantebarnet bestilte shopping, så da ble det slik. Vi tok følge ned fra leiligheten vår, så vi fikk tatt noen Pokémons på veien. Vi måtte til og med ut av senteret en liten tur, for å fange noen skapninger han ikke hadde fra før. Ikke annet enn deilig i det flotte vårværet som er om dagen. Skikkelig deilig!

  Fra vår, sol og såvidt noe snø i går, til snø i dag tidlig. Dere kan tro jeg fikk sjokk da jeg så ut av vinduet da jeg sto opp. Det var helt hvitt. Jeg sjekket to vinduer for å være helt sikker. Noen cm med snø dekket bakken. Snø som kom over natta. Og vi som hadde skøytebane utenfor i går. Gruet med til å forlate huset, men det var ingenting å bekymre seg for. Jeg sovnet nemlig på sofaen (sykt typisk), og fikk ikke gått på tur. Prøver igjen i morgen da, hehe. Vakkert var det i alle fall! No filter needed.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #babyboy #barsel #mamma #bloggmagasin #familieogbarn #foreldre #mammaperm

 • Publisert: 22.02.2017, 21:01
 • Kategori: Hverdagen
 • 1 kommentarer
 • NÅR SØVNEN BLIR MINIMAL

 • Publisert: 20.02.2017, 18:37
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei alle sammen. Nå sitter jeg ren og pen i sofaen og venter på at mini skal våkne. Har ryddet litt, vært i dusjen og vi har vært en tur på senteret. Jeg lurer på om han tar igjen litt søvn, ettersom søvnmønsteret har vært litt annerledes de siste dagene. Det har gått flere netter nå hvor han våkner igjen etter rundt to timer. Da har jo mor akkurat sovnet, og det er helt fælt å våkne igjen da. I natt var jeg så sliten at han ble liggende i senga vår. Både han og jeg sovnet litt bort i ammingen. God jeg våkner igjen så jeg får på plass ammeinnlegget igjen. Hvis ikke det er på plass så blir det en aldri så liten dam i senga.

  Har en liten følelse av at jeg ammer mindre i løpet av dagen nå enn tidligere, nettop av den grunn at Liam er så oppmerksom på alt som skjer rundt han. Han blir avbrutt ofte under ammingen, så nå skal jeg prøve å unngå for mange forstyrrelser rundt han så lenge det er mulig. Det skal ikke mere til enn at Robin passerer oss, og Liam da må vri seg rundt for å se hvor han skal. Men når det kun er meg og Liam, så får vi bare skru av lyden rundt oss om det går så langt. Håper ikke det skjer, blir jo så ensomt hjemme uten noen lyder.

  Nå om dagen blir det faktisk aldri helt stille, da Liam har funnet ut på ordentlig at han har en stemme. Han lager mange forskjellige lyder med munnen, og "skriker" litt også. Når han blir veldig glad må han på en måte skrike det ut. Skikkelig morsomt å ha noen små samtaler med han, hehe. Han utvikler seg så mye, og blir stor fort, så vi nyter virkelig dagene her hjemme. Legger ofte ut klipp på min instagram, så gjerne følg meg HER.  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #baby #hverdag #foreldreogbarn #familie #bloggmagasin
   

 • Publisert: 20.02.2017, 18:37
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • KNALL OG FALL

 • Publisert: 19.02.2017, 13:28
 • Kategori: Hverdagen
 • I dag har jeg skikkelig søndagsfølelse. For øyeblikket ligger Liam og sover, og jeg har håret i lillahampo. Det er den jeg bruker for å få håret mitt grått. Ikke at det har funket så veldig bra hittil, men jeg finner nye tips hele tiden. Holdt på å gi opp når jeg var i nedeperioden min. Følte meg helt fæl og ukomfortabel i både kropp og med hår. Heldigvis valgte jeg å prøve litt til. Gir alltid opp fort når det kommer til håret mitt, så denne gangen ville jeg ikke gi meg. 

  Men om det ikke snart blir grått, så må jeg nok gå tilbake brunt hår. Har funnet en brunfarge jeg liker jeg. Ubesluttsom? Jepp! Her blir det en forholdsvis rolig søndag. Vi skal tusle oss en liten tur om ikke lenge, før det blir fotballkamp. Krysser både fingre og tær her jeg sitter, og håper på at Liam kan sove en liten stund nå. Sovingen har så absolutt ikke vært optimal de siste dagene, men etter denne natten virker sovemønsteret å bli bedre igjen. 

  Jeg er innmari klumsete om dagen. På vei til helsestasjonen, fredag morgen, vandret jeg nedover en liten bakke. Det var gruset så jeg så fulgte med på alt byggearbeidet som foregår i Ski om dagen. Bang, plutselig satt jeg på rompa midt i bakken. Heldigvis holdt jeg vogna, og det var kun jeg som fikk meg en liten smell. Det var ikke veldig deilig å vandre hjemover med et forslått bekken. At det er mulig, haha.

  Det blir noen opppdateringer på instagram også, så gjerne følg hverdagen vår HER også♥

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #blogg #hverdag #bloggmagasin #familieogbarn #foreldreogbarn #baby #barsel 

 • Publisert: 19.02.2017, 13:28
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • STARTER OG AVSLUTTER UKEN MED SPRØYTER

 • Publisert: 17.02.2017, 13:53
 • Kategori: Hverdagen
 • For en uke. Vi startet mandagen med legebesøk. Har vel nevnt tidligere at Liam har fått jerntilskudd, og vi skulle sjekke om han fortsatt trengte det. Liam ble nervøs med en gang vi kom til legen. Ingenting hjalp, ikke engang puppen. Så da ble det gråting av full hals alt for lenge. Det var skikkelig vondt å høre på, Mammahjertet blør i slike stunder. Heldigvis var det verdt det, og vi fikk gode nyheter. Alt er normalt og fint igjen, og vi er endelig ferdig med jern. Hver morgen og kveld, ikke veldig morsomt.

  I dag var det igjen dags for sprøyter, denne gang vaksiner. Heldigvis gikk det mye bedre i dag. Liam var i supert humør, lo og koste seg med helsesøster. Skikkelig morsomt. Litt kos og trøst fra mamma gjorde susen i dag. Jeg føler meg tusen kilo lettere, har gruet meg til denne timen lenge nå. Nå er det over, og vi får forhåpentligvis en liten pause fra vaksiner fremover.

  #ungmamma #ungmor #babyboy #mammablogg #mammalivet #småbarn #mamma #hverdag #vaksine

 • Publisert: 17.02.2017, 13:53
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • HEKTISK DAG

 • Publisert: 16.02.2017, 23:19
 • Kategori: Hverdagen
 • God kveld alle sammen. Dårlig start på bloggingen igjen, hehe. Beklager det. Denne dagen har vært litt hektisk. Dagen startet tidlig (det innebærer vekking av Liam), torsdag = babysang. Været var helt forferdelig i Ski i dag. Så på værmeldingen for å sjekke hvordan jeg skulle kle Liam, og da sto det to minus. Så jeg var forberedt på mild kulde i snøen. Men da jeg åpnet døren var det pøsende regn. Uff, så trist med slikt vær! Heldigvis tar det ikke mer enn to minutter å tusle bort til kirken, så vi overlevde den lille turen.

  Liam trengte virkelig å sove da babysangen var ferdig. Han sovner vanligvis etter babysang (*kremt* og amming), men vi måtte være nede i kirken i dag. Vanligvis er vi i overetasjen og kan trille inn vognene med oss. Men i dag var det ikke plass til vogner, og jeg hadde selvsagt ikke med babycall. Så da han sovnet på fanget mitt, prøvde jeg å legge han i sofaen. Men det varte ikke lenge, så vi måtte rusle avgårde etter jeg fikk i meg litt mat. Men sjefen hadde ikke tenkt til å sove så lenge i dag, jeg som hadde tenkt å duppe litt i mellomtiden.

  Da var det bare bleieskift m, mat og lek. Det er nemlig blitt gøy med leker her hjemme nå. Det er jo skikkelig morsomt. Han holder i lekene, og vet målbevisst hva hat tar etter. Kanskje det tar noen forsøk før han treffer akkurat objektet han sikter seg inn på, men han treffer til slutt. Mammahjertet smelter, jeg bare nyter! Når Robin kom hjem sov Liam igjen, og da ble det vasking av leiligheten. Har kun blitt støvtørk og støvsuging de siste dagene, så i dag var det dags for en skikkelig vask. Digg! Dagen har altså gått i ett. Nå er det snart natta her. Prøver å få Liam tidlig i seng, nok en tidlig morgen står for tur i morgen. Vi starter dagen med besøk på helsestasjonen, og jeg gruer meg så inderlig! Ønsk oss lykke til.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #blogg #hverdag #mammalivet #mamma #bloggmagasin #familieogbarn #småbarn

 • Publisert: 16.02.2017, 23:19
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • EN ALDRI SÅ LITEN PAUSE

 • Publisert: 15.02.2017, 13:24
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei dere. Nå har jeg hatt noen dagers pause fra bloggen. Ikke noe planlagt, men veldig nødvendig. Skulle gjerne sagt at det har vært hektiske dager som førte til mitt fravær fra bloggen. Men sånn er det dessverre ikke. Jeg trengte disse dagene på å komme til meg selv igjen.

  Det er ingen hemmelighet at kroppen endres drastisk på kort tid i løpet av et svangerskap. Og dessverre så er det ikke slik at kroppen går tilbake til normalen med en gang herligheten(e) kommer til verden. Det er ikke mer enn tre måneder siden fødselen. Det har ikke akkurat vært tre aktive måneder, så kroppen min er som den er. Det er mye snakk om mammakroppen, og jeg vet at alle er forskjellige. Mammakroppen kommer i alle fasonger og størrelser, og alle er like vakre. Jeg må fokusere på den fantastiske jobben jeg har gjort. Det er faktisk ikke alle som får den muligheten.

  Så jeg har vært litt nede. Personlig tror jeg at jeg ser noe annet i speilet enn hva flere rundt meg gjør. Alle har forskjellige syn på kropp og utseende, vi mener alle forskjellige ting. Noen dager føler jeg meg fin, andre dager føler jeg meg helt forferdelig. Men med tiden vil jeg nok bli mer komfortabel med kroppen min. Den vil aldri bli den samme, og godt er det! Matvanene er blitt mye bedre, og godteriinntaket har sunket betraktelig. Slik skal det fortsette til alle dårlige vaner er borte. Blir ikke akkurat mindre aktiv nå som Liam blir eldre heller, så et resultat jeg er fornøyd med kommer nok. Jeg vil ha en sunn og frisk kropp, jeg skal tross alt ha den i mange år!

  #mammablogg #ungmor #ungmamma #mamma #baby #foreldre #familieogbarn #bloggmagasin #kropp #hverdag

 • Publisert: 15.02.2017, 13:24
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • FRISK LUFT

 • Publisert: 08.02.2017, 19:58
 • Kategori: Hverdagen
 • Dere kommer aldri til å tro det, men i dag har jeg vært på tur i to timer. Dro sammen med noen fra barselgruppa. Det var utrolig koselig. Er så deilig å lage turplaner med andre, for da må jeg liksom dra. Da kan jeg ikke bare droppe det, eller komme på mange dumme unnskyldninger for å ikke bevege meg ut av huset. Er lite som slår en god tur i frisk luft. Det er bare å dra seg ut, så er det skikkelig deilig når man først er i gang.

  I morgen er det nok en gang babysang. Vi fikk ikke dratt forrige uke, så gleder meg til å dra i morgen. Så vurderer jeg å poppe nedom helsestasjonen. Vår tre måneders kontroll ble flyttet fra denne fredagen til neste. Har veldig lyst til å se hvor mye han veier nå. Er litt skuffet over at timen min ble flyttet. Går å gruer meg til lille skal få to (!!) vaksiner. Vil bare få det overstått, da er det veldig kjipt å vente en ekstra uke. Jaja, slik er det bare. Vi kommer oss gjennom det uansett.

 • Publisert: 08.02.2017, 19:58
 • Kategori: Hverdagen
 • 6 kommentarer
 • DÅPSSAMLING

 • Publisert: 07.02.2017, 18:20
 • Kategori: Hverdagen
 • Atter en tur i kirka. I dag for dåpssamling. Vi fikk informasjon om dåpen og hva som vil skje i tiden etter. Ekstremt nyttig slik at endelig alle bitene faller på plass. Hater å ikke vite hva jeg går til, spesielt når jeg skal ta del i opplegget. Nå vet jeg hvordan det skal foregå, og jeg gleder meg enda mer til den store dagen. Det nærmer seg nå, plutselig er dagen her.

  Robin kommer inn døren hvert øyeblikk, og jeg gleder meg til å hoppe i dusjen. Liam sover, så må utnytte tiden så godt jeg kan. Så må jeg finne ut hva vi skal ha til middag, er jo helt ute av det om dagen. Denne ammetåken blir jo bare verre ikke bedre. Virker som jeg lever i en helt annen verden, haha. Det går seg vel til etterhvert.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familieogbarn #bloggmagasin #hverdag #foreldreogbarn

 • Publisert: 07.02.2017, 18:20
 • Kategori: Hverdagen
 • 6 kommentarer
 • EN HVIT MANDAG

 • Publisert: 06.02.2017, 17:41
 • Kategori: Hverdagen
 • Endelig kunne vi våkne opp til en hvit verden utenfor døren. Snøen har lagt seg, så nå er ski dekket av et lite snev av snø. Ahh, så deilig det er. Jeg elsker snø. I alle fall de første dagene. Pleier å gå lei etter en liten stund, men nå ser jeg bare for meg alle steder vi skal kose oss med Liam neste år. Det blir gøy det. Endelig kan jeg ake igjen. Går dessverre glipp av det når jeg ikke er i barnehagen.

  I dag var det igjen dags for barseltreff, like koselig som alltid. Er så deilig å komme seg ut av huset, og møte andre mødre. Er så greit når alle forstår hvorfor jeg er sent ute. Alle er i samme situasjon, og jeg får så utrolig mange fine tips. Anbefaler alle å ta del i en slik gruppe, det gir så utrolig mye. Legger planer for morgendagen allerede, slik at vi får oss en liten trilletur da også. Er jo så godt for oss!

  Så glad i å kjøre bil.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #snø #familieogbarn #foreldreogbarn #familie

 • Publisert: 06.02.2017, 17:41
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • A SUNDAY WELL SPENT

 • Publisert: 05.02.2017, 23:13
 • Kategori: Hverdagen
 • Vellykket feiring i går! Mamma hadde en fin dag, og vi koste oss. Liam var trøtt, i tillegg til at det var mange mennesker. Så han var ikke i topp humør dessverre. Han sovnet ikke mer enn ti minutter, og han trengte definitivt mer tid enn det. Men sånn er det noen ganger, og vi lærer jo av alt. Så jeg vet hva vi ikke skal gjøre neste gang. Ble en lat kveld på oss i går for å si det mildt. Tapt søvn ble tatt igjen i dag tidlig, så jeg har vært betraktelig mye mer opplagt i dag.

  Jeg og Liam har kost hos oss mine foreldre i dag også. Vi slapp Robin av på trening før vi kjørte avgårde. Fikk servert rester fra i går (nam), og det smakte like godt i dag også. Mamma sparte selvsagt ikke på noe, så det ble to kaker i tillegg til skolebrød. Og det etterfulgt av en god middag. Nå er både mor, far og baby rene og klare for en ny uke. En slapp og god søndag, akkurat slik det skal være. Hvordan har deres søndag vært?

  #mammablogg #mamma #ungmor #ungmamma #familie #familieogbarn #babyboy #helg #hverdag

 • Publisert: 05.02.2017, 23:13
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • A CHILL DAY

 • Publisert: 03.02.2017, 20:57
 • Kategori: Hverdagen
 • Nok en dag er brukt til å slappe av hjemme i dag. Uansett hvor tidlig vi legger oss om kvelden, ammer jeg til langt ut på kvelden. Jeg trodde at gårsdagen var et unntak da jeg gikk på do i går kveld. Klokken var kvart over tolv (!!) og jeg skulle legge Liam over i vugga si. Men da våknet han, og skulle tilbake til meg. Han sovnet igjen, og jeg prøvde å legge han i vuggen nok en gang. Og igjen våknet han og skulle tilbake i senga. Mer mat. Til slutt ble klokken ca. 03.30 og jeg fikk endelig lagt han i vuggen uten at han våknet. Vi som la oss tidlig for å ta igjen litt søvn. Jaja, vi kom oss gjennom det også.

  Vi holdt oss i ro i dag også. Jeg gjorde litt husarbeid mens Liam sov. Så dro vi en tur til mamma og pappa. Vi har volden også denne helgen da vi skal i bursdag hos mamma i morgen. Vi fikk ordnet litt hos mamma når vi var der, så blir ikke det en stressfaktor i morgen. Godt å få det ut av veien, tror ikke vi hadde fått gjort det i morgen. Når blir det sofakos resten av dagen. Neste uke må jeg stå på litt, herregud for en lat uke dette har vært. På tide å komme seg ut litt. Så lenge den dumme isen forsvinner. Det er helt j*velig å skli nå om jeg kan være helt ærlig. Nå må det enten bli varmt eller kaldt synes jeg.

  Ønsker dere alle en flott fredag!

  #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg #blogg #babyboy #foreldreogbarn #familieogbarn #familie #hverdag

 • Publisert: 03.02.2017, 20:57
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • PARTYUTSTYR

 • Publisert: 01.02.2017, 20:48
 • Kategori: Hverdagen
 • Vet dere hva? Rett etter at jeg postet innlegget tidligere i dag, da tikket det inn en melding fra posten. Så da ble det litt amming når Liam og mamma kom tilbake, før vi hastet ned til posten. Har lagt ut et lite snikbilder på min Instagram, kanskje dere klarer å gjette hvilken farge jeg skal frem til? Håper virkelig dette går min vei, så jeg ikke ser helt teit ut i bursdagsfeiring til helga.

  Fikk også kjøpt inn litt party - utstyr til helga. Litt småting for å gjøre mamma sin dag enda bedre. Gleder meg til feiring, alltid morsomt når hele familien samles. Nå sitter jeg mett og varm i sofaen hjemme igjen. Liam sover, og ikke bare har jeg spist meg god og mett uten forstyrrelser, jeg har også fått meg en god lang dusj. Små ting i hverdagen som gjør meg lykkelig, hehe. Nå blir det fotball på TV'en her hjemme. Kanskje vi får en tidlig kveld i dag, Liam våknet til en forandring før ti i dag, så mor er i alle fall trøtt nå. Det er stunder som dette jeg skulle ønske at jeg drakk kaffe.

  #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg #blogg #hverdag #party #familie #mammalivet #bloggmagasin #familieogbarn

 • Publisert: 01.02.2017, 20:48
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • BARNEFRI

 • Publisert: 01.02.2017, 14:21
 • Kategori: Hverdagen
 • Ahh, nå tar jeg meg en velfortjent pause på sofaen. Mamma gikk akkurat ut døren med Liam, og jeg har litt alenetid. Nå skal jeg nyte et lite måltid, helt fritt for avbrytelser. Skulle egentlig støvsuge og gå i dusjen når mamma gikk ut med Liam, men det ble litt endring i planen. Liam tok en liten dupp allerede i tolv tiden i dag tidlig, og da fikk jeg støvsugd. Det var ikke så farlig om han våknet av det, da mamma kom en tur likevel.

  Men han sov som en stein. Våkner ikke lett den lille klumpen. Og dusjen utsetter jeg til i kveld. Har tatt kokosolje i håret, så vil la det virke en stund til. Håret mitt trenger næring nå. Venter i spenning på pakke i posten, slik at jeg blir ferdig med håret mitt. Forventet levering er i morgen, så jeg krysser alle fingre for det. Jeg og Liam er klare til å løpe ned til posten straks hentelappen kommer. Gleder meg til å se resultatet!


  Klikk på bildet for å komme direkte til min instagram.
   

  #mamma #ungmor #ungmamma #mammablogg #hverdag #baby #bloggmagasin #familieogbarn #familie #babyl

 • Publisert: 01.02.2017, 14:21
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • LITTLE BASKETBALL PLAYER

 • Publisert: 27.01.2017, 13:34
 • Kategori: Hverdagen
 • Heihei alle sammen. Håper dere har hatt en flott dag så langt. Her har dagen startet rolig, etter en lang morgen i senga. Vi skal bare slappe av hjemme i dag, helt til snille pappa kommer og henter meg og Liam. Vi er så heldige å får låne bil i helga, så da må vi svippe hjem pappa først. Litt fredagssnacks må også handles inn, før kvelden avsluttes med spillekveld med våre flotte venner. For en god start på helgen dette skal bli. Jeg og Robin har løpt Ski storsenter rundt på jakt etter "Ryktet går", uten hell. Heldige som vi er, så fikk vi spillet i gave. Det ble 18+ versjonen, så da får vi testet ut den versjonen også.

  Dere som har fulgt bloggen en stund, husker kanskje at jeg delte de flotte gavene vi fikk i min babyshower. Noe er allerede blitt tatt i bruk, for eksempel bleiekaken som vi tømte for en stund siden. Men i går var en gledens dag. Endelig passer mini i den fine joggedresser sin. For en nydelig liten kjekkas jeg får dele dagene mine med. Nei, jeg ble helt forelsket i denne joggedressen. Og flere fine dresser fra på Adidas og andre butikker er i vente. Liam har fått så mye at vi har klær nok helt til størrelse 80 vi. Har til og med to plagg i størrelse 86 (12-18 måneder). Det er ikke mangel på klær til denne gutten her!

  I'm in love! Og til dere som ikke vet hvilket innlegg jeg prater om, så finner du det her.

  #ungmor #ungmamma #babyshower #baby #mammablogg #blogg #mamma #foreldreogbarn #familieogbarn #familie #bloggmagasin #hverdag #helg

 • Publisert: 27.01.2017, 13:34
 • Kategori: Hverdagen
 • 6 kommentarer
 • NATTMENNESKER

 • Publisert: 27.01.2017, 01:28
 • Kategori: Hverdagen
 • Nå ligger jeg i senga. Prøvde egentlig å snike meg på do, men da våknet Liam. Så da skulle han ha litt mer mat gitt. Han er jo våken skikkelig lenge. I dag vekket jeg han ganske tidlig for å være klar til å dra på babysang, så han er super trøtt. Så trøtt at han ikke får sove. I morgen må vi prøve oss på å legge han i vugga igjen. Var noen dager jeg verken tenkte på eller trengte å amme, og da gikk vi helt ut av rutinen.

  Vi får bare prøve på nytt. Han sover fortsatt i vugga si i alle fall, noe jeg ærlig kan innrømme at er veldig deilig. Da får jeg bok av plass til å boltre meg på om natten, noe jeg trenger. Bruker litt tid på å sovne om dagen (det vil si mer enn fem minutter, lenge for meg det), derfor tester jeg mer enn nok av sovestillinger før jeg finner den riktige. I dag er jeg ganske trøtt så vi får se om jeg klarer å holde meg våken stort lenger. Satser på at mini sovner snart. Ser ut som han blir et nattmenneske slik som foreldrene er, hehe. God natt alle sammen💙

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #bligg #mamma #familie #foreldreogbarn #familieogbarn #bloggmagasin

 • Publisert: 27.01.2017, 01:28
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • JEG BLIR FORVIRRET

 • Publisert: 26.01.2017, 15:23
 • Kategori: Hverdagen
 • Flere som undrer over været om dagen. I går var det så tåkete at vi såvidt så fremover, skikkelig høstfølelse. I dag skinner sola som bare det, og nesten all is og snø (les; frost) er borte, derav vårfølelse. Det er vinter, men jeg merker ingen tegn til det. Jeg fikk definitivt følelsen av at vi nærmet oss varmere tider med stormfart.

  Etter ukens babysang var over, tok vi en liten omvei hjem. En omvei og litt til, syntes jeg fortjente litt sjokolade i dag. Jepp, jeg klarte ikke å holde meg sunn dessverre. Har definitivt trappet ned, men ammingen gir meg et skikkelig søtsug til tider. Men alt er bedre enn ingenting, eller hva?

  Når jeg nærmet meg leiligheten, så hadde jeg solen i ryggen. Og jeg merket faktisk varmen. Det var ikke slik at jeg stekte vekk, men varme kjente jeg definitivt. Det er så sinnsykt deilig. Gå i solen med musikk i ørene og en sovende baby i vogna, det er deilig det. Gleder meg til flere turer fremover.

  Håper snart været blir hakket mer stabilt. Blir skikkelig forvirret når vi hopper fra en årstid til en annen. Jaja, jeg nyter solen så lenge den her jeg. Resten av dagen skal vi bare kose oss hjemme, og straks få i oss litt mat begge to. Hvordan er været der du bor?

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #blogg #baby #hverdag #vinter #vår #familie #familieogbarn #foreldreogbarn

 • Publisert: 26.01.2017, 15:23
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • LILLELØRDAG

 • Publisert: 25.01.2017, 16:40
 • Kategori: Hverdagen
 • Er det allerede onsdag? Hvor denne uken ble av aner jeg ikke. Det er vel ikke annet enn et godt tegn, vært en fin start på uken. Og denne dagen var intet unntak. Dagen startet for min del i ti tiden. Fikk brettet klær, tatt ut av oppvaskmaskinen og satt på en ny vask i tillegg før lille våknet. Klokken elleve måtte jeg faktisk vekke han, hvis ikke hadde jeg hatt en ekstremt lang kveld i vente.

  Mamma kom også på besøk en tur, og hjalp meg med å gi Liam et bad. Han koste seg masse, tror nok han syntes det var koselig med hjelp fra mormor. Så gikk vi en liten tur på senteret for å handle litt småting. Nå skal en litt annerledes type smokk prøves ut her hjemme, om det ikke funker så gir jeg opp. Vi skal i alle fall investere i en pumpe den nærmeste tiden, slik at han lærer seg å ta flaske også. Har allerede litt ekstra morsmelk, men kommer ikke på noe lurt slik at han kan drikke det vi allerede har samlet opp, uten at jeg skal få melkespreng. Pumpe er det eneste jeg kommer frem til, så om noen har tips tar jeg de gjerne imot.

  Ikke glem å følge oss også på Instagram, profilen min finner dere her.

  #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg #blogg #foreldreogbarn #familieogbarn #baby #instagram #hverdag

 • Publisert: 25.01.2017, 16:40
 • Kategori: Hverdagen
 • 6 kommentarer
 • DET ER SLIK DET BLIR

 • Publisert: 25.01.2017, 00:19
 • Kategori: Hverdagen
 • Føler jeg starter for mange innlegg med en begrunnelse på hvorfor det har vært mangel på blogging. Men bloggingen er faktisk bare en hobby. Et lite fristed for å lufte tankene mine litt. Har et behov for å gjøre dette, så derfor vil jeg ikke stoppe med bloggingen. Kan heller bare si at det kommer innlegg når det kommer.

  Selv om jeg går hjemme, og ikke alltid gjør stort mye, finner jeg ikke alltid tid til bloggen. Spesielt nå som vi måtte levere tilbake babycallen vår, og Liam må sove inne. Han sover ikke like godt inne som ute, på dagtid altså. Men jeg kan ikke liste meg rundt inne heller, så det blir som det blir.

  Vil derfor bare si det "formelt" at det er ikke alltid det kommer innlegg, men det kommer innlegg så fort jeg har både tid og lyst. Rutinene begynner å komme på plass, så det er vel ikke lenge før jeg kommer skikkelig i gang her hjemme med enda mer husarbeid og blogging. Stor tall til dere som fortsatt popper innom hver eneste dag, og til alle dere som legger igjen hyggelige kommentarer og tips! I morgen skal jeg sette meg ned å svare dere alle, med mindre det blir totalt krise.

  #ungmor #mammablogg #mamma #ungmamma #blogg #hverdag #familieogbarn #foreldreogbarn #baby #babyboy

 • Publisert: 25.01.2017, 00:19
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • BURSDAGSFEIRING

 • Publisert: 22.01.2017, 20:56
 • Kategori: Hverdagen
 • God kveld alle sammen. Jeg ligger slått ut på sofaen etter en super bursdagsfeiring. Min fine nevø hadde bursdag i går, og det var dags for feiring. Superflinke storesøster stelte i stand med fullt Taco - bord og gode kaker. Veldig koselig med en feiring, og samling av familien igjen.

  Liam var så trøtt at han ikke fikk sove, og var derfor ikke i topp humør. Men familien min hjelper heldigvis alltid, og til slutt sovnet han i armene til mamma. Men vi koste oss likevel vi, det er jo lov å være trøtt innimellom. Er ikke alltid så greit å være en liten baby heller, men han sovnet til slutt og han nå en ekstremt nødvendig dupp.

  Jeg gleder meg til å starte ny uke, har vært helt utslitt denne helgen. Uten en grunn, bare Liam sov har våknet litt tidligere. Blir godt å komme seg ut igjen i morgen, trenger frisk luft jeg nå. Håper bare det blir bedre vær en hva det har vært i helgen. I dag var det så tåkete at man nesten ikke kunne se en eneste ting. Håper dere har hatt en flott helg.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #blogg #baby #familieogbarn #foreldreogbarn #bloggmagasin #hverdag

 • Publisert: 22.01.2017, 20:56
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • FACTETIME MED BEBIS

 • Publisert: 21.01.2017, 14:09
 • Kategori: Hverdagen
 • Ahh, endelig lørdag. Selv om jeg er hjemme hver eneste dag så er det noe eget med lørdager. Spesielt fordi da er vi sammen hele familien. Fikk faktisk startet dagen med en dusj, det skjer so absolutt ikke ofte. Liam koste seg masse med pappa, så jeg fikk en god lang dusj uten dårlig samvittighet. Virkelig nødvendig for å få styr på håret mitt. Er plutselig blitt så hårsår igjen, og da finnes det ikke noe verre enn å våkne med floker.

  I går fant vi ut at Liam er veldig glad i FaceTime. Først snakket vi med Robin når han var på vei hjem, og han synes det var ekstremt spennende. Smilte og pratet og tittet veldig på telefonen. Og da måtte vi selvsagt ringe mormor også. Like gøy var det. Gøy å se at han forstår så mye nå, han er så interessert i alt rundt seg. Elsker sang, og leker som lager lyd er ganske kult også. Tiden flyr, og det skjer så mye fra dag til dag. Elsker denne reisen, er så heldig som har fått en frisk sønn❤

  Se så glad! Dårlig kvalitet på dette bildet, men guriland så morsomt med FaceTime.

  #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg #blogg #foreldreogbarn #helg #familieogbarn #baby #familie #bloggmagasin

 • Publisert: 21.01.2017, 14:09
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • ALENEMOR FOR EN DAG

 • Publisert: 20.01.2017, 15:26
 • Kategori: Hverdagen
 • Det har vært stille fra meg i det siste, beklager det. Onsdag var jeg og Liam en liten tur på senteret med beste Katharina. Når vi kom hjem var planen å sette seg i noen minutter før jeg begynte å ordne meg litt middag. Robin hadde møte på jobben og var ikke hjemme før klokken var passert halv ti på kvelden. Liam ville ikke sove den dagen, og jeg fikk såvidt i meg noe middag da lille ville ha all oppmerksomheten, hehe. All respekt til alenemødre, jeg ble sliten av en dag alene!

  Men for en flott dag vi hadde. På senteret koste Liam seg med tante, og tittet rundt og koste seg. Og han var like blid da vi kom hjem også. Vi koste oss masse, helt til mors batteri ble utladet. Til slutt måtte jeg kaste meg rundt for å lade opp med litt mat. Vi kom oss gjennom kvelden, glade og helskinnet begge to. Vi koser oss bare mer og mer om dagen. Gøy å se hvor mye han utvikler seg fra dag til dag.

  I går var det igjen dags for babysang. Og når vi kom hjem så sovna jeg faktisk på sofaen. Det varte ikke lenge, men det var veldig nødvendig. Gårsdagen var altså ikke veldig interessant, men en fin liten pause. Husarbeid og babykos, slik det går om dagene. Akkurat som jeg liker det.

  #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg #blogg #hverdag #baby #foreldre #familie #familieogbarn #foreldreogbarn

 • Publisert: 20.01.2017, 15:26
 • Kategori: Hverdagen
 • 8 kommentarer
 • FORFERDELIG FØLELSE

 • Publisert: 17.01.2017, 23:59
 • Kategori: Hverdagen
 • Heisann dere. Dagen i går startet så herlig. Utrolig koselig møte med damene fra barselgruppa, sol og en glad og fornøyd gutt. Gleder meg til å oppdatere utover ettermiddagen, men ting ble dessverre ikke som planlagt. Mini har vært ekstremt forkjøla i noen dager, og i går fra ettermiddagen og utover kvelden var han ikke seg selv. Vet det er utrolig lett å tenke at jeg overdriver, og derfor var jeg usikker på om dette var noe å skrive.

  Men det er som det er. Jeg blitt veldig fort bekymra, spesielt når det kommer til Liam! Det er en av grunnene til at jeg og Robin passer så bra, han roer meg ned. Vil ikke gå noe innpå hele kvelden, ikke noe alle har behov for å vite. Men kan med glede si at han er helt fin i dag. Nesen er nesten ikke tett, og vi var på helsestasjonen for å få svar på mine (mange) spørsmål.

  Så i dag har vi hatt en flott dag. Liam er blid og fornøyd, ikke minst frisk. Han har ikke fått all søvnen han trenger, men han er fornøyd uansett. Det er for all del ikke en selvfølge at han er glad når han er overtrøtt, det skjer ikke hver dag for å si det sånn. Og selv om det krever litt av meg å amme mye på dagtid, og får i lille smokken, så fant vi ut at dette også er en god ting. Hadde han tatt smokk, ville han kanskje ikke krevd så mye næring på dagtid, og hadde heller våknet om nettene. Fordeler og ulemper med begge deler.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #blogg #foreldreogbarn #familieogbarn #baby #hverdag #barsel

 • Publisert: 17.01.2017, 23:59
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • Å LEGGE SEG I NYTT SENGETØY

 • Publisert: 15.01.2017, 23:48
 • Kategori: Hverdagen
 • God kveld alle sammen. Håper dere alle har hatt en fantastisk dag! Her hjemme har vi hatt en overraskende produktiv dag. Den lille leiligheten skulle vaskes, og når mor først vasker så vasker henne ordentlig. Tror aldri jeg har vasket så nøye noensinne. Brukte en time på å vaske det lille stellerommet til Liam og 1/3 av gangen. Satte opp farten litt da jeg innså hvor sakte det var.

  Og siden jeg er helt lost i ammetåka, flyttet jeg absolutt alle møbler rundt om i leiligheten. Slik at jeg ikke skulle glemme en eneste spot. Alt fra rommet til Liam flyttet jeg ut og stuen ble delt i to deler. På den måten er jeg sikker på at alt er vasket. Mamma og pappa skulle gå seg en tur, og reddet oss med å ta med mini på en tur. Da sov han nemlig når vi vasket, og litt til. Selv med en hel natts søvn. En som hadde litt tapt søvn å hente inn igjen.

  Etter vaskingen var tiden inne for å se årets første toppkamp. Nemlig Manchester United mot Liverpool. Det hele endte dessverre ikke slik vi skulle ønske her hjemme, men i det minste ble det ikke tap. Så da ble det ikke totalt krise for mannen. Og godt er det. Litt snop hører til en slik kamp, men kun fordi det enda er helg. Alt er pakket vekk, og vi er klare for første uke uten godis av noe slag. Vi har grønnsaker og dip i tillegg til smoothie som venter på å slukke søtsuget, så tror nok vi skal klare oss veldig fint jeg.

  Nå ligger jeg i senga, med en sovende Liam ved siden av. Han har de siste dagene sovnet i vuggen sin, da jeg er redd det skal bli en vane å sovne på puppen min. Selv om han har våknet etter rundt en time hver gang, så er dette virkelig en start. Kan ikke forvente at han skal snu en vane på dagen. Det går overraskende bra, og det setter jeg stor pris på. Tar han opp i sengen for litt amming, og så er det tilbake igjen etterpå. Så går det seg nok til etter hvert.

  Vi har nytt sengetøy også (alle tre til og med), og nå ligger jeg i senga og nyter det! Det finnes virkelig ikke noe bedre enn å legge seg i nytt sengetøy. Alle tre er nydusjet (Liam er badet, men dere ser tegninga), og vi er klare for å ta kvelden. Klare for å innta en ny og spennende uke. Jeg har full timeplan, og det er skikkelig deilig. Merker jeg blir rastløs av å sitte inne alene, så denne jenta skal kose seg gløgg med litt sosialisering. Godt er det ikke bare for meg, lille trenger det også.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #blogg #mamma #foreldre #familie #bloggmagasin #familieogbarn #foreldreogbarn #baby #hverdag

 • Publisert: 15.01.2017, 23:48
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • HELLO IKEA

 • Publisert: 14.01.2017, 20:18
 • Kategori: Hverdagen
 • Heihei alle sammen. Fikk ikke oppdatert dere i går kveld, som egentlig var planen min. Vi var nemlig på middag hos mamma og pappa, og koste oss med taco. Robin ble ekstra glad når mamma overrasket med god bløtkake. Med andre ord koste vi oss veldig. Liam synes det var veldig gøy med masse kos og snakking med mormor og morfar, selv etter natten vi hadde. Etter en litt hard kveld/dag i går også, kom jeg endelig på hva det mulige problemet er. Mor har ikke tenkt seg helt om, og løk har blitt inntatt. Det funket ikke for lille skatten. Han har nå prompet i ett siden torsdag kveld, både dag og natt.

  Heldigvis er han mye bedre, og vi sov natten gjennom som vanlig. Godt med hjelp fra R med legging også, så nå skal nye rutiner inn. Vi synes rett og slett det var så koselig å legge han sammen, at dette skal gjøres oftere. Og tror ikke Liam synes det er fælt heller. Koselig å ha mamma og pappa i nærheten, spesielt når det er sovetid. Ingenting er viktigere enn at mini er og føler seg trygg.

  Vi tok bilen hjem i går, og dro derfor en snartur innom IKEA i dag. Vi handlet kun nødvendige ting, det må være første gang. Det er ikke livsviktige ting akkurat, men ting vi trengte her hjemme. Deilig å få det unnagjort. Det ene putetrekket kom i posten i går. Vi er superfornøyd, så da vet vi hva vi kan kjøpe mer av. Viser resultatet når alle trekkene er kommet, for øyeblikket passer ikke akkurat putene med hverandre. Gleder meg stort til å få vekk det siste røde putetrekket, så er julen borte for vår del! Elsker å ta opp julepynten, men det er alltid like godt å få det vekk igjen.

  #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg #blogg #hverdag #ikea #mor #instagram #familieogbarn #foreldreogbarn #familie #mammalivet

 • Publisert: 14.01.2017, 20:18
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • OVERRASKENDE NYHETER

 • Publisert: 13.01.2017, 18:34
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei dere. Babysang var skikkelig gøy! Mye bedre enn hva jeg hadde sett for meg faktisk. Visse det ville være gøy å lærerikt, ble likevel positivt overrasket. Anbefales virkelig til alle med baby. Dette skal vi definitivt fortsette med, det er til og med felles lunsj etter syngingen. Det var ikke med i min plan, så vi raste av gårde til helsestasjonen når vi var ferdige. Det endte kun med veiing på egenhånd og ingen konsultasjon med helsesøster dessverre, så kunne vært foruten den turen. Nå vet jeg i alle fall hvor mye han veier, så blir vi med på lunsj neste torsdag.

  Snakker om helsestasjonen. Jeg på veide han og sjekket hvor lang han er blitt (på egen hånd, så tar det med en klype salt), og dere kan tro jeg ble sjokkert da jeg så tallet på vekten. Han veier nå hele 7650 gram! Altså, han er kun to måneder! Min lille baby har ikke planer om å være så liten veldig lenge, men godt å vite at han får i seg nok av næring. Ikke noe er viktigere enn det. Så må jeg bare innse at han vokser opp, og at det går mye fortere enn hva jeg hadde planlagt. Vil jo helst ha babyen min for alltid, samtidig som jeg gleder meg til å se han vokse opp. Klager for all del ikke, han er sunn og frisk og det er virkelig ikke noe annet jeg ber om.

  Nå som vi har babysang på torsdager, må vi finne en ny dag og dra på babysvømming. Vi vurderer lørdager slik at Robin kan bli med. Men så er vi usikre på det da vi ikke vil være låst i helgene. Vi får sjekke ut mulighetene våres, så finner vi vel en løsning på det. Jeg gleder meg i alle fall til babysvømming. Kanskje han blir en liten badenymfe som moren sin. Jeg elsker å bade, så det blir nok en del bading for vår lille familie.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #blogg #mamma #foreldreogbarn #familieogbarn #familie #foreldre #baby #hverdag

 • Publisert: 13.01.2017, 18:34
 • Kategori: Hverdagen
 • 10 kommentarer
 • BABYSANG

 • Publisert: 12.01.2017, 09:52
 • Kategori: Hverdagen
 • I dag skal vi teste ut babysang for første gang. Spent på å se hvordan det er. Liam elsker sang, og enda bedre er det når vi legger til bevegelser. Selv om vi ikke er sangere her hjemme, så elsker han å høre på at vi synger, i tillegg til at vi noen ganger koser oss med nattamusikk i senga.

  Uro som lager lyd er også gull. Alt som spiller melodier er vel egentlig godkjent hos mini. Babysang vil jeg derfor tro passer oss veldig bra. Etterpå bærer turen ned til helsestasjonen. Liam skal veies, og så er det greit med en liten samtale med helsesøster. Er alltid koselig det. Ønsker dere alle en fantastisk dag.

  Noen son har vært på babysang før?

 • Publisert: 12.01.2017, 09:52
 • Kategori: Hverdagen
 • 10 kommentarer
 • VI SKAL BLI SUNNE

 • Publisert: 11.01.2017, 23:57
 • Kategori: Hverdagen
 • Tidligere har jeg nevnt at jeg aldri har klart å følge mine nyttårsforsetter. En ting jeg alltid sier på nyttårsaften er at jeg skal bli sunn. Holder vanligvis ikke ut særlig mange timene. Alltid en unnskyldning for å ta meg noe godt. Lurer bare meg selv, og det er akkurat derfor jeg synes det er greit. For det er jo ikke farlig eller dumt for de rundt meg, det er kun meg selv det går utover. Litt ekstra fett på kroppen skader vel ikke. Må ærlig innrømme at det er et rent mirakel at jeg ikke er ekstremt overvektig så mye dritt jeg har stappet i meg gjennom årene.

  I slutten av svangerskapet mitt ville jeg ha noe smått å spise på hele tiden. Og det enkle var da litt snacks. Kanskje litt potetgull eller sjokolade. Ble liksom for slitsomt å skrelle en hel klementin (ja, jeg kan være ekstremt lat). Og etter lille meldte sin ankomst, kom plutselig cravingsene mine frem i lyset. Var aldri noe jeg måtte ha i løpet av svangerskapet. Kun er periode hvor jeg spiste flere bananer om dagen (som jeg har totalt avsmak på om dagen). Nå har jeg hatt et ekstremt stort behov for sjokolade. Tenkte at det var greit i starten, men nå har det gått to måneder. Det finnes ikke lenger flere unnskyldninger.

  Og det er ikke bare meg lenger. For det første fullammer jeg, og et variert kosthold er ikke bare viktig for meg, men også veldig bra for Liam. For det andre vil jeg være et godt forbilde. Kan ikke forvente at Liam skal spise frukt og grønt, mens jeg sitter på siden og stapper i meg sjokolade. Det blir for dumt. Det er kun seks små sjokoladebiter igjen til meg. Etter det blir det kun godteri på lørdager, både for meg og mannen. Potetgull er fredagskos, godteri spises på lørdager. Etter helgen kaster vi det som er igjen. Enkelt og greit.

  Jeg må jo ha noe å spise på hele tiden, spesielt etter ammingen. Selv med flere brødskiver til frokost, og ordentlig middag, føler jeg at jeg aldri blir mett. Men så startet jeg med å ikke ville spise noe som helst etter fødselen, så kan ikke akkurat klage på det. Så i dag gikk vi til innkjøp av litt sunnere snacks. Da kan vi fortsatt kose oss her hjemme. Med snacks som ikke bare er godt, men også både sunt og mettende. Gleder meg til energinivået her hjemme øker, og til å kvitte meg med all drittmaten.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #blogg #mamma #hverdag #sunn #kosthold #familieogbarn #familie #foreldreogbarn #baby

 • Publisert: 11.01.2017, 23:57
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • 2 MÅNEDER MED BABYBÆRING

 • Publisert: 10.01.2017, 20:24
 • Kategori: Hverdagen
 • Lille er hele to måneder nå dere! Disse to månedene har vært magiske. Både oppturer og nedturer, men mest av alt er gleden. Herregud så mye glede den lille skapningen der skaper. Han har det fineste og mest sjarmerende smilet jeg noensinne har møtt! Har sikkert nevnt det tusen ganger allerede, får bare ikke sagt det nok. For en flott liten gutt vi har fått. Veldig spennende å følge han utvikling også, men det må jeg skrive i et eget innlegg. Det skjer innmari mye på kun to måneder for disse små.

  Og bæring av en tung syv kilos baby, det tar visst litt på hos meg. Har nemlig slitt med "svake" håndledd tidligere etter litt knall og fall. Støttebandasje har kommet på flere ganger, selv bare etter bilkjøring. Og når man da skal bære en tung baby hver eneste dag er det ikke veldig sjokkerende at støttebandasjen måtte på igjen. Orker virkelig ikke å bruke på begge hendene samtidig, så jeg bytter heller på. Er skikkelig dritt, men bedre å forhindre at det oppstår større skader senere. Ikke veldig fint, menmen.

  FØLG BLOGGEN PÅ FACEBOOK

  FØLG MEG PÅ INSTAGRAM HER

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #blogg #hverdag #skade #baby #familie #familietid #familieogbarn #foreldreogbarn

 • Publisert: 10.01.2017, 20:24
 • Kategori: Hverdagen
 • 5 kommentarer
 • NÆRMEST PERFEKT

 • Publisert: 10.01.2017, 01:01
 • Kategori: Hverdagen
 • Jeg har lyst til å si beklager for null blogging tidligere, men jeg er faktisk ikke lei for det. Har tenkt på hva jeg ville poste på bloggen i dag, men hadde ingen ideer i hodet tidligere i dag, så jeg satte det litt på vent. Of i ettertid har dagen rast avgårde. Det gjør det alltid, men denne dagen har vært annerledes. Det har gått fort, fordi den har vært spesiell. Spesielt bra faktisk.

  Vi startet dagen litt tidligere enn hva vi pleier, nettop for å få mer energi i løpet av dagen. Og det funket supert. Liam har alltid en liten blund (noen timer der altså), etter første "måltid" PG morgenen. Da sovner faktisk jeg også. Og da hender det at vi sover opp imot to timer. Men når vi sto opp ved dagens første amming, så sovnet Liam i armene mine i sofaen. Jeg flyttet han over i vogna, og vóila. Der sov han søren meg i over tre timer. Våknet opp like glad som sola, og så bar det ut en tur.

  Der sovnet han selvsagt igjen (som nevnt tidligere, vogna er gull), og sov ute når vi kom hjem igjen. Da sov han i ca. 5 timer. Alt dette etter litt over syv timer sammenlagt i natt. Altså, er jeg heldig? Han er alltid glad og fornøyd, sjeldent noe mas her i gården. Smiler fra øre til øre, noe som selvsagt smitter over på foreldrene. Hvis du ikke blir glad av smilet hans, er du immun mot alt søtt. Han er en skikkelig sjarmør, smelter hver en person han møter!

  Vår lille tur ut var ikke overraskende til senteret. Vi dro ut for å handle noe viktig, og ja jeg endte opp med litt ekstra. Men det ble kun en genser, som jeg fant på tilbud, en lyslenke og to "lamper" til 10 (!) kr. Så vi begynner å blir flinkere nå altså, er veldig stolt. Og hvis dere følger meg på Instagram har dere kanskje sett min story? Jeg skal forklare nærmere i morgen, haha. Er ingenting alvorlig da, heldigvis. God natt alle sammen.

  Instagram.

  Facebook

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #blogg #bloggmagasin #foreldreogbarn #familieogbarn #baby #hverdag

 • Publisert: 10.01.2017, 01:01
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • SUNDAYS

 • Publisert: 08.01.2017, 18:28
 • Kategori: Hverdagen
 • God ettermiddag alle sammen. Jeg sitter godt plantet i godstolen hos mamma og pappa. Magen er god å mett etter en av mine favorittmiddager, og vi er snart klare for takeoff alle mann. Vi skal nemlig videre på besøk til min storesøster. Robin er hos kompisene sine en tur, og jeg og Liam tok turen til mine foreldre. Føles ut sol en evighet siden sist gang, så da var det godt å komme hot en tur. Ingenting slår mammas hjemmelagde mat!

  Ellers har faktisk helgen vært rolig. I går gikk vi til en annen butikk enn hvilken vi pleier å gå til, så fikk vi testet en ny butikk. I tillegg ligger butikken rett ved lokalet vi skal ha dåpen i. Da fikk vi sjekket hvor det lå også. To fluer i en smekk, ikke verst altså. Ikke er lokalet langt fra hverken kirke eller leiligheten vår, så det er ganske luksus. Nå gleder jeg meg til å fullføre resten av dekoren vi skal bruke i dåpen, og alt kan brukes på rommet hans etter dåpen. Viktig med gjenbruk.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #blogg #hverdag #helg #foreldreogbarn #familieogbarn #bloggmagasin #baby

 • Publisert: 08.01.2017, 18:28
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • VASKEDAG

 • Publisert: 06.01.2017, 16:10
 • Kategori: Hverdagen
 • Mini sover. Ute igjen i dag faktisk. Det snør en del her i dag, og det er allerede ganske hvitt ute, men det har blitt varmere. I dag er det kun 1 minus grad ute, og jeg fikk lagt lille gull ute. Han er inne i fase to, og har vært en liten mammaklegg hele uken. Har er glad og fornøyd, men skal sove, spise og le alt oppå mamsen. Så det har vært en ganske krevende uke. 

  Dette gjør det jo også vanskelig å blogge. Noen ganger kan han ligge å prate og styre i vippestolen sin eller med noen andre. Men i tillegg til denne fasen, har han hatt økedager igjen (mye til puppen for å øke melkeproduksjonen min), og da er det ofte kun mamma som hjelper. Og helst ligge til puppen til mamma. Så jeg har vært ganske lenket til sofaen om jeg ikke har hatt mini i vogna.

  Så det å se at det var varmt nok til å legge han ute i dag var ganske deilig. Ikke er han like klengete i dag heller, så virker som økedagene er over. Selv om jeg elsker å være hans trøst, er det deilig med avlastning en gang i blant. Og Robin vil jo også kose med sønnen sin, så forhåpentligvis henger han ikke fast i puppen min gjennom helgen også.

  Dette førte til at jeg endelig fikk tid til å vaske og rydde litt. Ny sofa ble med oss hjem i går, og denne har oppbevaringsplass. Det er utrolig deilig. Så nå har jeg flyttet alt av tepper og puter til sofaen, i tillegg til å vaske halve leiligheten. Det var skikkelig deilig. Og leiligheten trengte desperat en vask etter at det ble bært inn og ut av leiligheten i går. Når du står med en tung sofa i armene, er ikke akkurat hovedfokuset å ta av seg skoene før man går inn i leiligheten. Så når det ble dagslys i dag, var det ikke vanskelig å se at det måtte vaskes her hjemme.

  Nå skal jeg slappe av litt på den nye sofaen før mini våkner. Robin har med middag hjem fra jobben i dag (luksus? Jepp!), så jeg slipper til og med å tenke på matlagingen i dag. Tror dere jeg ble glad når han sendte med melding tidligere i dag? Jeg ble overlykkelig faktisk! Utrolig deilig å bare bruke denne kvelden til å slappe av med R, slik at vi får litt etterlengtet kjærestetid. I natt har jeg til og med drømt om at vi hadde kjærestetid, så det er mitt bevis på at vi trenger å sette oss ned å kose oss i kveld! 

                                   
                                                 BOw9RSbgI2z
                                                                            Trykk på bildet, og du kommer direkte til min instagramprofil.

  Ønsker dere alle en flott fredag♥

   

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #foreldreogbarn #familieogbarn #bloggmagasin

 • Publisert: 06.01.2017, 16:10
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • HUSMOROPLLÆRING

 • Publisert: 04.01.2017, 20:09
 • Kategori: Hverdagen
 • Da er jeg i full gang med matlagingen her hjemme. Ble litt sent ettersom lille skulle ha mat, og ikke fikk sove før han kon ut i vogn, så måtte vente til Robin kom hjem før jeg fikk startet. Men middag blir det, hjemmelaget tomatsuppe står på dagens middagsplan. Vi fikk altså "Trines matbok 2" til jul, så jeg har ventet på å ta i bruk en oppskrift en god stund nå. Og endelig fant jeg både tid og krefter.

  Valgte å starte med noe enkelt i dag, og foreløpig går dette veldig bra. Mannen ville ha makaroni i tillegg, så det kokes opp også. Rundstykkene er i ovnen og suppen nærmer seg ferdig. Smaker utrolig godt, så gleder meg til å spise. Måtte droppe en del løk med tanke på ammingen, så var redd det ville ødelegge smaken. Virker som jeg unngikk dette, heldigvis.

  Dessert er også på dagens plan. Om middagen blir vellykket, feirer vi med panna cotta! Noe av det beste jeg kan få servert. Dette ble en ferdig pakke, eneste jeg har gjort var å koke opp pulver blandet med melk. Så neste gang skal jeg lage dette selv også. Er så deilig å endelig mestre matlaging. Greit å starte med oppskrifter til jeg føler meg komfortabel, så kan jeg prøve meg på egen hånd etter det.

  Skal fortsette å prøve meg frem med oppskrifter fra boken, og dele litt med dere etterhvert. Neste middag blir nok hjemmelagde chicken nuggets! De ser sinnsykt gode ut. Så om det blir vellykket skal dette vises frem, må jo ha bevis. Håper dere har hatt en fantastisk dag alle sammen. Ble litt sent innlegg i dag å, har nemlig løpt litt ærender med mamma. Nå skal middagen serveres, og jeg skal prøve å ferdigstille morgendagens første blogginnlegg før mini våkner.

  Ser ikke dette godt ut, så vet ikke jeg! Dere kan se hvordan matlagingen går på min Instagram story, her.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #middag #familieogbarn #foreldreogbarn #bloggmagasin

 • Publisert: 04.01.2017, 20:09
 • Kategori: Hverdagen
 • 6 kommentarer
 • LEVER I AMMETÅKEN

 • Publisert: 03.01.2017, 19:39
 • Kategori: Hverdagen
 • Liam var ikke lenge ute av magen før han  kom til puppen. Han var et naturtalent og festet seg til puppen helt på egen hånd. Barnelegen som skulle hjelpe meg med å starte ammingen ble positivt overrasket, men gav meg en liten hjelpende hånd, slik at han fikk skikkelig tak. Og jeg fikk en aldri så liten opplæring i hvordan jeg kunne hjelpe han med å få tak senere. Heldigvis gikk det seg til av seg selv, tror ikke jeg fikk med meg en ting fra den lille leksjonen. Eneste grunnen til at jeg husker det er faktisk at jeg har sett bilde av det, hehe.

  Ettersom dagene gikk, fortsatte ammingen like bra. Og siden jeg var så ekstremt glemsk i svangerskapet, tenkte jeg at jeg ville fly rett over i ammetåken. De fleste går tross alt i sin egne lille boble etter den lille kommer til verden. Men jeg glemte ingenting jeg. Følte heller ikke at jeg var i en boble, annet enn karusellturen av et sykehusopphold. 

                                          BOpCZMxAG8h

  Dette varte i knappe en uke. Det tok ikke mange dagene før jeg innså hvor lite jeg egentlig hadde å tenke på i løpet av sykehusoppholdet. Alt handlet om Liam, og Robin var alltid tilstede. Men når har dro tilbake på jobb var alt ansvaret hos meg, og jeg merket at jeg var i min egne lille boble. Og ikke skulle den sprekke med det første. Nå er jeg vant med den nye hverdagen, og elsker den. Men ammetåken er jeg virkelig borte i. Jeg glemmer så ekstremt mye, og dagen er over før den i det hele tatt starter. Så hvis dere tenker at jeg ikke alltid gjør som jeg sier, så er det nok ammetåken som står bak dette. 

  Heldigvis har jeg både telefon, tavle og avtale bok så jeg slipper å glemme viktige avtaler. Og så minner Robin meg på masse, om han ikke fikser det selv. Som dåpen for eksempel, ekstremt viktig å få i land alle avtalene. Han tar seg av lokale, og jeg tar meg av det andre. En fin ordning for oss dette, slik at vi får i havn alt det viktige. Nå har jeg handlet inn litt småting for å gjøre dåpen fin, så da er det bare å huske på at dette må ordnes før den tid kommer!

  Har egentlig skrevet på dette innlegget siden halv to i dag, men Liam har hatt mageknipe igjen i dag. Han er blid som en sol, litt gretten, men han har ikke fått sovet noe særlig. Max 15 min sammenhengende søv, ellers har han våknet igjen etter kun få minutter. Når han var godt pakket inn i vogna, sovnet han sekundet vi gitt ut døra. Noe som var godt for meg, siden jeg hastet ut og glemte en million ting inne, og endte opp med og løpe inn og ut et par ganger. 

  Er ikke disse tøflene søte? Kusinen min har strikket de til Liam, og vi elsker de her hjemme. Sjekk ut Instagram for å se en liten videosnutt av de. 

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #familie #instagram #familieogbarn #foreldreogbarn

 • Publisert: 03.01.2017, 19:39
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • TILBAKE TIL HVERDAGEN

 • Publisert: 02.01.2017, 14:09
 • Kategori: Hverdagen
 • Da er hverdagen tilbake for fullt, og Robin er tilbake på jobb igjen. Og jeg og Liam går tilbake til vår rutine. Robin var på jobb forrige uke også, men da var det kun 6 timers dager. Nå er det tilbake til vanlige arbeidstimer, så da blir vi litt lenger alene her hjemme. Men vi klarer oss helt fint, så jeg klager ikke. Om ikke lenge kommer mamma på besøk med tante. Henne bor dessverre ikke i nærheten, så endelig får henne møte Liam. Vi gleder oss masse til de kommer, og leiligheten er nesten klar for besøk.

  Jula er fortsatt på vei ned. Nå er nisser borte, og jeg har fått ryddet vekk en del nå. Robin kommer hjem til en annen leilighet i dag, det er sikkert. Liam har vært ekstremt tålmodig i dag, så han har ligget i babynestet og pratet og smilt om hverandre. Litt sutring kommer det også, men det er over før jeg i det hele tatt rekker å gå bort til han. Han var super fornøyd med at jeg støvsugde, må være den beste lyden han vet om. Nå som julen er borte innser jeg virkelig at vi har et svart/hvitt tema med interiøret. Ikke mange farger igjen her, hehe. Gleder meg til å finne frem litt vi har gjemt bort, gøy å dekorere leiligheten på en helt annen måte, det skal jeg innrømme.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #jul #bloggmagasin #foreldreogbarn #familieogbarn #baby

 • Publisert: 02.01.2017, 14:09
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • NEW YEARS EVE: BILDEDRYSS

 • Publisert: 02.01.2017, 00:48
 • Kategori: Hverdagen
 • Kvelden i går var magisk. Vi var hos svigermor, og koste oss gløgg i hjel. God mat og drikke, og fint selskap. Vi feiret at året var over på best mulig vis. Kan ikke tro at enda ett år er over, men er klar som et egg for å oppleve hva som venter oss i 2017. Gleder meg til alt vi skal oppleve, ikke minst alle milepælene til Liam. De kommer som perler på en snor, og vi er klare for å lære nye ting sammen med lille. I går hadde jeg et klart mål; huske å ta bilder. Jeg er veldig opptatt av at vi tar bilder av alt, spesielt når det kommer til Liam's første opplevelser! Siden jeg er borte i ammetåka, blir dette fort glemt, men i går husket vi det. Her er et bildedryss fra kvelden vår.

  Altså, er det rart jeg nyter dagene mine? Sjekk ut det smilet her a! Han lyser jo opp dagene som bare det.

  Det er dritkult å se seg selv i speilet. Vet ikke hvem som er mest fascinert, mor eller sønn?

  Her er det påkledning under press. Tre minutter til midnatt (!!). Heldigvis rakk vi det, og synet av raketter over himmelen var like magisk som alltid. Ble verken video eller bilde av raketter for min del, da jeg holdt lille nurket mitt. Planen var egentlig å la Liam bli inne mens jeg og Robin gikk ut for å titte på raketter. Planen ble endret da jeg kjente klumpen i magen. Ville så absolutt ikke gå ifra Liam når vi feiret nyttårsaften for første gang (som sagt; jeg er opptatt av alle slike milepæler). I tillegg visste vi ikke hvordan han ville reagere, så det var for min del best å bli inne. Vi fikk heldigvis bedre syn inne, og utsikten hadde vært verre om vi hadde valgt å gå ut. Vi ble derfor på verandaen til farmor, og fikk opplevd rakettene sammen. Og før noen skal peke fingeren mot meg; vi var på en veranda inngjerdet av glass, ingen raketter i nærheten da utsikten har skog under seg, og lyden var ikke høy ved oss. Ingen fare for å bli truffet av raketter heller. Liam har det like fint i dag som i går, om ikke bedre. Så vet dere det!

  Vil bare avslutte med å si at jeg låner vekk sønnen min også. Selv om det så absolutt ikke ser slik ut på bildene, uff. Men jeg kan ikke legge ut bilder av alle på min offentlige blogg, så da ble det bilder av meg. Håper dere overlever det. I morgen komme nyttårsforsettene, stay tuned.

  Hadde dere en fin feiring i går?

  #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg #familie #familieogbarn #foreldreogbarn #nye #newyear #baby #newborn

 • Publisert: 02.01.2017, 00:48
 • Kategori: Hverdagen
 • 12 kommentarer
 • 2017

 • Publisert: 01.01.2017, 16:45
 • Kategori: Hverdagen
 • Nytt år, nye muligheter. Det er deilig å si det. Og en fantastisk følelse. Dette året skal jeg gjøre til et bra år. Min lille familie skal skape mange minner. Lille blir jo større for hver dag som går, og det blir utrolig spennende å følge utviklingen hans. Denne julen har vært magisk, dette året kan det ikke annet enn å bli bedre. Når han er større, og forstår mer. Det var gøy å åpne ekstra mange pakker i år da, skal ikke lyve.

  Noen nye mål for året har vi også satt oss. Jeg og Robin har ett mål vi skal nå sammen, og noen på egenhånd. For min del skal jeg for det første bli bedre på bloggfronten. Siden mye av familien min bor forskjellige steder i Norge, så sier de så mye positivt om bloggen. En måte for dem å følge med på Liam, selv om de ikke får se han så ofte. Har også fått positive tilbakemeldinger fra kolleger, noe som også er veldig hyggelig. Resten av nyttårsforsettene skal jeg skrive i et eget innlegg.

  Og så er det jo dere. Som jeg ikke kjenner, men som likevel klikker innom bloggen for å lese. Og mange legger også igjen kommentarer. Og det er virkelig hyggelig! At dere fortsatt titter innom, tross den dårlige bloggingen er utrolig koselig. Så da er det bare en ting å gjøre for å vise at jeg setter pris på dere alle. Nemlig å blogge. Har ikke glemt bloggen disse dagene jeg ikke har blogget, så nye bloggideer er funnet frem. Nå er jeg virkelig klar for å starte dette året, og gjøre det til det beste året så langt. Håper dere fortsatt vil følge oss på denne reisen. 

  Vil også si at dagene jeg ikke får blogget, vil jeg si ifra på Facebook siden til bloggen, eller på instagram. Har faktisk blitt flinkere på å legge ut Story på instagram også, så om dere vil få med dere noen små glimt fra hverdagen vår, så er det bare å følge oss der. Innleggene som jeg legger ut på bloggen vil jeg bruke litt tid på, og være fornøyd med. Derfor er det lettere å gi beskjed om dårlig blogging på andre plattformer. Dere finner meg på facebook her og instagram her  Ønsker dere alle en flott start på det nye året♥

  #ungmor #mammablogg #ungmamma #familie #familieogbarn #foreldreogbarn #bloggmagasin #mamma #baby #newborn #nyttår

 • Publisert: 01.01.2017, 16:45
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • HELT FORFERDELIG

 • Publisert: 31.12.2016, 21:55
 • Kategori: Hverdagen
 • Beklager så my for den dårlige oppdateringen i det siste. Eneste jeg har rukket er å poppe innom Instagram. Skal forklare mer senere, og lover dere å komme sterkere tilbake snart. Trenger bare å få tilbake den store motivasjonen. Alt står bra til med oss alle sammen, hverdagen er helt fantastisk. Som også vil si at masse av energien min er tilbake, og jeg bruker det meste av hvilepausene til Liam på rydding. Måtte bare poppe innom i dag for ønske alle et flott nyttår! Håper dere får en fin feiring med de dere er glade i! Så snakkes vi om ikke lenge❤ skal også svare på alle kommentarer og alt det fine dere skriver, skal selvsagt sette meg ned å svare alle ordentlig. Vil ikke svare i farta, vil gi et like hyggelig svar tilbake.

 • Publisert: 31.12.2016, 21:55
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • LILLE STORE GUTT

 • Publisert: 27.12.2016, 18:43
 • Kategori: Hverdagen
 • Det var endelig dags dato for lille sin seksukerskontroll. Det fikk heldigvis smertefritt for seg. Barnelegen var dessverre blitt syk, så det var kun besøk hos helsesøster i dag. Og det gikk så fint. Først var det veiing. Og tror dere ikke minimeg allerede veier 6850. Han kom til verden for bare syv uker siden, og har allerede gått opp hele to kilo. Snakk om å jobbe fort. Kan vel kanskje belønne meg selv litt også? Er tross alt jeg som gir han så god mat, hehe.

  Liam fikk masse kos av den flotte helsesøsteren. De er virkelig flinke på helsestasjonen her i Ski! Fikk bekreftet at jeg ikke er depressiv også. Det er jo alltids godt å vite. Skal skrive litt mer om dette senere. Alt sto bra til med lille, og første vaksine er tatt. Ingen sprøyte i dag, bare drikke - medisin. Og han var ikke helt fornøyd i øyeblikket han skulle få medisinen, men da han smakte og innså hvor godt det var, ja da tok han gledelig imot resten. Ellers var han faktisk stofornøyd gjennom hele timen vår. Smilte og pratet til både meg og helsesøster. Robin fikk også vært med på starten av timen, og er like lettet som meg for at alt er fint. Kan tro vi fikk en god start på dagen! Og dette gode humøret har fortsatt hos lillemann, og da kan ikke mamma annet enn å være glad også.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #mor #foreldre #familie #familieogbarn #foreldreogbarn #baby #hverdag #helsestasjon

 • Publisert: 27.12.2016, 18:43
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • HELL I UHELL

 • Publisert: 26.12.2016, 19:17
 • Kategori: Hverdagen
 • Er virkelig utslått disse dager. Ble en stressende jul nå som det var en annen å tenke på. Selv om vi samarbeidet fint sammen, var det til tider ganske stressende. Dette har for all del ikke ødelagt julen, men når jeg i tillegg har trigget allergien min, har jeg nå fått betale for dette. Kroppen er helt ferdig. Smerter i kroppen og dårlig form er virkelig det siste jeg trenger nå om dagen. All ære til smertestillende for at jeg har kommet meg så fint igjennom de siste dagene. Virker ikke som det er feber som herjer, så satser på at det ikke bygger seg opp.

  Gledet meg stort til å komme hjem for å pakke ut alle de nye tingene våres. Men skal jeg være helt ærlig hadde jeg så vondt at tårene trillet, og kjæresten kastet meg i dusjen etter en smertestillende. Dette hjalp, så fikk pakket ut av Liam sine saker. Noe (les; mye) må byttes, så vi er ikke helt ferdige på senteret enda. Nå spares det til barnedåp, så får vi se om det holder mor unna shoppingen. Fikk jo så mye fint til jul, så kan sette frem det for nå. Kan ikke ha for mye saker og ting heller. Så stor er ikke leiligheten. Heldigvis kom sykdommen først etter jula, det kaller jeg hell i uhell!

  Nå føler jeg meg ganske ferdig med julen for denne gang, så pynten er allerede på vei ned. Nytt interiør skal opp og frem, alt vi fikk til jul skal vises frem her i hus. Må se om jeg ikke kan vise dere hele leiligheten snart. Kanskje på video til og med. Det hadde vært noe det! Og så må jeg vise dere alt det flotte vi fikk til jul. Kanskje det hadde vært morsomt med en video for det også? Liker jo slike videoer selv. Liver ingen ting, da jeg for det første er i skikkelig ammetåka om dagen, og dette muligens går rett i glemmeboka, og for det andre fordi jeg er så dårlig på å gjøre slike ting. Video av leiligheten har jeg tenkt på siden begynnelsen av bloggen. Det hadde forsåvidt vært morsomt, for det har forandret seg mye her siden den gang.

  Har i alle fall fått kastet søppel i dag, og kommet enda mer i orden her hjemme. Liam er ganske sliten etter julen selv, og har hittil bare sovet og spist. Litt kosing fikk jeg også til i mellom slagene, så han er ikke helt borte i søvnen heldigvis. Nei, nå skjer det ting her. Skal gjøre ferdig middagen før vi tar tidlig kvelden i dag. I morgen skal vi tidlig opp for å dra ned til helsestasjonen. Det er endelig lille sin tur for seks ukers kontroll. Er veldig spent, og det virker som om mannen får blitt med også. Jackpot med 6 timers arbeidsdager i romjula! Vi snakkes!

  Ikke glem å følge oss på Instagram

  #ungmor #ungmamma #instagram #jul #foreldre #familie #sykdom #familieogbarn #foreldreogbarn #bloggmagasin #baby #barn

 • Publisert: 26.12.2016, 19:17
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • LILLE JULAFTEN

 • Publisert: 23.12.2016, 19:02
 • Kategori: Hverdagen
 • God kveld. Jeg ligger for øyeblikket i senga sammen med Liam. Han var så trøtt, men fikk ikke sove på grunn av mageknipe. Derfor tok jeg han med til senga slik at han har det rolig rundt seg, og kan sovne. Er virkelig ikke gøy å se at de små har det så vondt. Er helt forferdelig å høre at han gråter av smerte, spesielt når jeg ikke klarer å hjelpe han. Etter at han begynte med jerntilskudd, har han ofte mageknip. Ofte litt hver dag. Seks ukers kontroll for Liam neste uke, så hvis det ikke gir seg tror jeg vi skal begynne med noe som løsner det litt.

  Alt kommer ut, det er ikke et problem. Så legen sa at vi ikke trenger noe da, men han kan ikke ha det så vondt. Da må vi vurdere midler fra apoteket. Men over til noe koselig. Det er endelig kvelden før kvelden! Vi er på plass hos svigermor, og skal straks spise grøt og pynte juletre. Enda mer pynting på meg i år, jeg klager så absolutt ikke. Krysser fingrene for at jeg finner mandelen i min skål i dag. Kjedelig at noen andre får den, vil jo ha den selv. Litt vinnerinstinkt hos mor. Det er vel bra det? Ikke minst er det grevinnen og hovmesteren i kveld, det blir aldri gammelt. Ler like mye vært eneste år! Ønsker dere alle en super kveld

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #foreldre #familie #familieogbarn #foreldreogbarn #baby #hverdag #jul #kveldenførkvelden

 • Publisert: 23.12.2016, 19:02
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • HVOR BLIR DET AV TIDEN?

 • Publisert: 23.12.2016, 10:41
 • Kategori: Hverdagen
 • Da var det lille julaften dere. Desember har virkelig aldri gått så fort før. Denne måneden pleier vanligvis å være ganske lang. Men i år har det vært annerledes. Måneden har rast avgårde i rekordfart, og allerede i morgen er det julaften. Og jeg gleder meg som bare det. Julaften er definitivt den beste dagen i løpet av året. Stemningen, maten og ikke minst gaveåpning med familien. Glede andre, samtidig som man blir gledet av andre. En høytid hvor man både gir og får. Uheldigvis er dette en vond høytid for mange, og jeg håper at de aller fleste har et sted å feire julen med god mat på bordet.

  I går ble de siste julegavene kjøpt inn, og jeg fikk kastet sammen et antrekk til julekvelden i siste liten. Er ikke alltid lett å finne et antrekk man en komfortabel i med en "ny" kropp. Fant heldigvis noe tilslutt, så slipper å gå i pysjen hele dagen. Vet ærlig talt ikke hvor gårsdagen ble av. Ette gavepakkingen, gikk vi over til å pakke klær til oss og Liam. Etter en liten runde med amming, dro vi videre til senteret. Plutselig var klokka halv ti, så vi endte opp hos mamma og pappa først etter klokken var blitt ti. Vi sover altså ikke hjemme denne jula. Vi sov hos mine foreldre i natt, i natt sover vi hos moren til Robin, før det blir her igjen i morgen. Blir litt frem og tilbake nå i jula. Står i alle fall ikke på mangel av noen å feire med.

  Ikke glem å følge med på Instagram her.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #hverdag #mamma #foreldre #familie #foreldreogbarn #familieogbarn #baby

 • Publisert: 23.12.2016, 10:41
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • DEN ALLER FØRSTE LATTEREN

 • Publisert: 22.12.2016, 15:44
 • Kategori: Hverdagen
 • Da er juleshoppingen nesten ferdig! Tror aldri jeg har vært så treg til å kjøpe inn gaver og tøy til meg selv, vil skylde på ammetåken og det faktum at vi har et spedbarn i hjemmet. Men sannheten er faktisk at vi har vært på senteret mange ganger, men ikke funnet noe særlig. Ender alltid opp med noe til oss selv da. Glad for at denne shoppingen snart er ferdig, vi klarer jo ikke å dra hjem uten noe lite til oss selv eller Liam.

  Er fortsatt ikke i boks med juleantrekket mitt. Liam sitt var bestemt før vi i det hele tatt kom inn i november, men vi byttet for noen uker siden. Fant en fin liten dress til han, gleder meg masse til å se han i dem. Jeg fant endelig noe jeg tror jeg kan føle meg komfortabel i i går, men glemte selvsagt å kjøpe toppen. Kan vel si at jeg er skikkelig i ammetåka om dagen, glemmer alt. Og har også glemt å innse hvor nærme julaften vi allerede er. Desember pleier å være en lang måned, men i år har det gått helt utrolig fort. Jeg er derfor helt glemt å forte meg å kjøpe inn gaver, ikke minst å pakke de inn. Så nå skal det pakkes før lille våkner igjen.

  Snakker om Liam, i går på shopping fikk jeg og Robin en super koselig overraskelse. Liam lo. En bitte liten latter, og det var helt fantastisk. Dagen han ble seks uker, valgte han å le for første gang. Han har "prøvd" å le tidligere, men i går var det en ordentlig liten latter. Jeg og Robin var litt i sjokk, mens vi feiret. Jeg halvveis inne i prøverommet. Et skikkelig koselig øyeblikk. Så sikkert litt rart ut for de rundt oss, men sånn er det å være småbarnsforeldre. Da feirer man slike milepæler. Utrolig gøy! 
  Min flotte lille gutt. Smelter mammahjertet mitt hver eneste dag♥

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #jul #julehandel #latter #baby #familie #familieogbarn #foreldreogbarn #foreldre

 • Publisert: 22.12.2016, 15:44
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • 6 UKERS KONTROLL

 • Publisert: 21.12.2016, 11:36
 • Kategori: Hverdagen
 • Da sitter jeg hos legen. I dag er det min tur å dra på 6 ukers kontroll, så nå venter jeg på å komme inn. Liam er faktisk hjemme sammen med mamma, og han var så trøtt at han ikke har diet veldig mye før jeg dro hjemmenifra. Er altså litt nervøs og håper jeg snart kommer inn til legen så jeg kommer meg hjem igjen. Heldigvis har jeg snakket med mamma, og alt går fint hjemme. Lille sover i vogna si, og han er så heldig at han får bli med på trilletur med mormoren sin. Finnes det noe bedre? Det synes i alle fall ikke Liam, vogna er gull verdt!

  Har tatt blodprøve allerede, så nå venter jeg bare på svar på disse prøvene. Så får jeg se om jeg trenger noe tilskudd, spesielt med tanke på at jeg fortsatt smaker meg frem til god mat. Hadde utrolig dårlig matlyst i slutten av svangerskapet, det er bedre nå, men det har faktisk ikke gitt seg helt enda. Så det er ikke alltid like lett å planlegge middag, men Robin er heldigvis tålmodig, og løper gjerne innom butikken etter jobb slik at det blir middag som vi begge har lyst på. Samtidig hadde jeg mangel på jern i svangerskapet, og tok jerntilskudd. Derfor er det greit å sjekke hvordan det ligger an nå. Ellers er alt helt fint, snart er jeg nok tilbake til meg selv igjen! Deilig å vite at jeg har tatt godt vare på kroppen, og at jeg har kommet meg så raskt. Mye fordi jeg er så ung, så barn i tidlig alder er ikke så ille som mange skal ha det til, hehe.

  #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg #hverdag #foreldre #familieogbarn #foreldreogbarn #familie #baby

 • Publisert: 21.12.2016, 11:36
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • FØRSTE GANG I BARNEHAGEN

 • Publisert: 20.12.2016, 21:03
 • Kategori: Hverdagen
 • Endelig begynner denne dagen å gå mot slutten. Med endelig mener jeg ikke at det har vært en dårlig dag, tvert imot, men nå er jeg ganske ferdig. Dette er en dag jeg har gledet meg til i en god stund nå, for endelig var det nissefest i barnehagen min. En perfekt anledning for Liam og meg til å besøke barnehagen min. Han sov faktisk hele tiden, selv om han ble litt løftet på, og hadde barn hengene over seg. Barna var utrolig flinke med han, tok det helt rolig.

  Han fikk til og med se julenissen. Ikke at han var våken da, så vi får krysse fingrene for et nytt møte med julenissen på selveste julaften. Var godt å møte både ansatte og barn igjen, og merker at jeg savner å være i jobb. Blir godt å starte opp med jobb igjen, men foreløpig har jeg det mer enn godt nok hjemme med Liam, akkurat slik jeg vil ha det. Etter noen fine timer dro vi videre for å møte Robin. Han var på jobb, så det vil si at vi igjen befant oss i en barnehage. Lille har altså vært i barnehagen for første gang, to ganger til og med.

  Han sov jammen meg der også han. Igjen var barna utrolig flinke og rolige med han, og jeg og Liam fikk litt ekstra tid med pappa. Det er jo alltid koselig. Og siden han sov så mye når vi var ute og fartet, var det naturlig at han våknet for mat når vi kom hjem (han spiste i løpet av dagen også, sulter han ikke). Da var jo jeg selvsagt sliten, men de få minuttene han sov når vi var hjemme, ble brukt på å rydde litt i heimen, så nå er jeg ganske ferdig. Nå skal jeg benytte den rolige stunden til å få i meg noe mat før lille våkner igjen. Håper alle har hatt en super dag!

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #foreldre #familie #familieogbarn #foreldreogbarn #baby #babyboy #hverdag

 • Publisert: 20.12.2016, 21:03
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • DE NYE RUTINENE

 • Publisert: 19.12.2016, 18:20
 • Kategori: Hverdagen
 • Liam er bare fem og en halv uke gammel, og jeg forventer ikke at vi skal ha noen skikkelige rutiner enda. Samtidig så merker jeg at vi har fått noen små rutiner, noen ting skjer på nesten samme tid nærmest hver eneste dag. For eksempel så våkner han på nesten samme tid hver natt. Altså etter ca 4 og en halv time. Han ammer betydelig mindre om nettene nå, en hva han gjorde tidligere. Nå er det sjeldent mer enn 15 min på ett bryst før han sovner igjen. Ofte bare ti minutter.

  Som oftest sover Liam til 12 på morgenen, så jeg må ha på alarm for å ikke sove for mye. Det er luksus det! Og når vi står opp og flytter oss ut i stua er det ofte amming på planen før han igjen sovner. Da pleier han å sove til ut på ettermiddagen, rundt tiden Robin kommer hjem, så lenge han ikke jobber til fem. Ganske mange små rutiner i våres hverdag, og det gjør det selvsagt enklere å planlegge saker og ting. Blir mer rutiner for hver dag som går, en skikkelig spennende og interessant tid.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #foreldre #foreldreogbarn #familieogbarn #familie #bloggmagasin #rutiner #hverdag

 • Publisert: 19.12.2016, 18:20
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • IT'S BEGINNING TO LOOK ALOT LIKE CHRISTMAS

 • Publisert: 19.12.2016, 08:01
 • Kategori: Hverdagen
 • God morgen alle sammen. Jeg kunne ikke vente med å starte julen i år, men likevel er ikke julestemningen helt på plass. Og kan i alle fall ikke tro at det er under en uke igjen til julaften. Utrolig rart å tenke på. Men når vi gikk ut døra i går, ble det ikke akkurat mindre julestemning. Frost overalt på alle trær. Gresset var hvitt, og så var det selvsagt veldig glatt også. Spesielt i bakken rett utenfor hos oss her. Skal være forsiktig ut på trilleturene mine fremover. Ikke ut mer enn jeg må. Har heldigvis brodder.

  Vi dro hjem til Liam sin farmor i går. Første ordentlige langtur med kollektiv trafikk. Minstemann fikk både kjørt buss, t-bane og tog han. Og han sov så godt som bare det. Vogna var i liten bevegelse hele tiden, noe som var veldig deilig for Liam. Når vi kom frem ble det ikke overraskende amming ganske fort. Deretter ble det god middag før vi lagde krumkaker. Liam sovnet hos farmor, så det var faktisk jeg og Robin som håndterte krumkakene. Når vi kom inn i det ble det utrolig fine. Skulle gjerne sagt det samme om de første, men helt ærlig så ser de ikke veldig flotte ut, haha.

  Alt for ille ble det ikke da. Må si at jeg syns vi gjorde en god jobb! Første gang vi har lagd det alene. Om min aller første gang var på familiebading tidligere i år. Så mye trening har vi ikke akkurat. Men nå kan vi det, og har bestemt at dette skal vi få til neste år også. Blir nok litt mer baking på oss da, da vil jo kanskje Liam hjelpe til også. Det kommer til å bli koselig.

  Her ser dere også hvor mørkt håret mitt er blitt. Skal vise dere det skikkelige resultatet senere jeg. En transformasjon i riktig retning er det i alle fall, det kan vel få lov til å si? Ja, det syns jeg. Ikke glem å følge meg på Instagram for litt ekstra oppdateringer --> you can find my profile here!

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #baby #babyboy #foreldre #familie #familieogbarn #foreldreogbarn #hverdag #jul #baking #julebaking

 • Publisert: 19.12.2016, 08:01
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • UTEN BEKYMRING

 • Publisert: 16.12.2016, 16:57
 • Kategori: Hverdagen
 • Da ble det jerntilskudd på lillemann. Men det er ingen fare, og han er ellers helt frisk. Ikke noe å bekymre seg for dette. Heldigvis. Nå kan vi gå inn i uken uten å være bekymret. Jeg har en tendens til å bli overbekymret, og uansett hvor mye jeg prøver å ikke vise dette til alle leger og jordmødre. Men tror ikke det funker veldig bra, for jeg får alltid tydelig beskjed om at ting er helt fint, og at jeg ikke skal bekymre meg. Regner med at jeg ikke er den første!

  Robin kom nettop hjem, så nå skal vi ha en koselig kveld hjemme. Det mest fantastiske de siste dagene er gleden til Liam da han ser pappaen sin etter en dag på jobb. Han smiler med en gang Robin kommer hjem, utrolig koselig å se hvor mye han plutselig forstår. Vi har en skikkelig gladgutt i hus, noe sol er helt fantastisk. Mammahjertet mitt smelter av det flotte smilet!

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #foreldre #familieogbarn #familie #baby #barn #bloggmagasin

 • Publisert: 16.12.2016, 16:57
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • MORGENSTUND PÅ LEGEKONTORET

 • Publisert: 16.12.2016, 08:58
 • Kategori: Hverdagen
 • God morgen til dere alle. Sitter for øyeblikket hos legen, og venter på å komme inn for å ta en blodprøve. Det er Liam som er på en liten sjekk i dag. Ikke noe alvorlig, bare for å sjekke blodprosenten slik at vi vet at alt står bra til. Da får vi også vite om han skal ta jerntilskudd eller ikke. Håper selvsagt at vi kan unngå dette, da vi også tar tran om dagen. Er ikke veldig populær da jeg sprøyter tran i munnen hans før jeg kaster han til puppen. Heldigvis er har super flink og klarer seg ofte uten en eneste tåre, kun litt klaging.

  Er ikke mye som skal til for å gi jerntilskudd heller da dette også skjer via sprøyte, vi må bare få inn en fin vane. Begynner å merke ammetåken nå om dagen, og skulle ofte tro at jeg lever i min egen lille boble med Liam. Og ukene raser virkelig forbi. Om kun en liten uke er det lille julaften dere! Det er helt sykt. Vi mangler kun to julegaver, så i helgen satser jeg på å starte km pakkingen av gavene. Er ikke bare lett å kjøpe til andre må jeg si.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #foreldre #familieogbarn #familie #baby #barn #familielivet #mamma #hverdag #legebesøk

 • Publisert: 16.12.2016, 08:58
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • DETTE GJØR MEG LYKKELIG

 • Publisert: 15.12.2016, 17:05
 • Kategori: Hverdagen
 • Elsker å gå inn på blogger hvor man kan lese positive innlegg. Innlegg som gjør at man blir glad og inspirert selv. Og dette er hva som gjør meg lykkelig.

  Liam, ikke veldig overraskende vil jeg tro, men han er virkelig den flotteste lille skapningen jeg noensinne har møtt. Kan bare se på han hele dagen. For en fantastisk følelse det er å være mor. Bedre enn jeg kunne forestilt meg.

  Familien, familie er super viktig! Og da mener jeg den store familien jeg er så heldig å ha med Robin. Vi har fått så utrolig mye støtte fra våres familie og vi er utrolig takknemlig. Både tanter, onkler og besteforeldre som alle er fantastiske med Liam!

  Tak over hodet, dette er ingen selvfølge for alle. I andre land frykter folk for sine liv hver eneste dag, mens her sitter jeg trygt og godt i mitt eget hjem med mat på bordet og varme klær.

  At jeg er frisk, har mange allergier som plager meg helt sinnsykt mye til tider. Men jeg er helt frisk, og det har jeg alltid vært. Og jeg er utrolig heldig som er så frisk og rask!

  Julen, den flotteste høytiden. Hverdagslige ting blir satt på vent, så det blir mange muligheter til å møte familie. En fin tid hvor det plutselig blir veldig tilgjengelig å gi til familie og venner, men også de som trenger det mest.

  #lykkelig #jul #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #foreldre #foreldreogbarn #baby #familieogbarn #familie

 • Publisert: 15.12.2016, 17:05
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • HVOR MYE TÅLER DE?

 • Publisert: 14.12.2016, 22:06
 • Kategori: Hverdagen
 • Barn er kanskje små å skjøre, men de tåler fryktelig mye mer enn hva man kan tro. I dag snakket vi med en fysioterapeut som kom med mange gode tips. Først og fremst oppfordret henne oss til å trene bekkenbunnsmusklene. Er tross alt de som holder ting på plass inne i oss, så det er greit å ha sterk muskulatur om vi vil hoppe på trampoline med barna når de blir eldre. Skal ærlig innrømme at jeg ikke er den flinkeste til å ta knipeøvelser. Skjer bare om kvelden når jeg ammer. Men nå skal jeg bli bedre. Er litt flaut om jeg skal hoppe paradis med barna i barnehagen, og så tisser jeg på meg. Godt forbilde?

  Vi fikk også opplyst at vi må være flinke til å variere underlaget til våre fine små. Bytte fra myk seng, til hardere matte og litt i armene og på brystet vårt. Og jeg trodde at vi ikke skulle legge Liam for mye på magen. Der tok jeg grundige feil. De små skal nemlig opp i en halvtimes tid om dagen, vi må bare bygge det opp gradvis. Så i dag har det blitt litt mer trening igjen. Nå er det pizza på menyen her hjemme, håper på mere oppdateringer fra meg fremover!

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #foreldre #foreldreogbarn #familieogbarn #familie #baby #hverdag #barn

 • Publisert: 14.12.2016, 22:06
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • SISTE MØTE

 • Publisert: 14.12.2016, 06:31
 • Kategori: Hverdagen
 • God morgen dere. I dag er det duket for siste barsel treff før jul. De to møtene som allerede har tatt sted har vært utrolig lærerike og fine møter, så er spent på dagens møte. Blir helt sikkert like koselig som alltid. Liam sov gjennom hele forrige møte, og våknet kun litt på slutten av det første, da var han sulten. Så det fungerer helt supert med han også. Han elsker å ligge i vogna så er vel ikke så rart. Sover som bare det når vi kommer ned til helsestasjonen. Alarmen er på i dag da, siden jeg har vært ute i siste liten de to forrige gangene, så prøver vi å stå opp enda tidligere i dag.

  Etterpå skal vi ut på vår første togtur. Tror det blir veldig koselig jeg. Når mamma og pappa inviterer på kringle og gløgg så kan vi ikke si nei. Personlig holder jeg meg unna gløggen, men jeg sier ikke nei takk til kringle! Elsker hjemmebakst. Finnes det noe bedre? Må finne noe digg å bake selv, kjøpte 5 kilo med mel i Sverige, og uansett hvor mye jeg brukte (og søkte på gulvet) under pepperkakebakingen, så ser den helt urørt ut. Så om noen har noen gode oppskrifter så er det bare å rope ut!

  Sånn så det ut sist gang jeg gikk hjem fra barseltreff. Solnedgang klokka to! Ikke verst det.

  #ungmor #ungmamma #familie #foreldre #familieogbarn #foreldreogbarn #baby #hverdag #mamma #mammablogg

 • Publisert: 14.12.2016, 06:31
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • GOD KVELD

 • Publisert: 12.12.2016, 20:05
 • Kategori: Hverdagen
 • Wow, jeg kam virkelig ikke forstå hvor denne dagen ble av. Føler at jeg akkurat sto opp, og nå nærmer klokken seg allerede åtte. Bloggen har faktisk blitt litt glemt. Og igjen ser jeg tilbake på dagen og føler ikke at det har blitt gjort stort. Noe av det som er gjort er rydding av hele leiligheten, litt småting på alle rom. For eksempel klesskapet mitt og støvsuging. Planen var å vaske litt også, men når støvsugeren ikke lagde mer lyd ville ikke Liam ligge alene i babynestet. Selv om jeg var rett ved siden av.

  Merkelig liten kar han. Har også vært på apoteket for å handle inn til lillegutt. Ikke noe jeg vil gå nærmere inn på før vi har mer informasjon selv. Men er så absolutt ikke farlig, bare så det er sagt. Vi har også begynt med tran nå som Liam er over fire uker, og det går supert. Han synes ikke det er godt, men så lenge han får melk rett etterpå, så er han rimelig fornøyd. Deilig for mor å se at det funker så fint å gi han tran. Viktig med nok vitaminer!

  Lille godgutten som smiler fra øre til øre. Han er så fornøyd om dagen, det er så koselig å se.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #tran #foreldre #foreldreogbarn #familieogbarn #familie #barn #baby

 • Publisert: 12.12.2016, 20:05
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • JULETREPYNTING

 • Publisert: 11.12.2016, 12:16
 • Kategori: Hverdagen
 • Hele familien på tre (Robin, Liam og jeg det altså) var som sagt hos mine foreldre i går ettermiddag. Mamma bestemte seg nemlig for å pynte juletreet tidlig i år. Vanligvis gjør vi dette lille julaften, hadde derfor gått glipp av det denne julen siden vi skal til svigermor da. Dere kan tro jeg ble glad når mamma nevnte at henne skulle pynte juletreet i helga. Så vi slang oss på vi. Fikk til og med grøt med mandel i, så marsipangris ble det også.

  Er deilig å få hjelp med Liam også. Så vi ikke har han på oss hele tiden. Selv om vi selvsagt elsker å ha han rundt oss til enhver tid! Han får så mye kjærlighet hvis enn vi går, han har verdens beste mormor og morfar uten tvil. Nå skal vi en snartur til Sverige for å handle inn nødvendigheter.

  Og så pyntet vi det lille treet vårt hjemme da. Nesten like stort å fint det, hehe!

  Om dagen er oppdateringene bedre instagram, så følg meg gjerne der!

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #foreldre #foreldreogbarn #familie #baby #babyboy

 • Publisert: 11.12.2016, 12:16
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • 10 DESEMBER

 • Publisert: 10.12.2016, 17:51
 • Kategori: Hverdagen
 • For en flott desember dag det har vært i dag. Vi startet med visningstime hos fotografen som tok babybilder av Liam. Vi fikk bestilt tre flotte bilder, og jeg gleder meg til de kommer opp på veggen. Tror vi har funnet en perfekt plass også. Utrolig mange flotte bilder, var vanskelig å kun velge ut noen få. Fikk spørsmål for en stund tilbake om jeg skulle legge ut bildene på bloggen. Svarte ja på dette, men det viser seg at vi ikke får alle bildene, så får ikke vist de frem før vi får de hjem.

  Etterpå tok vi turen til kjøpesenteret. Vi er så heldige å låner bil igjen denne helgen, så da dro vi til Vinterbro for å få litt variasjon. Ble med mye fint hjem som vanlig. Klarer ikke å holde meg unna. Gleder meg til å sette det frem hjemme, og viser selvfølgelig bilder av innkjøpene. Skikkelig julekaos nå merker jeg. Kø både inn og ut av senteret. Men vi sto lite i kø inne på senteret, så hvor alle menneskene var, det vet jeg ikke. Liam var eksemplarisk og sov seg gjennom både visningstime og trilling på senteret. Nå koser vi oss hos mamma og pappa, før vi turer hjem for å se finalen i The Stream. Håper dere alle har hatt en fin lørdag.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #foreldre #familie #familieogbarn #baby #babyboy #barn

 • Publisert: 10.12.2016, 17:51
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • LANG NATT, KOSELIG DAG

 • Publisert: 08.12.2016, 15:22
 • Kategori: Hverdagen
 • Ahh, for en natt det har vært. Når Liam sovnet brukte jeg litt tid på mobilen. Småting som jeg ikke lenger har tid til i løpet av dagen, som å sjekke Facebook og lese blogger. Plutselig ble klokka litt mye, og Liam hadde sovet i en time. Da bestemte jeg meg for å sove også, og fikk sove i en og en halv time før det var amming igjen. Han våknet i halv tre tiden i natt, jeg sovnet i halv seks tiden i dag tidlig. Amming, bleieskift og frustrasjon. Er ikke godt å ikke klare å roe ned sønnen sin, virkelig en vondt følelse. Men han roet seg til slutt og vi fikk sovet i noen timer.

  Så var det opp på barseltreff. Klarte å sovne på sofaen, så ble veldig travelt. Men vi rakk det heldigvis. Er virkelig ikke lett å planlegge med en nyfødt i hus. Vurderte å droppe timen etter denne lange natten, men er utrolig glad for at jeg ikke gjorde det. Vi snakket om litt mindre koselige ting i dag. Feberkramper og vaksiner med mer til. Godt p vite hva man skal gjøre i forskjellige situasjoner. Dumt å være helt uvitende når en farlig situasjon oppstår, for da blir det så mye vanskeligere å handle raskt. Nå er jeg i alle fall forberedt på mye og sitter igjen med utrolig mye kunnskap. Alle som kan, anbefaler dere barselgruppe på det sterkeste! Et fantastisk tilbud.

  Min flotte utsikt!

  Følg bloggen på facebook her.

  #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg #hverdag #foreldre #foreldreogbarn #barn #baby #babyboy #familie #helsestasjon #barsel

 • Publisert: 08.12.2016, 15:22
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • TYNGRE DAGER

 • Publisert: 06.12.2016, 15:12
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei dere. Jeg må bare beklage for den dårlige bloggingen de siste dagene. I helgen skjedde det mye, og det var familietid som sto på planen. Da er det ikke veldig hyggelig å bruke en time på bloggen i stedenfor å kommunisere med familien. Og ellers har det faktisk gått i amming. Er utrolig heldig som har melk, og ekstremt mye er det også. Men de siste dagene har vært ganske tunge, det skal jeg ikke legge skjul på.

  I går var en to timers tur til senteret den lengste pausen jeg fikk fra Liam. Han skulle ligge konstant ved brystet. Det gikk fint hele dagen, men ble fryktelig tungt på kvelden. Jeg ble rett og slett helt utslitt. Føler meg utilstrekkelig når jeg ikke får trøstet den lille flotte gutten min med mindre han er på puppen min. Er heldigvis mye bedre i dag, så var bare en av de litt tyngre dagene. De kommer og går, og slik er det. Men det er definitivt verdt det, uten tvil. Skrev litt mer om dette i går kveld når jeg ventet på at Liam skulle gå inn i dyp søvn. Vil poste dette senere. Nå skal jeg få i meg litt mat før jeg gjør meg klar til julekonsert i kveld. Håper dere har hatt en fin start på uken.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #foreldre #foreldreogbarn #familie #barn #baby #boy #babyboy #hverdag #newborn

 • Publisert: 06.12.2016, 15:12
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • TAKEOFF

 • Publisert: 03.12.2016, 15:29
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei alle sammen. Beklager for en sen oppdatering i dag, men ting roet seg først nå. Sto opp i ti tiden for å ta Liam i dag, men når Robin kom bare en liten halvtime etter meg så sovnet jeg visst på sofaen. Og han ville ikke vekke med når jeg endelig sov, så det ble noen timer på sofaen før det var opp for å amme igjen. Han er inne i sin første periode med øking av melken, så har blitt mye amming de siste dagene.

  Godt å vite at han og kroppen min samarbeider så fint sammen, at dette blir ordner helt på egenhånd. En fantastisk ting denne kroppen vår, og det er veldig spennende å oppleve hvordan kroppen min samarbeider med Liam hver eneste dag. Virkelig noe spesielt! Nå sitter vi i bilen og er klare til å dra på IKEA. Første turen til Liam, så det blir stas. Blir nok bare en liten tur da jeg enda ikke er helt i tipp topp form til å gå på folksomme butikker i en evighet, men vi vet akkurat hva vi skal ha, så vi får prøve oss på en fort inn og fort ut tur.

  #ungmor #ungmamma #helg #mammablogg #blogg #mamma #familie #foreldre #foreldreogbarn #barn #baby #boy #ikea

 • Publisert: 03.12.2016, 15:29
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • PÅ BESØK

 • Publisert: 02.12.2016, 18:43
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei alle sammen. Nå sitter jeg i godstolen hjemme hos mine foreldre, god og mett. Vi har nettop spist taco, og Liam sov gjennom hele middagen. Men nå tror jeg mormor og morfar er klare til at han skal våkne. Er så koselig for Liam å være her, hvor alt er ordner for at han skal ha det bra. Han har det så absolutt ikke vondt her for å si det sånn.

  Heldige som vi har, kom pappa for å hente oss etter jobb. Da kom vi rett til en god og varm bil, det er gull verdt for lille prinsen. Og til mamma og pappa var det faktisk jeg som kjørte. Første kjøreturen siden før fødselen. Er også første dagen hvor jeg nesten ikke har noe smerter i det hele tatt, fantastisk deilig! Så hjemturen tar vi alene. Robin er på julekonsert, så vi skal prøve å hente han på hjemturen etterpå. Og i morgen skal vi prøve oss på en IKEA tur. Litt småtteri som mangler hjemme, blir så deilig å få det i boks.

  Godgutten som sover godt i sofaen. Ønsker dere alle en flott fredagskveld.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #foreldre #foreldreogbarn #familie #boy #prins

 • Publisert: 02.12.2016, 18:43
 • Kategori: Hverdagen
 • 8 kommentarer
 • 1. DESEMBER

 • Publisert: 01.12.2016, 23:21
 • Kategori: Hverdagen
 • Her startet den første dagen i desember med snø. Det var ikke særlig mye, og det er nesten borte allerede. Det var likevel utrolig koselig å se ut, og det var hvitt. Fin måte å starte en ny måned. Den første vintermåneden faktisk. Passer bra med snø da!

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #foreldre #familie #foreldreogbarn #baby #boy #vinter #jul #hverdag

 • Publisert: 01.12.2016, 23:21
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • BABYGYM FOR FØRSTE GANG

 • Publisert: 01.12.2016, 14:08
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei alle sammen. Da har jeg endelig stått opp, en litt hektisk morgen i dag også. Vi sovner litt sent om dagen, så jeg og Liam sover ekstra lenge på morgenen for å ta det igjen. I tillegg har vi første økedag nå, så han ligger på puppen ganske ofte. Men det er hva som er så bra med å ligge når jeg ammer. Da er det bare å lukke øynene og slappe av. Vår hektiske morgen skylder at Liam våknet sulten. Det gir meg akkurat nok tid til å løpe på do før han skal ha mat. Men i dag hadde han tisset så masse at han var våt oppover ryggen, som betyr at senga også var våt. Da var det fort å skifte på han før jeg tok av lakenet som gjaldt.

  Tålmodig som Liam er så gikk det heldigvis fint, og nå er gutten god og mett. Men som overskriften sier, vi har prøvd babygymen for første gang. Liam var ganske sliten, så det var ikke så veldig spennende. Men han fulgte med på lekene når vi dyttet i dem. Den blir nok mer spennende når han blir litt større. Var koselig å teste den ut uansett, så blir det enda morsommere neste gang. Og tenk at det er 1. desember allerede. Er så glad for at denne måneden endelig kan starte, og gleder meg stort til tiden fremover nå. Ønsker dere alle en flott dag.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #foreldre #foreldreogbarn #baby #boy #babygym

 • Publisert: 01.12.2016, 14:08
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • SISTE MIDDAG I NOVEMBER

 • Publisert: 30.11.2016, 22:38
 • Kategori: Hverdagen
 • November er en magisk måned. Det er så utrolig koselig, høsten nærmer seg vinter. Det beste med denne måneden i løpet av årene er definitivt bursdagen min. Alltid koselig med bursdag, hehe. Ikke nok med det, men så er det pappas bursdag i tillegg. Og farsdag. Det er en koselig dag det, kan vise alle flotte pappaer hvor mye vi setter pris på de. Og ikke nok med det, Liam valgte også å komme i denne måneden. Det gjorde november tusen ganger bedre.

  Samtidig som dette er en flott måned, så elsker jeg desember, og gleder meg stort til å starte julen i morgen. Endelig er denne flotte høytiden her. Julen finnes i butikker, på TV og i de fleste hjem landet rundt. Beste høytiden spør du meg. Med det ekstra overskuddet jeg har om dagen (endelig), satte jeg like godt i gang med middagen da Liam sovnet tidligere i kveld. Så i dag var det spaghetti som ventet på Robin da han kom inn døra. Det var nesten klart i alle fall.

  Er lenge siden vi hadde spaghetti sist, så i dag smakte det ekstra godt. Håper dere alle har hatt en flott november måned, og at desember blir enda bedre!

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #middag #baby #boy #foreldre #foreldreogbarn

 • Publisert: 30.11.2016, 22:38
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • BARSELTREFF

 • Publisert: 29.11.2016, 14:40
 • Kategori: Hverdagen
 • Da har jeg kommet hjem fra første barseltreff. Veldig koselig med en slik gruppe, så kan man snakke med andre i samme situasjon og få tips og ideer av hverandre. Veldig hyggelige damer, og så er jeg så heldig at det er min jordmor som har gruppen. Godt at det er en jeg kjenner til som leder gruppen, da blir det så lett å snakke med henne.

  Og så fant jeg gleden av å gå ute i dagslys. Har liksom aldri rukket å komme meg ut før mørket senker seg. Eller så har jeg ikke orket. Uansett så fikk jeg en smak av hvor deilig det er ute når sola er fremme, og jeg ser hvor jeg går. Ser til og med Liam nede i vogna, noe som er vanskelig når det er mørkt ute. Han ligger veldig pakket inn for å slippe unna kulden, noe sol er ekstra viktig for meg om dagen da han er blitt litt forkjølet. Men morsmelk er magisk, og hjelper til og med mot tett nese.

  Har ikke blitt så mye søvn i natt, da Liam sovnet sent, og våknet tidlig. Han har derfor sovet mye siden vi sto opp. Var bare våken en liten halvtime på barseltreffet for litt mat (for deretter å slippe verdens største rap), og så har han sovnet fort. Så nå skal jeg få i meg litt mat og slappe av før han våkner igjen. Hva har dere brukt tirsdagen til?

  #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #hverdag #barseltreff #foreldre #foreldreogbarn #baby #boy #småbarnsmor

 • Publisert: 29.11.2016, 14:40
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • DET ER LOV Å UNNE SEG LITT EKSTRA

 • Publisert: 28.11.2016, 22:25
 • Kategori: Hverdagen
 • Nå ligger jeg endelig godt plantet i sofaen. Dagen startet med bæsj i senga. Jepp, super start på dagen det. Da var jeg ikke treg med å sprette opp fra senga, for et haste bleieskift. Ren og pen, sovnet Liam i babynestet sitt, og jeg fikk kastet sengetøyet til vask. Sengetøyet skulle skiftes i dag uansett, så Liam bare sørget for at det ble gjort. Etter amming og rydding fikk jeg i meg litt frokost før Liam våknet igjen. Han vil nemlig helst være på fanget om dagen.

  Ettermiddagen ble tilbragt på senteret, som vanlig. Føler vi er der nede nærmest hver dag nå. Var godt å komme seg ut en tur, selv om jeg ligger rett ut nå. Er så utrolig deilig å merke at energien gradvis kommer tilbake. Og etter en koselig liten tur på senteret, endte vi faktisk opp på Egon. Mitt ansvar i dag var å ta opp karbonadedeig fra fryseren. Det klarte jeg ikke å få til, så da ble det en nødløsning. Er jo lov til å unne seg noe ekstra en gang i blant! I morgen skal jeg vise dere det mest geniale som ble med oss hjem fra senteret i dag, et fint tips til småbarnsforeldre.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #baby #boy #foreldre #foreldreogbarn #hverdag

 • Publisert: 28.11.2016, 22:25
 • Kategori: Hverdagen
 • 6 kommentarer
 • PIZZA OG MUFFINS

 • Publisert: 28.11.2016, 13:21
 • Kategori: Hverdagen
 • Heihei. Som sagt var mine foreldre på besøk hos oss på lørdag, det var nemlig på tide å la de smake pizzaen jeg har skrytt så mye av. Den ble heldigvis en stor suksess. En slik middag må avsluttes godt også, så da satte jeg igang med baking av muffins. Det var bare Toro muffins, men de ble utrolig gode. Samtidig er de enkle å lage, og passer perfekt for en nybegynner som meg. Vi prøvde oss på vår egne versjon av brownies når vi hadde besøk sist helg, og dette endte i katastrofe. Vi planla litt bedre denne helgen, og valgte noe som var litt vanskeligere å ødelegge.

  Her ser dere resultatet. Noen ble pyntet med melis, mens vi lot noen være fri for topping. Var Robin som handlet inn, og jeg må si at jeg ble overrasket da han kom hjem med disse muffinsformene. Kjempe søte, og veldig solide. Sist gang brukte jeg former som ikke var så harde som disse, og det endte i ett eneste kaos. Muffinsdeig overalt. Denne gangen gikk det definitivt mye bedre. Anbefales virkelig til alle dere som er like dårlige på kjøkkenet som meg, fin måte å lage en god dessert uten å mislykkes!

  #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg #baking #muffins #foreldre #foreldreogbarn #barn #baby #hverdag

 • Publisert: 28.11.2016, 13:21
 • Kategori: Hverdagen
 • 8 kommentarer
 • KJÆRESTEDAG

 • Publisert: 27.11.2016, 15:02
 • Kategori: Hverdagen
 • Wow, det er allerede blitt første søndag i advent. Det er helt utrolig hvor fort tiden går. Om bare en liten uke er julebaking hos mamma, og jeg gleder meg som bare det. Men i dag derimot, i dag er det kjærestetid. Eller familietid, for Liam er selvsagt med oss. Vi synes det er viktig å ikke glemme hverandre selv om vi nå er foreldre, så denne dagen satte vi av til bare oss to. Jeg hadde dessverre en dårlig start på morgenen. Var ikke helt i form, så Liam og Robin sto opp, og jeg fikk sove litt ekstra. Det trengte jeg virkelig, for formen er mye bedre nå.

  Nå slapper vi av i sofaen med en lys våken Liam. Han er så utrolig sterk, jeg må nesten ta en video av ham for å vise dere. Er virkelig fascinerende å se hvordan han løfter og styrer med hodet sitt, bare to og en halv uke gammel. Snart er det fotballkamp (som vanlig), og så skal vi prøve oss på en liten trilletur. Hva bruker dere søndagen til?

 • Publisert: 27.11.2016, 15:02
 • Kategori: Hverdagen
 • 8 kommentarer
 • NY TELEFON, ENDELIG

 • Publisert: 26.11.2016, 14:21
 • Kategori: Hverdagen
 • Var ikke tilbud på telefoner i går, men vi fant likevel gode tilbud. Vi har begge hatt et lite behov for nye telefoner, så i går slo vi til. Vi var ganske flinke med pengene sist måned, så da unnet vi oss telefon. Endelig kan jeg ta bilder av min flotte lille gutt uten å måtte løpe rundt for å finne kameraet, som ikke tar så veldig fine bilder uansett. Tror faktisk mobilkameraet er bedre. 

  Er såå fornøyd. Deilig å ha apple telefon igjen! Har vært så utrolig kjedelig med min Sony telefon hvor alle lyder er like, utrolig forvirrende. Leiligheten er nesten ferdigvasket også. Våknet opp med litt overskudd i dag, da mannen tok seg av Liam i går kveld. Var så sliten når vi kom hjem rett over midnatt, så da var det amming på meg før jeg hoppet til køys. Dere kan tro det var luksus å sovne før Liam, hehe. 

  Nå skal jeg begynne på dessert her hjemme. Mamma og pappa kommer hit hvert øyeblikk for å ta med prinsen på en liten trilletur. Jeg og Robin blir hjemme for å lage middag imens. Vi har lovet dem hjemmelaget pizza i flere måneder nå, så nå har vi endelig funnet en tid som passer. Skal neimen ikke være lett i disse travle hverdagene. Hva skal dere bruke lørdagen deres til? 

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #foreldre #foreldreogbarn #baby #barn #prins 

   

 • Publisert: 26.11.2016, 14:21
 • Kategori: Hverdagen
 • 8 kommentarer
 • BLACK FRIDAY

 • Publisert: 25.11.2016, 14:16
 • Kategori: Hverdagen
 • Da var det plutselig fredag igjen dere. Føler at det var mandag i går, og vi hadde besøk av helsesøster. Det er virkelig sant at dagene flyr når man har en baby i hus. Og jeg elsker det. Gårsdagen endte med koselig besøk fra våre huseiere, og fotballkamp. Endelig har United begynt å vinne, så nå er det litt koselig å se på fotball her igjen.

  Og dette er jo ikke hvilken som helst fredag. Det er Black friday. Det har hvert salg hele uka hos de fleste butikker, men i dag kommer de virkelig gode tilbudene. Vi tar oss derfor en tur ned til kjøpesenteret for en liten shoppingrunde etterpå. Senteret her i Ski har åpent til midnatt, så vi drar ned i kveld. Og da skal vi møte våre fine venner for en koselig kveld. Ser frem til det, har ikke sett de siden vi var på sykehuset, så blir koselig å se dem igjen!

  Vi skal se etter de siste julegavene vi mangler å kjøpe inn i dag, og det er egentlig alt som er på planen. Jeg krysser fingrene for at det er salg på mobil på en eller annen butikk. Etter jeg ødela iphonen min, har jeg brukt en Sony mobil, men den driver meg til vanvidd. Mest fordi jeg ikke bare kan dra opp telefonen å ta fine bilder av nydelige Liam. Har spart opp litt, så får vi se hva jeg kommer hjem med i kveld. Noen flere som skal på Black Friday shopping?

  #blackfriday #baby #barn #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #foreldre

 • Publisert: 25.11.2016, 14:16
 • Kategori: Hverdagen
 • 10 kommentarer
 • LANG MORGEN

 • Publisert: 24.11.2016, 15:42
 • Kategori: Hverdagen
 • I dag var planen å stå opp, å legge ut et innlegg til dere. Men med en baby i hus går ting sjeldent etter planen. Det er den nye hverdagen, men for all del, jeg klager ikke. Dagen startet ganske sent, ikke før klokken 12 faktisk. Jeg rakk akkurat å løpe på do før vi hoppet i sofaen og gjorde klart til amming. Spising og bleieskift, akkurat som det pleier å være om morgenen.

  Men i dag mente Liam at vi skulle ha en ny vri på denne rutinen. Jeg kastet bleien, som jeg pleier, og akkurat da jeg reiste meg opp igjen, ble jeg veldig våt. Mamma var ikke rask nok med å ta på ny bleie, og straffen var å bli tisset ned. Haha, det var forsåvidt en morsom start på dagen. Så var det tilbake for litt mer amming, og så skulle jeg prøve å få i meg litt frokost.

  Men Liam ble utrolig fornærmet da jeg la han fra meg igjen, og da var det bare kos med mamma som gjorde susen. Og hver gang jeg la han tilbake i babynestet for så å få i meg litt mat, ville han tilbake til meg. Smokken gjorde susen, og tilslutt fikk jeg i meg litt mat. Deretter kom morfar på besøk en liten tur, for å hilse på barnebarnet sitt. Da var Liam heldigvis ganske fornøyd, spesielt fordi han fikk være hos morfar. 

  Og nå har han endelig sovnet. Er utrolig koselig at han er så mye våken om dagen da. Så utrolig mye har skjedd på disse to ukene, og det er så deilig å ha kommet til ro her hjemme. Nå vet jeg når han er sulten, og når han bare vil ha noe i munnen for å sutte på, ergo smokken. Noen rutiner har vi også fått på plass, og det er veldig deilig. Nå skal jeg slappe av litt før det blir mer amming. Håper dere alle får en fantastisk dag.  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #foreldre #familie #foreldreogbarn #baby #boy #hverdag #rutiner

 • Publisert: 24.11.2016, 15:42
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • LITT SELSKAP

 • Publisert: 23.11.2016, 11:32
 • Kategori: Hverdagen
 • God morgen til dere. Her har dagen akkurat begynt, og Liam og jeg gjør oss klare for dagen. I dag skal vi være hakket mer produktive enn hva vi har vært til nå. Vi popper snart ut av døra for å tusle ned til senteret for å møte mamma. Henne måtte til Ski i dag, og det passer supert for meg og minsten. Vi vil veldig gjerne ha noen å bruke dagen med, så vi ikke råtner inne i hula vår.

  Rart hvordan dagene flyr avgårde etter Liams ankomst. Føler at vi har fått gjort både det ene og det andre, men når jeg tenker meg om to ganger så har vi egentlig ikke gjort noen verdens ting. Er i babybobla enda, men det er jo lov. Han er tross alt bare to uker gammel. Må dog sprekke skikkelig hull på denne bobla for en grundig vask av leiligheten! Ønsker dere alle en fin dag.

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn

 • Publisert: 23.11.2016, 11:32
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • FOR EN BEDRE TID ETTERPÅ

 • Publisert: 22.11.2016, 15:36
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei alle sammen. Som sagt har det ikke vært lett å komme seg helt etter fødselen. Under fødselen måtte de klippe meg, samtidig som jeg revnet. Og da ble det en del som måtte sys. Og det sier seg vel selv at det da vil gjøre vondt i ettertid. Selv om smertestillende hjelper til en viss grad, gjør det utrolig vondt å bevege seg for mye. Og det å gå på toalettet blir også en utfordring.

  Og siden dette ikke bare skjer med meg, så tenkte jeg å tipse alle andre som måtte gå igjennom det samme om hva som hjalp meg. Barnengens er en flytende såpe til kroppsvask uten fargestoff, parfyme og baktericid. Du fyller altså opp en balje, eller noe annet du kan sitte i, med vann. Deretter putter du i denne såpen, dosering står på baksiden av flasken. Jeg satt i dette vannet i ti minutter, og bare det hjalp meg stort. Har hatt det bedre i ettertid, så skal gjøre dette igjen i kveld om jeg får tid til det.

  Etter du har sittet i vannet i noen minutter, jeg sitter i minst ti, så er det rett i dusjen for å skylle vekk alt av såpe. Og vips så er du ferdig. Etter mine ti minutter er jeg allerede mye bedre, og har nærmest sluttet med smertestillende nå. Håper dette kan hjelpe flere av dere som går igjennom det samme.

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #tips

 • Publisert: 22.11.2016, 15:36
 • Kategori: Hverdagen
 • 8 kommentarer
 • HELSESØSTER PÅ BESØK

 • Publisert: 21.11.2016, 17:43
 • Kategori: Hverdagen
 • I dag har vi hatt besøk av helsesøster. Deilig å slippe stresset med å komme seg rundt til avtalt tider så tidlig. At både jordmor og helsesøster kommer på hjemmebesøk er helt herlig. Henne sjekket om alt sto bra til med Liam, veide han og gav meg litt informasjon.

  Og han er fortsatt frisk og fin. Helsesøster ble også overrasket over styrken til denne store flotte gutten vår. Han løfter på hodet konstant, og har et strekt grep. Et godt tegn det altså. Og han veier nå 5200 gram. Han har virkelig gått opp i vekt, og dette sammen med avføring viser at han spiser godt. Det gjør godt for mammahjertet 💙

  Har også tatt bilder av barnerommet som lovet, og det innlegget kommer i løpet av morgendagen. Tidligere om jeg får det til, men er ikke sikkert jeg får gjort det i kveld. Ikke at det er så veldig hektisk hjemme her, men er litt annet som må prioriteres. Nå er det kosetid før middag, så snakkes vi senere.

  #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #baby

 • Publisert: 21.11.2016, 17:43
 • Kategori: Hverdagen
 • 12 kommentarer
 • "NÅR DU FÅR BARN BLIR DET IKKE MER SØVN"

 • Publisert: 19.11.2016, 18:06
 • Kategori: Hverdagen
 • Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har hørt og lest at når ungen kommer, var det slutt på søvn. Og jeg var forberedt på at dette ville skje, selv om jeg ikke så på dette som et stort problem. Men det som overrasket meg er hvor mange som har klagd på dette. Etter hvert under graviditeten leste jeg heldigvis flere steder om folk som hadde hørt akkurat det samme som meg, men hadde fått et annet inntrykk etter at deres små kom til verden.

  Vi er veldig heldige som har fått en liten sovegutt. Han sover som oftest om nettene, og er våken på dagen. Jeg våkner to til tre ganger i løpet av natten for å amme, og da sovner han gjerne med en gang. Men om han hadde vært våken om natten, da er det jo ikke vanskeligere enn å sove på dagen når han da sover.

  Det blir en ny tilvenning selvsagt, men man har mye tid til å sove. Disse små sover gjerne ganske ofte. Jeg er veldig takknemlig for at Liam sover så godt som han gjør. På sykehuset ble det litt lite søvn, men det var grunnet frokost og legebesøk. Nå som vi har kommet hjem kan vi sove helt til klokka er 11-12. Og det er så herlig.

  Jeg er en person som funker ekstremt dårlig uten søvn, så for meg er dette veldig deilig. Da er jeg i topp form om dagen til bleieskift og kos når Liam er våken. Jeg synes synd på de som sliter med søvnen, men synes det fort kan bli mye snakk om at det ikke blir mer søvn når man får barn. Dette er skremmende for mange, og gir et negativt blikk på babyperioden.

  Selv var jeg redd for å være konstant trøtt og sliten. Jeg er dermed veldig glad for at jeg jobber i barnehage og har erfart at det å skru av lyset å legge seg med barna, gjør at det er vanskeligere å holde seg våken enn å sovne. Så jeg har vært sikker på at om det blir nødvendig så kan jeg sove på dagtid.

  Så til alle som tror at babyer ikke sover, så er ikke dette nødvendigvis sant. Det finnes mange babyer som sover også, så det er ingen grunn til å grue seg til denne perioden. Alle mennesker er forskjellige, og dette gjelder også for de aller minste. Det er jo ikke annet enn bra!

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #søvn

 • Publisert: 19.11.2016, 18:06
 • Kategori: Hverdagen
 • 8 kommentarer
 • FØRSTE GANG

 • Publisert: 18.11.2016, 13:43
 • Kategori: Hverdagen
 • I natt holdt Liam meg våken i over to timer. Det er faktisk første gang han ikke har sovnet igjen etter amming på natten. Det var nok litt magesmerter involvert, for han tok i som bare det. Så det ble amming, bleieskift, amming igjen og mer bleieskift. Til slutt la jeg han på brystet mitt, og endelig roet han seg. Han klarte til slutt å sovne.

  Er ikke noe gøy når Liam har det sånn. Uansett hva så klarte han ikke å slappe av, og hverken det ene eller det andre hjalp mer enn noen minutter av gangen. Heldigvis fikk han ut alt han trengte, og klarte å slappe av til slutt. Så i dag tidlig flyttet vi oss bare ut i stua, og der sovnet vi begge to. Så dagen i dag har foreløpig vært rolig, så jeg har fått samlet opp kreftene igjen.

  Nå skal jeg og Liam kose litt til, før vi forbereder oss på å gå til butikken og møte far i huset etter jobb. Ønsker dere alle en flott fredag ♥

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn

 • Publisert: 18.11.2016, 13:43
 • Kategori: Hverdagen
 • 7 kommentarer
 • FØRSTE DAGEN ALENE

 • Publisert: 17.11.2016, 16:33
 • Kategori: Hverdagen
 • Min første dag alene har vært super hittil. Har faktisk hatt mer besøk enn jeg har vært alene, så det har gått ganske fint egentlig. Først besøk fra storesøster, deretter kom jordmor. Egentlig er jordmorbesøket for de som drar hjem tidlig fra sykehuset. Men med tanke på min fødsel, ville henne komme å snakke med meg. Noe jeg er utrolig glad for.

  Jeg er utrolig glad for at jeg fikk snakket med jordmor om mine tanker. Det skjedde mye på en gang, og det kommer frem mer og mer for hver gang jeg prater om fødselen. Snart blir vel det meste glemt, så skal sette meg ned å skrive om fødselen snarest slik at jeg ikke glemmer alt. Er virkelig fint å ha noe å se tilbake til når minnene fra denne opplevelsen blir borte med tiden.

  Nå koser jeg meg med prinsen. Han ligger å sover i armene mine, mens TVen suser i bakgrunnen. Deilig å kose litt. Robin er på vei hjem, så nå skal vi snart sprette opp fra sofaen for trille ned til togstasjonen. Må starte et sted med disse turene, så da er det godt å starte med korte turer.
  Hvordan har deres dag vært?

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn

 • Publisert: 17.11.2016, 16:33
 • Kategori: Hverdagen
 • 8 kommentarer
 • DEN NYE HVERDAGEN ER I GANG

 • Publisert: 16.11.2016, 22:40
 • Kategori: Hverdagen
 • Ahh, det var bare så utrolig herlig med en tur ut i dag. Selv om jeg ble ganske sliten, så gikk det med noen små pauser. Det endte opp med å bli en ganske lang tur også. Vi dro hjemmefra rundt kvart over to, og var ikke hjemme igjen før klokken var nærmere halv syv. Trodde aldri at turen ville bli så lang. Føler egentlig at vi bare var en snartur innom, men det viser bare hvor mye jeg koste meg.

  Har lest om flere som ikke får brukt vognene sine, så var redd for at alle trilleturene jeg så frem til bare måtte droppes. Men det var ingen sak. Liam koste seg som bare det i vogna. Han sov gjennom nesten hele turen. Måtte tilslutt vekke han for bleieskift og amming før vi satte turen hjemover. Vi fikk unna alt vi skulle, så turen ble skikkelig fin.

  I morgen skal Robin tilbake til jobb, så det blir min første dag alene. Det blir heldigvis en rolig tilvenning for min del. Først kommer storesøster på besøk, deretter kommer jordmor på hjemmebesøk. I kommunen min er det nemlig slik at både jordmor og helsesøster kommer på hjemmebesøk. Er utrolig glad for dette tilbudet, for da slipper jeg stresset med å komme meg rundt før jeg har kommet i rutiner. Gleder meg til å finne ut hvordan dette er.   Ønsker dere alle en fin kveld videre♥

  #baby #boy #prins #ungmor #ungmamma #foreldre #foreldreogbarn #barn #vogn #emmaljunga #shopping #mammablogg #mamma #trilletur

 • Publisert: 16.11.2016, 22:40
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • FØRSTE TRILLETUR

 • Publisert: 16.11.2016, 16:18
 • Kategori: Hverdagen
 • God ettermiddag alle sammen. I dag våknet jeg faktisk ganske uthvilt. Nesten så uthvilt at jeg var sliten av å sove for lenge. På sykehuset har vi måttet stå opp tidlig hver dag for å ta med Liam til legene. Men i dag sov han til klokken var kvart på elleve. Da har jeg ammet han to ganger før den tid, men det er jo ikke akkurat slitsomt.

  Har prøvd å utvide matpausene om natten til fire timer fordi han spiser så bra, men han er ikke helt klar for det helt enda. Han våkner etter tre og en halv time for å få mere mat. Men det er fint det. Han er så flink til å gi beskjed når han er sulten, da vet jeg i alle fall at han ikke sulter. Og det kommer ut igjen også, så det er ikke noe galt med fordøyelsen.

  Nå har vi tatt turen ned til senteret. Er så utrolig deilig å ta med vogna ut og endelig prøve den. Dette vi har ventet på så lenge. Og jeg er utrolig glad for at jeg er i form til dette i dag, slik at jeg og Robin fikk tatt denne turen sammen. Med pauser så går dette veldig fint. Kameraet er med, så dere skal få litt mer ordentlige bilder etterpå. Nå skal vi begynne å tenke på å komme oss hjem, etter et lite bleieskift.

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #trilletur

 • Publisert: 16.11.2016, 16:18
 • Kategori: Hverdagen
 • 6 kommentarer
 • NÅR ENERGIEN KOMMER TILBAKE

 • Publisert: 15.11.2016, 23:36
 • Kategori: Hverdagen
 • Det å komme inn døra her hjemme i dag, har gjort noe med meg. Plutselig fikk jeg mye mer energi. Tenkte at å pakke sammen og kjøre hjem ville føre til noen timer søvn når jeg kom hjem. Men selv med en liten handletur så fikk jeg og Robin pakket ut alt av saker og ting, for så å ta en felles lunsj. Julepynten som ble kjøpt forrige uke ble også satt frem og hengt opp.

  Ellers har dagen gått til amming og kosing med Liam. Er så godt å ha han rundt meg til enhver tid. Vi må ikke lenger inn til legene med jevne mellomrom. Vi må ikke la han ligge igjen hos legene når vi skal ha oss ordentlig mat, pga smittefare om vi tar han med rundt på sykehuset. Endelig er hverdagen i gang for fullt, og jeg er spent på hva tiden fremover har å by på!

  Bilturen i dag gikk over all forventning. Liam. Var våken på starten og tittet litt rundt seg, men han sovnet etter bare noen få minutter. Og han sov helt til vi var hjemme. Og siden mamma hentet oss, så var vi tidlig hjemme i dag, så er evig takknemlig for at henne gjorde det. Her er det snart natta, slik at jeg er forbedret når nurket skal ha mat i natt. Ønsker dere alle en fin kveld.

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn

 • Publisert: 15.11.2016, 23:36
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • HJEMREISE

 • Publisert: 15.11.2016, 11:08
 • Kategori: Hverdagen
 • God morgen. Ting ser virkelig bra ut nå. Liam har ikke hatt noen infeksjon, kun kroppen hans som har reagert etter å ha blitt tatt ut med hjelp av vakum. Jeg og Robin ble overlykkelige da vi fikk denne beskjeden. Selv om en infeksjon hadde blitt behandlet med antibiotika for at han så ville blitt helt frisk, så vil jeg ikke at babyen min skal ha det vondt.

  Nå er han frisk som en fisk, og kun 85gram unna fødselsvekten sin. Ting går riktig vei nå. Dette betyr hjemreise. Og denne gangen er jeg helt sikker. Vi har nemlig akkurat blitt skrevet ut av ahus, og pakker sammen det siste vi har av ting mens vi venter på at mamma skal hente oss.

  Blir så utrolig deilig å komme seg hjem. Inn i egne rutiner, og rene klær. Her renner det faktisk melk ut av meg dagen lang, så nå er nesten alt av klær fullt av morsmelk. Godt at jeg har morsmelk da, er et luksusproblem for all del. Skal innrømme at det er en litt skrekkblandet fryd. Blir så spennende å komme seg hjem, samtidig som vi plutselig står helt på egne bein. Det er ikke bare å trekke i en snor så noen kommer løpende, eller ta heisen en etasje opp om lurer på noe. Men vi kommer til å kose oss så utrolig mye. Håper alle får en fantastisk dag!

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #ahus #sykehus #hjemreise

 • Publisert: 15.11.2016, 11:08
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • FARSDAGS FEIRING PÅ SYKEHUSET

 • Publisert: 14.11.2016, 18:30
 • Kategori: Hverdagen
 • I går var det jo farsdagen. Og siden Liam er så snill, så hadde han selvsagt kjøpt inn farsdagsgave til Robin. Den ene pakken gledet jeg meg sånn til å gi, så den fikk han på tirsdag, etter nedturen da vi ble sendt hjem fra sykehuset uten det lille (store) nurket vårt.

  Siden vi måtte bli her lenger enn vi hadde planlagt, trengte vi mer kler til både oss og Liam. Og takk for at mine foreldre er så snille, de tok på seg oppdraget med å hente klær til oss. Hadde blitt fryktelig langt for Robin å dra hjem, og jeg hadde ikke hatt mulighet til å dra fra Liam.

  Da fikk de også hentet farsdagsgave nummer to. Viktig å skjemme vekk de fine menneskene som man har rundt seg. For jeg har blitt skikkelig imponert av Robin. Jeg har alltid visst at han ville bli en god pappa, men måten han har støttet meg gjennom hele den prosessen i tillegg til å vise seg å være den beste pappaen til vår lille prins! Liam er så heldig som har deg, og det er jeg også!

  Gratulerer så mye med dagen som var til alle fedre der ute. Spesielt min egen pappa. Som også har hjulpet mye i denne perioden, men også har stilt opp for meg hele livet! ♥

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #newborn #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #ungmamma #farsdag

 • Publisert: 14.11.2016, 18:30
 • Kategori: Hverdagen
 • 8 kommentarer
 • DET FØRSTE BADET

 • Publisert: 13.11.2016, 12:56
 • Kategori: Hverdagen
 • Søndag igjen. Merker at jeg sliter litt med å holde følge med dagene. Er jo litt i vår egen boble her på sykehuset. En boble blandet av masse lykke og en god del bekymring. Men vi har blitt tatt ordentlig godt vare på her på Ahus. Vi blir oppdatert på alt, får gjennomgang av alt vi lurer på og blir tatt imot med åpne armer hvor enn vi er.

  Samtidig begynner formen min å bli bedre, og det går faktisk ikke så mye smertestillende om dagen. Deilig å få til mer og mer, så lader opp skikkelig til vi skal hjem. Robin er tilbake på jobb torsdag, så da er det jo greit å være i form når jeg skal ta fatt på min første dag alene med Liam. Vi gleder oss som bare det til å komme hjem, men blir her så lenge som vi må for at småen skal være helt frisk.

  Liam fikk også sitt første bad fredags kveld. Vi fikk vist hvordan vi skal holde lillegutt når han bades, og hvordan vi skal vaske når navlestrengen fortsatt sitter på. God oppfølging på barsel hotellet også, så det er i alle fall ikke noe å klage på det.

  Her er han to døgn, og holder øynene åpne for å følge med på hva som skjer. Bading var ikke det morsomste han har gjort, men det blir sikkert bedre etter hvert. Og han var storfornøyd etter badet, så dette ble nok en god opplevelse. Og disse vil jo bare fortsette å komme ♥

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #nyfødt #familie #familieogbarn #mamma #mammablogg #ungmor #ungmamma

 • Publisert: 13.11.2016, 12:56
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • TØFF START PÅ FAMILIELIVET

 • Publisert: 12.11.2016, 23:06
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei dere. Vil bare si tusen takk til alle som ønsket meg lykke til før fødselen. Og like mye takker jeg for alle gratulasjoner, både for fødsel og bursdag. Har ikke fått svart på kommentarer enda, har ikke engang fått takket for alle bursdagsmeldinger. Men jeg svarer så fort jeg kan!

  Nevnte i går at planen var å komme seg hjemover i dag. Slik ble det dessverre ikke. Minsten har fått en infeksjon og må bli fulgt ekstra opp. Vet ikke hva som er årsaken, men han er på intensiven i natt, mens jeg og Robin sover i etasjen under. Det er mest sannsynlig helt ufarlig, og vi kan komme og gå akkurat når vi vil. Men det er fryktelig vondt å måtte sove vekk fra min tre dager gamle baby.

  Denne dagen har med andre ord rt stressende og fæl. Alle sier at jeg ikke må bekymre meg, og de tar alt av tester for å være helt sikker på at vår lille blir helt frisk før vi skal hjem. Men jeg er absolutt ikke vandt med å sove borte fra han, og det er helt jævlig.

  Skal fortsatt opp hver tredje time for å amme, så får de han med jevne mellomrom. Sliter med å sovne om dagen også, så har sovet rundt syv timer de to siste nettene. Prøver derfor å sove hyppig mellom slagene, slik at jeg kan være opplagt til dagen i morgen. Håper at denne infeksjonen går fort over, og at vi endelig kommer oss hjem for å starte den nye hverdagen. Var så absolutt ikke slik denne tiden skulle bli. Det viktigste er uten tvil Liam, og vi er utrolig glade for at vi oppdaget dette før vi ble sendt hjem fra sykehuset! Nå skal jeg prøve å sove litt før neste møte med Liam!

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #nyfødt #familie #familieogbarn #mamma #mammablogg #ungmor #ungmamma

 • Publisert: 12.11.2016, 23:06
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • BARSELHOTELL

 • Publisert: 11.11.2016, 16:19
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei dere. Blir ikke mye blogging om dagen, er minsten som er i fokus, og han er selvsagt første prioritet. Er en ny hverdag å gå inn i, og alt fokus går på å bli kjent med Liam. Han sover fortsatt mye, men skal vekkes hver tredje time for å ammes. Men han er en snill og god gutt, som vi allerede har forelsket oss helt i.

  Samtidig sliter jeg fortsatt litt med bevegeligheten om dagen. Har sydd ganske mye, og er naturligvis ganske sår etter fødselen. Stingene gjør vondt fra tid til annen, men her får jeg smertestillende jevnlig slik at jeg skal ha det best mulig. Og ting blir lettere hele tiden. Nå klarer jeg godt å bære Liam samtidig som jeg går, noe som var en stor utfordring senest i går.

  Det er så utrolig deilig at det går fremover, og at både Robin og jeg merker at det går bedre med meg. Godt jeg har han her, for bare det å gå på do er en liten utfordring. Når det er en utfordring å bevege kroppen er det også godt å ha han her til å hjelpe meg med å legge Liam tilrette for amming. I morgen skal vi mest sannsynlig hjem, noe som blir veldig spennende. I dag står barsel kurs, bading og besøk på planen. Blir gøy å bade lille gutten for aller første gang.

  #baby #barn #boy #prins #hverdag #nyfødt #familie #familieogbarn #mamma #mammablogg #ungmor #ungmamma

 • Publisert: 11.11.2016, 16:19
 • Kategori: Hverdagen
 • 10 kommentarer
 • LEVER PÅ SHOPPINGSENTERET

 • Publisert: 07.11.2016, 16:36
 • Kategori: Hverdagen
 • Heisann dere. Da var det enda en ny uke, som jeg trer inn i sol gravid. Og dette er faktisk den siste uken jeg går inn i som gravid. Dette ble feiret med nok en shoppingtur med mamma. Begynner å se en ende på alle julegavene nå, og det er deilig. Liker å få det ut av verden, slik at jeg har tid om noe skal skje i siste liten. Er alltid noe som kommer opp rett før jul.

  Har også fått handlet inn litt julepynt nå. Har litt fra før så vi må se hva vi har før vi kjøper inn alt for mye. Men litt ble med meg hjem i dag også, så nå vil leiligheten bli fint. Tok også med adventslys, det er et must. Ikke noe er koseligere enn å tenne lys når vi markerer en ny søndag i advent. Nå blir det hjem til mamma og pappa, og hvile til sykehusbesøket i morgen.

  Er så nydelig ute nå med snøen også. Selv om det blir litt glatt ute, så får jeg nyte det når lille Liam kommer. Har kjøpt brodder også, så da slipper jeg å skli når jeg er ute på tur. Med min balanse er dette veldig nødvendig. Jeg faller gjerne på isen et par ganger vært år.

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #shopping #snø

 • Publisert: 07.11.2016, 16:36
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • FOTBALLSØNDAG

 • Publisert: 06.11.2016, 19:13
 • Kategori: Hverdagen
 • I dag har det vært nok en søndag full av fotball her hjemme. Først Arsenal mot Tottenham, etterfulgt av Manchester United mot Swansea. Endelig vant manu en kamp som vi så sammen. Kanskje jeg ikke bare er ulykke. Har vært litt sår i kroppen i dag, så deilig med en dag hvor jeg kun kan slappe av. Er jo så glatt ute også, så jeg holder meg inne. Tar ingen sjanser, falle nå er ikke mitt største ønske.

  I går fikk jeg vasket ned enda mer av leiligheten, mens Robin gikk på butikken. Ble kjedelig å bare sitte hjemme å vente, så da bestemte jeg meg like godt for å vaske litt imens. Blir jo sliten av å kun sitte på sofaen hele dagen også, så godt å røre litt på seg. Kanskje det hjelper med fødselen også. En vet jo aldri. Nå gjenstår kun rommet til Liam, og så skal jeg også få tatt bilder av det. Har fått spørsmål om å vise barnerommet, så da skal jeg gjøre det.

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #baby

 • Publisert: 06.11.2016, 19:13
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • VENNEKVELD

 • Publisert: 05.11.2016, 00:09
 • Kategori: Hverdagen
 • Beklager for lite blogging i dag. Etter forrige innlegg har dagen gått i ett. Jeg satte meg ned for å teste ut en nye sminken først, så var plutselig Robin hjemme. Kroppen verket etter turen på senteret, er ikke like sprek lenger, så da valgte vi å slappe av litt på sofaen.

  Så var det bare å begynne på tacoen, for den skulle være klar til vi fikk besøk av våre fine venner. Vi var plutselig litt sent ute, men fikk maten ganske fort på bordet. Men da innså jeg plutselig at det ikke var noe ost. Og Taco uten ost går ikke. Så da dro gutta ut for å kjøpe ost, og middagen ble satt litt ekstra på vent. Men det var ekstra godt når vi først fikk spist, og ble en vellykket kveld som alltid.

  Og når vi sa hadet til hverandre, så innså vi at neste gang vi ses så er jeg ikke gravid lenger. Utrolig rar tanke, gjør liksom situasjonen litt mer virkelig. Alle er klare for å møte denne skatten, så det er bare å melde sin ankomst snarest. Jeg klager ikke. Kroppen er så sliten nå, at det verker mye mer enn før. Glad for at det snart er over. Ønsker dere alle en super kveld!

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #venner

 • Publisert: 05.11.2016, 00:09
 • Kategori: Hverdagen
 • 6 kommentarer
 • EN UKE TIL VI MØTES

 • Publisert: 03.11.2016, 18:06
 • Kategori: Hverdagen
 • I dag er det igjen torsdag, vet dere hva det betyr? I dag betyr det ikke bare at jeg nok en gang går inn i en ny uke, men at det kun er en uke igjen til jeg blir satt i gang. Det er helt utrolig rart men deilig å vite. Uansett om fødselen starter i dag eller ikke, så kommer jeg til å møte den lille gutten om en ukes tid. Kanskje tidligere til og med.

  Selv om jeg er en smule utålmodig om dagen, så er det deilig å vite at det snart er over. Ventetiden før jeg skal få møte dette mennesket som har vokst seg stor og sterk inne i magen min i ni hele måneder. Den lille skapningen som jeg har fått så mye kontakt med, og skapt et bånd med, skal endelig vise verden hvordan han ser ut. Og jeg kan ikke vente med å bli kjent med han. 

  Og kroppen min er også veldig glad for at hele graviditeten snart er over. Selv om det har vært en spennende og ikke alt for hard reise, så er jeg utrolig sliten. Har faktisk ikke gjort en eneste produktiv ting i hele dag. Kun vasket klær og ryddet litt smått. Så jeg får prøve igjen i morgen, kanskje jeg til og med finner litt krefter igjen i kveld. Det eneste som er helt sikkert er at vi skal se på fotballkamp i kveld, så da blir jeg enten helt fokusert på kampen, eller så ender jeg opp med å gjøre andre ting. Kommer vel an på hvordan resultatet utformer seg. 

  Begynner snart å svare på spørsmålene deres, siste sjanse for å spørre om det dere lurer på er nå. Du finner innlegget ved å trykke her.

  #gravid #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #famileogbarn #baby #fødsel

 • Publisert: 03.11.2016, 18:06
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • ÅRETS FØRSTE SNØ

 • Publisert: 02.11.2016, 19:09
 • Kategori: Hverdagen
 • Denne dagen har jeg også fått vært litt effektiv. Har nemlig bakt med mamma igjen i dag. I dag gikk vi for fylte horn, og det ble super godt. Godt at noen gidder å lære meg opp, for det hadde umulig gått om jeg hadde holdt på på egen hånd. Vi valgte å ha to forskjellige smaker på fyllet, så det ble noen med Taco - smak mens de andre hadde smaken av pizza.

  Tenkte ikke på å ta med meg kamera i dag, så er dessverre ikke den beste kvaliteten på bildene. Dette mobilkameraet er jo helt håpløst. Midt under bakingen begynte det faktisk å snø utenfor. Var ikke mye, og det snødde ikke mer enn noen få minutter, men det var utrolig uforventet. Ser lyst ut om ønsket om snø på julekvelden i år. Lenge siden sist. Og her på Østlandet skal det snø til helgen. Noen steder er spådd opp mot 20 cm snø. Så det blir spennende å se om det skjer.

  Anbefaler alle å prøve seg på slike horn. Jeg skal i alle fall teste det ut en gang til. Og om det er ønske om det, så legger jeg gjerne ut oppskriften vi brukte. Mannen er også fornøyd, så det ble en hit her hjemme. Klesvasken er hengt opp også, så resten av kvelden blir brukt til serie og kos.

  #bakst #bake #mamma #mat #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #familie #familieogbarn #hverdag #snø

 • Publisert: 02.11.2016, 19:09
 • Kategori: Hverdagen
 • 8 kommentarer
 • MÅNEDEN SOM GIKK

 • Publisert: 02.11.2016, 14:42
 • Kategori: Hverdagen
 • Siden vi nå har tredd inn i en ny måned, så tenkte jeg å mimre tilbake på måneden som gikk sammen med dere. Oktober var en fin måned, og var plutselig over. Er vel bare å venne seg til det nå som bebisen kommer. Da vil vel dagene gå enda fortere forbi. Mammalivet blir deilig det♥️

  Månedens høydepunkt: har vært mange fine stunder denne måneden. Men det absolutt beste har hvert de siste dagene på jobben. Koste ekstra mye med barna, og hadde en super siste dag. Og så var det veldig koselig at barna ikke hadde glemt meg når jeg var på besøk!

  Månedens nedtur: definitivt togstreiken. Uten tvil. Er en sårbar periode for oss som vordende foreldre, og ikke kunne være i vårt eget hjem. Og ikke minst vanskelig at Robin og jeg ikke har fått vært sammen. Men han fikk kort vei til jobb, og jeg har hatt selskap i disse tre ukene, og det har for all del vært godt.

  Månedens innkjøp til småen: uten tvil vippestolen. Gleder meg masse til å teste den ut. Myk og god til lille prinsen. Og babynestet er jeg veldig fornøyd med. Passer perfekt i vugga, og i senga vår.

  Månedens mest leste innlegg: innlegget om fødselsforventningene mine var det mest leste innlegget i oktober. Det finner du her --> JEG GLEDER MEG TIL FØDSELEN. Fått fine tilbakemeldinger på det innlegget også, noe som er veldig hyggelig.

  Månedens mest leste blogg: er veldig glad i å følge med på andres blogger, og den jeg har vært mest innom denne måneden er mammasom16 sin blogg. Ikke bare skriver henne utrolig bra, men oppdaterer jevnlig, selv med en travel hverdag. Du finner bloggen ved å trykke her.

  Det var en liten oppdatering fra måneden som gikk. Alt i alt har måneden vært super, og jeg gir den terningkast 8/10. Mest fordi terminen kom og gikk, med en blanding av togstreiken (heh). Håper dere har hatt en like fin måned som jeg har hatt!

  Svarer på spørsmålsrunden før fredag, mest sannsynlig i morgen, så siste sjanse for å spørre om hva dere lurer på er nå. Innlegget finner du ved å trykke her.

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #oppdatering #månedensomgikk

 • Publisert: 02.11.2016, 14:42
 • Kategori: Hverdagen
 • 6 kommentarer
 • FØRSTE DAGEN HJEMME

 • Publisert: 01.11.2016, 12:31
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei alle sammen. Tenk at vi nå er i november. Så utrolig fort oktober har gått. Gledet meg stort til oktober med tanke på at det var måneden for termin, og nå er det allerede over. Men det er jo bare deilig at tiden flyr. I dag bruker jeg også min første dag av permisjonen min i egen leilighet. Har bodd hos mine foreldre i over tre uker nå, så er deilig å være hjemme. Men jeg skal innrømme at jeg allerede savner å ha selskap. Er en rastløs person, og liker ikke å være alene hele dagen lang. Men skal nyte denne dagen uansett, for det er veldig godt å være hjemme igjen.

  Nå får jeg endelig tid til å vaske og gjøre klart til å komme hjem med en liten baby om jeg er så heldig at det skjer snart. Snakket med ahus i går, og med mindre en fødsel skjer, skal jeg inn til de neste tirsdag. Det er kun en uke til, men det kommer til å bli en veldig lang uke, så jeg håper virkelig at fødselen starter på egen hånd.

  Liker å ha ting planlagt til en viss grad, så er litt rart å være i denne situasjonen hvor jeg har null kontroll på når fødselen går i gang. Men det er jo litt av spenningen også. Og det er flere som har gjort dette før meg, så da skal jeg nok klare meg jeg også. Ønsker dere alle en fin da.

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #baby #barn #boy #prins #hverdag #permisjon

 • Publisert: 01.11.2016, 12:31
 • Kategori: Hverdagen
 • 6 kommentarer
 • ARVEKLÆR - BRA ELLER DÅRLIG?

 • Publisert: 31.10.2016, 13:03
 • Kategori: Hverdagen
 • Kom over dette innlegget her en dag. Og dette innlegget har gått litt inn på meg merker jeg. Selv om det er en stund siden jeg leste innlegget, har jeg tenkt mye på dette temaet. Dette er en blogg hvor jeg skal dele følelser og tanker, så da må jeg nesten bare lufte disse tankene med dere.

  Personlig har jeg ikke hørt noen si noe negativt om arveklær, så ble veldig sjokkert over at det er mange som mener at dette er for fattige folk. Hvor i all verden kommer det fra? Når ble det slik at en må være fattig for å arve klær av andre? Når sluttet arveklær å være en bra ting?

  Kan virkelig ikke forstå hvordan arveklær er dårlig, og betyr at man da ikke har råd til å kjøpe egne klær. Jeg har hatt et fint liv jeg. Tak over hodet og mat på bordet hver eneste dag. Og har fått litt til ved siden av. Men det vil ikke si at vi ikke tok imot klær som kom i arv. Det er jo alltid greit å spare litt penger om man kan få klær som nesten ikke ser brukt ut en gang.

  Og jeg elsket å få en stor søppelsekk full av klær. Det var som å få en bursdagsgave, selv om jeg ikke hadde bursdag. Det var et stort høydepunkt da jeg fikk velge ut klærne jeg likte. Og jeg ble så stolt da jeg fikk gå i klær som de som var eldre enn meg hadde brukt tidligere. Man ser jo gjerne opp til de som en større, og hva er vel da kulere enn å få deres gamle klær?

  Og når jeg hadde vokst ut av mine klær, gikk de videre til niesen min. Og det var jo like gøy. Syns det var spesielt gøy å gå igjennom haugen av klær sammen med niesen min, så jeg kunne fortelle litt om alle klærne. Jeg syns jo selv at jeg var kjempe kul da.

  Og nå har det plutselig blitt slik at noen mener at du arver kun klær om du ikke har råd til å kjøpe nytt. Alle vil være som sine forbilder. Hvorfor skal voksne som har noe imot andres gamle klær bestemme at barn ikke skal få bruke klær etter sine "forbilder"? Jeg mener at dette blir helt feil. Arveklær er gull verdt, og ofte har det en fin historie bak seg i tillegg. Det er noe man ikke kan kjøpe for penger!

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #arveklær

 • Publisert: 31.10.2016, 13:03
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • NYE MÅTER Å ØDELEGGE

 • Publisert: 30.10.2016, 21:34
 • Kategori: Hverdagen
 • God kveld alle sammen. Skulle egentlig vært hjemme å bakt med Robin nå. I stedet er jeg godt plassert i sofaen hos mine foreldre, nok en gang. Da vi endelig trodde togstreiken var over, og ikke lenger kunne plage oss, fant NSB en ny måte å plage oss på.

  Østfoldbanen er ikke oppe å går før tirsdag igjen. Flaks at kjæresten sjekket dette i bilen, slik at vi rakk å legge en ny plan. I morgen tidlig skulle alle tog gå noenlunde som normalt, men dette har blitt endret i løpet av dagen. Jaja, vi får ta det med et smil, streiken er fortsatt over, og snart vil dagene bli normale igjen. Heldig er jeg som får enda en dag med mammaen min! Så gleder jeg meg til å komme hjem igjen til Macen, da får dere se hva vi tok med oss hjem fra IKEA.

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #togstreik

 • Publisert: 30.10.2016, 21:34
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • NOK EN SYNSTEST

 • Publisert: 29.10.2016, 13:48
 • Kategori: Hverdagen
 • Da var det igjen lørdag. Til og med en solfylt lørdag. I går var det full sol igjen i Oslo for første gang på lenge, og gradestokken viste opp mot 12 (!) grader. Det er en stund siden sist. Så når jeg så at sola skinner i dag også ble jeg rimelig glad. Dumt at vi har lagt de fleste planene innendørs i dag, men det får så være. I dag er det nemlig Robin sin tur til å ta en synstest. Han har ikke det beste synet han heller, så i dag skal han endelig få sjekket det ut.

  Jeg blir å gå på senteret imens, har et spennende innkjøp på lista mi. Har nemlig bursdag om ikke mange dagene, så da har jeg litt bursdagspenger jeg skal bruke på meg selv. Har fått streng beskjed av Robin om å ikke bruke pengene på ting til Liam. Har en tendens til å bruke penger jeg får til meg selv, på andre. Så nå skal jeg unne meg noe jeg har lengtet lenge etter. Viser dere selvsagt senere. 

  Deretter skal vi videre til neste senter for å finne et servise vi skal ønske oss til jul, før vi turer til IKEA. Så det blir en hektisk dag, men det er jo ikke annet enn deilig det da. Godt å ikke sitte hjemme hele dagen, for da blir det til at jeg bare venter på lille pjokken. Tenk at nå er det faktisk bare en dag igjen til termindatoen. Hadde vært morsomt å være en av de få som får på termindatoen, det er jo ikke mange. Skulle egentlig komme med gravidoppdateringen for denne uken i går, men siden blogg var nede kommer den i dag i stedet. 

  Ønsker dere alle en fabelaktig lørdag!

  #gravid #familie #familieogbarn #baby #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #shopping #baby 

 • Publisert: 29.10.2016, 13:48
 • Kategori: Hverdagen
 • 5 kommentarer
 • DET HAR VÆRT KJEDELIG

 • Publisert: 28.10.2016, 21:49
 • Kategori: Hverdagen
 • Merker at det var rart å ikke blogge og dele ting med dere i dag. Har liksom ikke fått ut alle tanker, noe som er rart. Er blitt så vanlig for meg å skrive med en gang det kommer noen nye tanker, men i dag har det ikke vært mulig. Men endelig er blogg.no oppe å går igjen, så da får jeg bare gjøre det beste ut av situasjonen.

  Ligger nå hjemme i sofaen med Robin. Like koselig som alltid å komme hjem til ryddig leilighet og kaste seg på sofaen og få i seg litt middag. Har ikke orker stort i dag heller, og kroppen min er definitivt inne i modningsfasen om dagen. Men i morgen har jeg og Robin lagt litt planer for å komme oss ut, slik at jeg ikke har valget om å råtne på sofaen. Så det blir en koselig dag, så håper vi dagen ender i fødsel. Det hadde vært deilig.

  Har glemt å vise dere dette fine settet. Dette er bestilt og ankommer i løpet av november. Tror Liam blir super søt i denne nå i jula. Gleder meg.

  #baby #klær #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn

 • Publisert: 28.10.2016, 21:49
 • Kategori: Hverdagen
 • 8 kommentarer
 • HEI FREDAG

 • Publisert: 28.10.2016, 20:37
 • Kategori: Hverdagen
 • Da var det blitt fredag igjen dere. Må si at denne uken også har gått relativt fort. Dagene er liksom ikke problemet mitt lenger uansett. Det er kvelden som er verst. Sliter veldig med å sovne om dagen. Men sånn er det å være utålmodige meg. Er ikke gutten i magen som holder meg våken, får være glad for det. Er bare jeg som venter på å møte prinsen og komme inn i den nye hverdagen.

  Fredag betyr jo også at det endelig er på tide å komme seg hjemover. Har hatt nok en fantastisk uke hos mine foreldre, men blir like godt å komme hjem igjen som alltid. Har ikke sett Robin hele uken heller, så vi får ta det igjen med en skikkelig kjærestekveld i dag. Blir som vanlig The Stream på TV'en, så det blir koselig. Frem til Robin kommer skal jeg bare nyte dagen egentlig. Min eneste plan er å hoppe dusjen, så blir trolig en rolig dag. Som vanlig (hehe). Nei nå skal jeg fortsette nettshoppingen, trenger desperat litt mer sminke, så hva er vel bedre enn å shoppe sminke på salg. På nettet til og med.

  #sminke #nettshopping #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag

  NB: INNLEGG SKREVET FREDAGS MORGEN

 • Publisert: 28.10.2016, 20:37
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • TEGNETID

 • Publisert: 27.10.2016, 18:23
 • Kategori: Hverdagen
 • Er alltid koselig å være med mine alt for store tantebarn. I går fikk jeg brukt litt tid med minstemann, og det var super koselig. Han er en aktiv liten pjokk som helst ville spille Pokemon Go, men da spillet ikke ville starte på iPaden, ble det kortspill i stedet for.

  Vi startet med noen runder med vri åtter, og det er jammen ikke lett å vinne over han lenger. Blitt en skikkelig smart 7-åring. Deretter begynte vi å tegne litt. Mamma hadde kjøpt inn nye ark som kan henges rett på veggen, og nye tusjer, og det måtte definitivt testes ut. Så da fikk vi mange fine tegninger da. Er ikke akkurat en kunstner jeg da, så fikk litt hjelp til å finne ut hva jeg skulle tegne. Måtte bare innse hvor stor han er blitt, nå skriver han jo plutselig kjempebra, og helt på egen hånd. Synes at han akkurat gikk i barnehagen jeg. Uff, som tiden flyr!

  Etter dette hastet det videre til fotballtrening, men var koselig å bruke litt tid med min store (lille) 2-klassing ♥

  #tante #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #tegning

 • Publisert: 27.10.2016, 18:23
 • Kategori: Hverdagen
 • 6 kommentarer
 • HALLOWEEN NAILS

 • Publisert: 27.10.2016, 14:09
 • Kategori: Hverdagen
 • Jeg er på ingen måte veldig flink til å pynte neglene mine. Rett etter at jeg har tatt på neglelakk, så har jeg neglelakk rundt hele neglen så jeg må skrape det bort. Har blitt bittelitt bedre, men er ikke en ekspert enda. Synes fortsatt det er gøy å eksperimentere litt med neglene mine. Øvelse gjør mester. Blir aldri god om jeg ikke prøver meg frem.

  Jeg fant derfor ut i går at jeg ville gjøre noe med neglene mine. Hadde oransj neglelakk fra før, for å ha litt høstnegler. I går ble jeg plutselig lei av det, og tenkte at det hadde vært kult med et halloween tema på neglene mine. Heldigvis hadde mamma svart neglelakk, og da fikk jeg testet meg litt på å tegne på neglene mine.

  Det er ikke et mesterverk, men var veldig gøy å teste ut dette, så da tenkte jeg å vise dere hva jeg gjorde. Som sagt hadde jeg først oransj neglelakk. Det eneste jeg brukte var derfor svart neglelakk og tannpirkere. Velg først en farge du vil ha som "bakgrunn".

  Så velger du en farge til å tegne med, jeg valgte svart. Og så er det bare å tegne et mønster. Siden det er halloween snart, og jeg ikke får dratt ut på festligheter, er det gøy å pynte seg bittelitt i alle fall. Jeg valgte et halloween mønster.

  Så er det bare å ta på en Top Coat, og vips så har du halloween negler. Tok ikke veldig lang tid heller. Jeg valgte også å ta på en Top Coat litt før den svarte lakken tørket helt inn, slik at litt av fargen ble dratt utover neglen. Det beste jeg har fått til, selv om det ikke var super fint, haha.
  Hva synes du om neglene?

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #halloween #nails #negler

 • Publisert: 27.10.2016, 14:09
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • JEG ER I AVISA

 • Publisert: 26.10.2016, 11:20
 • Kategori: Hverdagen
 • Husker dere at jeg fortalte at noe spennende skulle skje på lørdag? Nå skal jeg endelig fortelle dere hva det var. På lørdag fikk nemlig jeg og Robin besøk av en journalist fra Østlandets blad. Østlandets blad er lokalavisa for områdene Ski, Ås,  Vestby og Oppegård. Dette er den lokalavisen jeg husker fra barndommen, med tanke på at vi fikk den i posten da jeg var mindre. Har til og med besøkt deres kontor i Ski med skolen min. Var derfor veldig gøy da jeg ble spurt om å ta del i denne artikkelen.

  Her ser dere artikkelen på nettet, og den kan leses her. Man må desverre betale for å lese her, så skal prøve å få lagt ut artikkelen fra avis utgaven senere i dag. Har ikke fått lest den selv enda, så blir spennende å lese den etterpå. Artikkelen handler om graviditet som tenåring, så vi snakket om graviditeten og tanker som har vært tilstede under svangerskapet. Var en veldig morsom opplevelse, så nå gjenstår det bare å se resultatet.

  #østlandetsblad #lokalavis #ski #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn

 • Publisert: 26.10.2016, 11:20
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • ER DET ENDELIG OVER?

 • Publisert: 25.10.2016, 13:58
 • Kategori: Hverdagen
 • Gladnyhet, nå virker det som om jeg og Robin snart kommer oss hjemover. Togstreiken virker faktisk å ha en ende. Har liksom ikke sett noen ende på dette kaoset, så er deilig at det virker å gå fremover nå. De to partene er nå i møte hos riksmekleren, så jeg krysser fingrene for en løsning. Kanskje vi kan bo hjemme denne siste perioden av svangerskapet. Det hadde vært supert.

  Dagen i dag blir like rolig som de andre dagene. Er for øyeblikket på senteret å titter, mens jeg venter på mamma. Prøver så godt jeg kan å komme meg rundt her, men plutselig merker jeg det litt i foten etter fallet i går. Uff, at det går an å være så klumsete. Jeg får bare fortsette å titte rundt, så kanskje jeg kommer i havn med noen julegaver. Da hadde dagen blitt veldig nyttig. Og hvem liker ikke å føle at de har fått noe ut av dagen?

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag

 • Publisert: 25.10.2016, 13:58
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • KNALL OG FALL

 • Publisert: 24.10.2016, 21:41
 • Kategori: Hverdagen
 • Merker at kroppen er sliten om dagen, men det blir kun verre om jeg skal sitte på rompa dagen lang. Jeg har derfor blitt med ut i dag også. Fikk tatt både telefonsamtaler og gjort litt på bloggen, så ble en effektiv dag for min del. Mamma har bakt brød, og jeg fulgte ivrig med for å prøve å lære meg det også. Ikke veldig vanskelig, så har troa på at jeg skal klare det. Har til og med laget salaten til middagen i dag, og om jeg får si det selv så ble den veldig god. Ser den ikke god ut?

  Etter baking og starten av middagen var overstått var det en ny tur ut. Dette gikk også smertefritt. Helt til vi kom hjem da. For i de to sekundene jeg fokuserte på å lukke jakken min, i stedet for å følge med på veien, klarte jeg selvsagt å gå rett i bakken. Det gikk heldigvis helt fint med magen. Jeg vrikket en fot, og skrapte meg litt på den andre. Ble litt panisk i øyeblikket det skjedde, men det gikk jo heldigvis fint. Jeg og mamma måtte bare le litt av det, gud så klumsete jeg er. Gutten i magen gir fra seg mye bevegelse fortsatt, så han har det nok like fint enda. Selv om jeg sitter her med hull i en av de få buksene som faktisk enda passer meg, så er jeg glad for at det var buksa som tok skade, og ikke prinsen i magen!

  #fall #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #distre

 • Publisert: 24.10.2016, 21:41
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • VUGGA - DET FERDIGE RESULTATET

 • Publisert: 23.10.2016, 16:33
 • Kategori: Hverdagen
 • Nå som vi er hjemme igjen, har jeg endelig ordnet klar vuggen til Liam. Sa at jeg skulle vise dere resultatet, og nå er den endelig helt klar til å ta imot vår lille prins. Den kan være litt stor i begynnelsen, men da vil vi i så fall bruke babynestet inni vuggen. Der passer den helt perfekt inn, og det blir hakket tryggere for Liam å sove der når han er som minst. Om nettene vil ha sove i sengen sammen med oss, i alle fall nå i begynnelsen, så vuggen vil bli brukt på dagtid om jeg skal holde på med noe annet når han sover. 

  Vuggen ble en helt annen når den ble malt, og vi er ekstremt fornøyde med resultatet. At noen strøk med maling ville gjøre så mye for vuggen hadde vi aldri trodd. Mamma og pappa er også veldig imponert over hvor fin den ble igjen. Og for min del er det veldig spennende at han får bruke noe etter meg. Kan ikke akkurat putte han i mine fine kjoler fra da jeg var liten, så må utnytte sjansen når jeg har den. 

  Slik så vuggen ut før den ble malt. En kjedelig trefarge. 

  Her er et bilde underveis. Her ser dere også forskjellen på fargene. Er utrolig glad for at vi valgte å male den.

  Her er den helt ferdig. Malt blå og fin, og klar til å tas i bruk.  Og her ser dere sengen, ferdig redd opp. I bunnen har jeg et lammeskinn, det vil holde lille gutten varm på disse kalde nettene. Og vårt fine babynest som passer perfekt i både vugge og i senga vår. Resultatet er virkelig noe helt annet, og det ser jo ut som en helt ny vugge.

  Hva synes du om vugga?

 • Publisert: 23.10.2016, 16:33
 • Kategori: Hverdagen
 • 9 kommentarer
 • POTETBALL - TORSDAG

 • Publisert: 22.10.2016, 12:22
 • Kategori: Hverdagen
 • God lørdag formiddag alle sammen. Jeg må jo bare fortelle dere hvordan torsdagen min endte. Det var en fantastisk dag. Jeg og mamma tok som sagt turen ut på restaurant. På Kolbotn er det nemlig en restaurant som lager potetball hver torsdag. Dit måtte selvsagt mamma og jeg ta turen. Potetball er tross alt en rett som ikke finnes i mange menyer her på Østlandet. Vet ikke om alle har hørt om denne retten, men om dere ikke har smakt det, så anbefaler jeg det på det sterkeste. Det høres kanskje ikke veldig godt ut, men det er digg. Så min snille mamma tok meg med ut slik at vi fikk spist det igjen. Er så lenge siden vi har hatt det nå, og da var det bare ekstra godt å spise det igjen. Definitivt en rett jeg må lære meg å lage!

  Lyset på bilde gjør ikke noe for retten, det er bedre enn det ser ut som her. Og etter en så god middag, da må man ha dessert. Etter en lang dag bestemte vi at desserten passet best hjemme, så da poppet vi innom butikken og plukket med oss litt kake på vei til bilen. En veldig koselig avslutning på en fin torsdag.
  Har du smakt potetball før?

  #kake #potetball #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag

 • Publisert: 22.10.2016, 12:22
 • Kategori: Hverdagen
 • 3 kommentarer
 • FINALLY HOME

 • Publisert: 21.10.2016, 20:26
 • Kategori: Hverdagen
 • Nå er rompa godt plassert i sofaen. Hjemme i egen leilighet faktisk. Og deilig er det. Robin og jeg har nylig ryddet ut tingene våres og klesvasken er på. Nå er det kun vasking av leiligheten som står igjen, resten av helger skal bare nytes. Morgendagen blir ganske spennende. Gleder meg til å fortelle mer om det senere, håper dere liker nyhetene like godt som jeg gjør. Det høres kanskje rart ut for dere nå, men skal forklare mer etterhvert.

  Dagen i dag ble brukt til leting etter det perfekte sofabordet. Mamma vurderer et lite bytte av bord, så da fikk jeg bli med på letingen. Ble en koselig handletur, selv om vi kun løp fra den ene butikken til en annen. Vi fant mye fint, og jeg fikk til og med brukt anledningen til å vise ønsker til bursdag og jul. Må jo utnytte sjansen når den kommer, hehe. Vi fikk til og med servert taco, så vi slapp å lage mat når vi kom hjem. Det var veldig deilig i dag merker jeg. Som vanlig er The Stream på TV'en, så kosekvelden er klar til å begynne. Håper dere nyter fredagskvelden like mye sol meg♥️

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #fredag #thestream

 • Publisert: 21.10.2016, 20:26
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • TIL Å BLI TRØTT AV

 • Publisert: 20.10.2016, 15:26
 • Kategori: Hverdagen
 • For et kjedelig vær det er om dagen. I Oslo har det regnet hele dagen. Det er ikke veldig mye regn, men nok til at himmelen er grå og veiene er våte. Vindusviskerne på bilen jobber heltid i dag. Deilig med litt høstvær, men merker at jeg blir skikkelig trøtt på slike dager.

  Har ikke merker alt for mye til regnet heldigvis. Inne på senteret var jeg helt skjermet for alt av dårlig vær, så kom jeg ut i en skikkelig regnbyge. Lunsj og shopping med storesøster slår aldri feil, spesielt på dager sol dette. Nå skal jeg snart plukke opp mamma. Før vi skal spise potetball. Mmm, det er så deilig. Høres vel rart ut for dere som ikke vet hva det er, men det er sinnsykt godt. Hva synes du om potetball?

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #potetball #shopping #lunsj #middag

 • Publisert: 20.10.2016, 15:26
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • TILBAKE TIL JOBB

 • Publisert: 20.10.2016, 10:31
 • Kategori: Hverdagen
 • Ble en tidlig morgen i dag, og deilig er det. Kom for ikke lenge siden inn døra etter å ha kjørt min mor til jobb. Skal nemlig få låne bilen i dag. Først blir det litt julegaveshopping med storesøster, før jeg tenker å ta en tur innom jobben. Føles ut som en evighet siden sist jeg var på jobb, men når jeg tenker meg om så er det ikke mer enn to uker siden jeg gikk ut i permisjon. Og disse to ukene har heldigvis blitt borte like fort som de kom, noe jeg er utrolig glad for. Ukene jeg har i vente blir nok enda lengre.

  I går tok jeg turen til samboeren, slik at vi fikk tilbrakt noen timer sammen. Merker at vi setter ekstra stor pris på de få timene vi har sammen nå om dagen. Vanligvis er vi sammen mesteparten av uken, men nå om dagen ser vi ikke hverandre mer enn noen få timer av gangen. Heldigvis finnes det telefoner, så jeg får holdt han oppdatert på alt som skjer, men det er ekstra godt å være sammen. Heldigvis er det igjen fredag i morgen, som betyr at vi skal hjem. Selv om det er vask av både klær og leilighet som står på agendaen, skal vi også nyte helgen skikkelig. For alt vi vet er det den siste helgen vi har sammen alene på en veldig god stund. Og vi begge håper at det er tilfelle. Venter i spenning om dagen. Ønsker dere alle en fantastisk torsdag. Ikke glem spørsmålsrunden, bare å spørre i vei!

  #gravid #ungmor #ungmamma #mammablogg #hverdag #jobb #familie #familieogbarn #baby

 • Publisert: 20.10.2016, 10:31
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • TIRSDAG UTEN OM DET VANLIGE

 • Publisert: 18.10.2016, 18:33
 • Kategori: Hverdagen
 • Er virkelig ikke hver tirsdag jeg har muligheten til å sove til klokken er halv ett. Har ikke klart å sove så lenge på flere måneder nå. Dere kan tro jeg ble sjokkert da mamma ringte meg, og fortalte hva klokken var. Jeg spratt fort opp av sengen for å være noenlunde klar til mamma kom hjem, slik at vi fikk gjort noen ærender. Og når jeg kom inn på kjøkkenet hvor mamma hadde ordnet klart til at jeg skulle få i meg både mat og kakao, krøp matlysten fort frem.

  Og når jeg hadde fått i meg en skikkelig frokost, og en stor kopp med kakao, dro jeg og mamma hjem for å legge fra oss vippestolen og babynestet. Godt å ha det på plass hjemme, slik at det ikke blir så mye å dra med seg til helgen. Da fikk vi også pakket ned de siste klærne til fødebagen, og tatt med oss både koffert, bag og bilstol. Hvis noe skal skje nå, er i alle fall alle kofferter i nærheten. Planen var jo å vise dere hva jeg har pakket ned, men får se om jeg får gjort dette senere. Har også begynt å smått fylle inn i babyboken til Liam, og gleder meg til å vise dere det midlertidige resultatet. Er jo ikke mye jeg får fylt ut med det første, men det er derfor denne boken er så fin. Muligheten til å fylle ut underveis er jo virkelig det beste.

  #frokost #kakao #gravid #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #baby

 • Publisert: 18.10.2016, 18:33
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • BABY SHOPPING

 • Publisert: 17.10.2016, 21:01
 • Kategori: Hverdagen
 • Da har jeg flyttet meg fra svigermor til mine foreldre. Robin har lange dager mesteparten av uka, jeg blir dermed å sove hos mine foreldre så jeg slipper å være så mye alene. Måtte faktisk tenke meg om to ganger da jeg tenkte at det var mandag i sta. Den siste uken har gått utrolig fort altså.

  Mamma og pappa var enig om en litt tidlig julegave til Liam i år, og ville gjerne kjøpe både vippestol og babynest til oss. Utrolig godt å få hjelp med diverse utstyr. Veldig takknemlig for at de gidder å bruke tid og penger på at vi skal få en fin start på familielivet alle tre. Gleder oss selvsagt stort til å ta dette i bruk. Nå kan jeg til og med dusje fra tid til annen selv om Liam og jeg er alene. Deilig! Nå skal jeg hoppe i dusjen for å gjenvinne en viss kontroll på håret mitt, så snakkes vi senere. Noen fler som har hvert å handlet i dag?

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #mamma #shopping

 • Publisert: 17.10.2016, 21:01
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • HEKTISK SØNDAG

 • Publisert: 16.10.2016, 19:02
 • Kategori: Hverdagen
 • Sen blogging i dag, beklager det. Dagen har gått i ett hos oss. Var en rolig morgen, fikk satt i gang litt mer klesvask, før vi spise frokost. Etter det har vi pakket fødebag til oss og gjort noen endringer på Liam sin. Det kan virkelig skje når som helst nå, så godt å ha bagen ferdigpakket. Jeg er en liten kontroll-freak, og dermed var det viktig for meg å kunne pakke bagen selv.

  Jeg er utrolig dårlig på å pakke, men har klart å holde det til et minimum denne gangen. Liam derimot, han har nok klær til å bli på sykehuset en stund, hehe. Bedre med for mye enn for lite. Vi måtte også pakke for å bo hos våre foreldre denne uken også. Streiken pågår fortsatt, så er tilbake på reisefot nå. I natt sover vi sammen, før jeg turer til mamma igjen i morgen. Har også gått inn i svangerskapsuke 39, så skal komme med en oppdatering til dere. Blitt litt rart etter telefonbytte, men skal få det ferdig så fort jeg kan.
  Hva gjør dere denne søndagen?

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #søndag #tog #streik

 • Publisert: 16.10.2016, 19:02
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • BEKLAGER

 • Publisert: 14.10.2016, 15:08
 • Kategori: Hverdagen
 • Må helt ærlig beklage til dere snille fine mennesker som tar dere tid til å kommentere på bloggen min. Planen min var å bli mye flinkere til å svare dere i permisjonen, men har ikke fått brukt permisjonen min hjemme med mac'en min. Ny mobil betyr også mobilblogging fra en noe annerledes app. Har derfor ikke sett at jeg har fått kommentarer siden mandag.

  Skal ta meg sammen nå, er jo så koselig med tankene dere deler her. Nå venter jeg kun på kjæresten før vi endelig skal komme oss hjemover, og tilbake til våres rutiner. Har brukt dagen flittig, og har både ordnet regninger og fått bakt i dag. Så dagen har flydd av gårde, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet av bakingen litt senere i dag. Det ble i alle fall supergodt, er dermed fornøyd med egen innsats.

  Føles nesten som om jeg er på hotell her hos min mor. I dag våknet jeg opp til dette herlige synet. Varm kakao, egg og brød med hjemmelaget syltetøy. Det likte bebis veldig godt også, så vi hadde en super start på dagen.

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #bake #frokost #hotell #kakao

 • Publisert: 14.10.2016, 15:08
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • KAKEMENN

 • Publisert: 13.10.2016, 19:02
 • Kategori: Hverdagen
 • Jeg har gjort alt i min makt for å holde meg unna alt med jul i år. Ikke fordi jeg ikke liker jul, tvert imot. I år har virkelig alt av småting, som lyden av bjeller, gitt meg julestemning helt siden siden juli. Gleder meg masse til jul i år, spesielt fordi jeg skal feire med min egen lille familie i år. Har derfor forsøkt å holde meg borte fra alt som har med jul å gjøre, slik at jeg ikke får julestemningen alt for tidlig i år. Innser nå at det blir vanskelig med tanke på at butikkene har dratt ut høytiden, og juleshoppingen bare kan starte.

  Elsker jul og alt som har med jul å gjøre. Julesanger er det fineste jeg vet. Marsipan er virkelig det beste jeg kan få. Julebrus er superdigg. Julekalender som en kan åpne hver eneste dag. Og ikke minst julekaker. Julekaker er bare såå godt! Dere kan tro jeg ble glad da jeg åpnet brødboksen til mamma tidligere i dag. Der lå det søren meg en pakke med kakemenn. Jeg kastet i meg to stykker fortere enn du kan si kakemann. Så nå er jeg halvveis i himmelen i godstolen til mamma. "Peisen" (varmeovnen) er på og boken min venter på å bli åpnet igjen, og det eneste som mangler er å få gutten min ut av magen. Men siden han har planer om å bli der litt til, kunne jeg ikke bedt om en bedre avslutning på denne torsdagen♥

  #jul #kakemenn #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #kurs dag #peis #bok

 • Publisert: 13.10.2016, 19:02
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • FOR EN NATT

 • Publisert: 13.10.2016, 12:17
 • Kategori: Hverdagen
 • Jeg har nå gått igjennom min første "våken - natt". Fra jeg sovnet og til jeg sto opp i dag tidlig har jeg hvert på do fire til fem ganger i løpet av natten. Skal for all del ikke klage da flere gravide sliter med dette i lange perioder. Men da var det altså min tur. Spent på å se om dette fortsetter den resterende delen av graviditeten, eller om det kun var i natt. Glad for at det ikke var slik da jeg var i jobb, merker nemlig at jeg er ekstra sliten i dag.

  I dag skal jeg bare ha en rolig dag her hjemme hos mine foreldre. Pappa blir borte til i morgen, så det blir kun meg og mamma i dag. Skal bare nyte dagen til henne kommer hjem fra jobb. Slappe helt av, lese litt og ta en god lang dusj.

  Ser virkelig frem til helg nå. Blir godt å dra hjem med min forlovede nå. En rar og sårbar tid fra hverandre nå, blir derfor veldig deilig å bruke helgen sammen. Har en del på agendaen hjemme, for eksempel en haug av klesvask som venter på meg. Alt av klær fra jobben må vaskes nå som jeg har tatt det med hjem. Blir ikke akkurat ren i barnehagen. Blir godt å endelig komme i gang med dette, for øyeblikket henger det over meg. Blir utrolig godt å gjøre husarbeidet som mangler.

  Ønsker dere alle en riktig god torsdag
  #familie #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #gravid #familieogbarn #barn #baby

 • Publisert: 13.10.2016, 12:17
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • DA VAR DEN ØDELAGT

 • Publisert: 10.10.2016, 19:30
 • Kategori: Hverdagen
 • Ja dere, da har jeg klart det. Mobilen min har virkelig takket for seg i dag. Plutselig ble skjermen svart, og nå vil den ikke på igjen. Noe så frustrerende. Det gikk fint i starten, men nå begynner jeg å innse at den ikke har lyst til å skru seg på igjen. Er forsåvidt en ganske viktig tid i livet mitt å ha telefon. Derfor måtte jeg ut å kjøpe en midlertidig telefon i dag. Ikke noe vi ville bruke penger på akkurat nå, men sånn ble det dessverre i dag.

  Mens jeg prøver å bli kjent med min nye telefon, har vi besøk av min niese og hennes venninne. Familien min er spredt rundt i Norge, så de er på en liten Oslo tur. Veldig koselig å se henne igjen, men dumt at jeg også må sove hos mine foreldre når de skulle få sove her. Jeg får boltre meg til sofaen for inatt, så krysser vi fingrene for at streiken snart avsluttes. Blir veldig godt å komme hjem igjen til egen leilighet. Er selvsagt veldig heldig som får lov til å sove hos mine foreldre. Har du forslag til hav jeg kan gjøre med mobilen min?

  #heldig #togstreik #mammablogg #mamma #ungmor #ungmamma #hverdag #mobil #iphone

 • Publisert: 10.10.2016, 19:30
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • SAMME SOM ALLTID

 • Publisert: 09.10.2016, 22:38
 • Kategori: Hverdagen
 • En vanlig søndag for oss om dagen, har visst blitt Sverige tur. I dag var det tilbake igjen. Vi ville gjøre noe, så da tenkte vi at vi kunne dra å handle litt mat og andre nødvendigheter. Og jammen fikk vi Snapchat av en venninne at henne og kjæresten var på vei til Sverige, ja da fikk vi til og med noen å dra sammen med.

  Endte med en koselig og rask Sverige - tur. De har til og med begynt å selge juleting på Rusta. Og jeg som elsker jula falt pladask for alle de fine lysene. Gleder meg stort til juletider, spesielt nå som jeg får dele jula med familien min❤ men jeg må nok vente litt til før jeg handler klart til jul i heimen. Det får vi ta litt senere.

  Togstreiken har begynt for fullt igjen, så dessverre kan ikke jeg og Robin sove hjemme. Robin må komme seg til jobb, og jeg skal bruke morgendagen med min mor. Samtidig er både jeg og mine foreldre litt engstelig for at jeg skal være alene hjemme, så da endte jeg opp hos mine foreldre, og Robin er hos sin mor. Så kommer han seg på jobb. Satser på at denne streiken snart tar slutt, for dette rammer mange mennesker.

  #streik #mammablogg #ungmor #ungmamma #mamma #sverige #harrytur

 • Publisert: 09.10.2016, 22:38
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • NYESTE INNKJØP

 • Publisert: 09.10.2016, 12:36
 • Kategori: Hverdagen
 • I går fortalte jeg at vi måtte bytte den ene gaven til Liam. For å utføre dette måtte vi selvsagt inn på barneavdelingen. Så mens Robin ordnet med bytting av bodyer, utnyttet jeg tiden til å kikke litt. Fant noen nødvendigheter i går også, så jeg er fornøyd. Nå er det jammen ikke mye denne gutten mangler. Tror det eneste som er igjen på lista vår nå er sengetøy. Med andre ord er vi relativt klare til å ta imot gullgutten. Her er hva vi fikk med oss hjem i går.

  Kan ikke tvinge på den stakkars gutten sko med det første, dermed har jeg lett etter slike "pose-sko". Nå kan han holde seg varm på føttene gjennom vinteren. Når vi går hjemmefra og til bilen for eksempel, ja da er det viktig å være god å varm. Disse er til og med utstyrt med refleks, noe som er viktig nå som mørket har ankommet.

  Vil ikke at han skal fryse når vi er på trilletur heller, så tøfler er viktig. Det er ingen hemmelighet at det blir kaldt her i Norge, så viktig med tøfler som er gode og varme, og samtidig ikke er ubehagelige for ham å ha på seg.

  Det er også viktig å ikke fryse på hendene. Slike små votter blir lett borte, derfor liker jeg disse som har en snor som gjør at de ikke faller av. Disse kan tas "gjennom" dressen slik at de ikke ble borte selv om begge faller av. De vil da henge igjen i dressen. Jeg er helt forferdelig på å forklare, håper dere skjønner hva jeg mener .. haha. Dette er 100% ull, så de er gode og varme. Ikke noen plass til tommel da jeg av erfaring vet at dette ofte blir ubehagelig for de aller minste.

  Vi har tittet litt på slike bodyer på eBay, men har aldri funnet en som har hvert slik vi har sett for oss. I går kom vi tilfeldigvis over denne fine "skjorta", så nå er den klar til julaften. Beholder prislappen på i tilfelle han enger blir veldig stor eller veldig liten. Krysser fingrene for at den vil passe han.

  Vi tenkte at denne jakken passet fint med skjorta, så den ble med hjem den også. Tror Robin vil holde meg unna barneklær fremover, for han mener at Liam har nok klær nå.

  #gravid #mammablogg #ungmor #ungmamma #mamma #babyklær #shopping #baby

 • Publisert: 09.10.2016, 12:36
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • HELDIG LITEN GUTT

 • Publisert: 08.10.2016, 17:00
 • Kategori: Hverdagen
 • Selv om Liam enda ikke har kommet til verden, så er han en veldig heldig liten gutt. Tviler ikke på at han blir en smule bortskjemt. Her er de siste gavene han har fått, og jeg er så takknemlig for dette også. Vi er heldige som er omringet av så flotte mennesker som bruker tid, energi og penger på at vår lille prins skal ha det bra.

  Her er det flotte strikkesettet min fine kollega har strikket til meg. Er virkelig fornøyd med dette. Veldig deilig stoff, som ikke klør, og et fantastisk mønster. Skulle ønske jeg klarte å strikke på denne måten selv. Gleder meg stort til lillegutt skal bruke dette.

  Og dette er gaven jeg fikk fra søskenparet på jobben min. Startet på storbarnsavdeling med storesøster, og de siste månedene har jeg jobbet på småbarnsavdeling med lillesøster. Men var fortsatt helt uforventet at de tok med gave. Og et fantastisk kort som storesøster hadde dekorert med tegning, og skrevet en flott tekst! Bodyene var i den minste størrelsen, så siden vi allerede har rundt syv bodyer i denne størrelsen byttet vi til en strl større. Min kjære og jeg var begge enige om at vi ville ha akkurat de samme bodyene, så størrelsen er det eneste som er forandret.

  #baby #gaver #body #strikk #strikketøy #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #heldig

 • Publisert: 08.10.2016, 17:00
 • Kategori: Hverdagen
 • 1 kommentarer
 • SISTE DAGEN PÅ JOBB

 • Publisert: 07.10.2016, 22:42
 • Kategori: Hverdagen
 • Kan ikke tro at jeg nå ikke skal jobbe på nesten ett helt år. Skal være hjemme med min lille skatt, og frem til han ankommer verden så skal jeg la kroppen min hvile. Viktig at jeg er klar for fødselen. Det kan faktisk starte når som helst nå. Tror fortsatt ikke på det, men det er bare å innse det. Med min flaks skal jeg vel gå noen dager over tiden, kanskje jeg må bli satt igang til og med. Får bare håpe på en tidlig ankomst, slik at ventetiden ikke blir alt for lang.

  Hadde en super dag på jobb i dag. Fikk brukt tiden godt med barna, sagt hade både til store og små. Mamma sin kake var en stor suksess, så er takknemlig for at henne tok seg bryet med å bake til meg. Var også ganske trist å tenke på at barna skal fortsette å vokse og utvikle seg, men uten min hjelp. Blir ikke lenge til jeg ser de igjen da. Klarte nemlig å glemme brillene mine på jobben i alt stresset i dag, så er tilbake allerede onsdag, hehe. De skal få slippe å savne meg for mye.

  Samtidig som det har hvert trist i dag, ble det godt med hvile fremover. Får smerter i magen av forskjellig bevegelser som jeg tidligere har klart elt fint og det er tungt å kle på barna. Nå er alt fokuset på å forberede kroppen til fødsel, slik at jeg vil få en fin fødselsopplevelse. Blir godt med litt fridager nå, så skal prøve å nyte de til det fulleste. Ønsker dere en fin fredag videre.

  #gravid #permisjon #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #barnehage #jobb

 • Publisert: 07.10.2016, 22:42
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • DE HAR ANKOMMET

 • Publisert: 06.10.2016, 19:05
 • Kategori: Hverdagen
 • I går fikk jeg hente brillene mine. Og det en uke før jeg egentlig skulle. God service hos Brilleland altså. Og det er en helt annen verden bak det brilleglasset. Alt ble plutselig tydelig.

  Er veldig uvant å plutselig skulle bruke briller ofte, så tar de av og på. Men når jeg tok de av etter å ha brukt de i noen timer, så jeg alt veldig uklart. Har ikke sett så uklart tidligere føler jeg. Godt med briller er det i alle fall, ikke noen tvil om det.

  #briller #brilleland #brilleslange #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag

 • Publisert: 06.10.2016, 19:05
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • PLUTSELIG VÆRENDRING

 • Publisert: 04.10.2016, 16:56
 • Kategori: Hverdagen
 • Kulden kom brått på her i Oslo og Ski. Plutselig ble det høst for fullt. Minusgrader om nettene til og med. Men om ettermiddagen er det varmt som bare det. Smelter bort på vei til bussen. De som ser meg må tro jeg har løpt maraton til bussen når jeg kommer dit svett og andpusten. Er altså bare å kle av seg på vei hjem.

  Rare greier. Været i Norge er spesielt, men klager ikke. Deilig at det er varmt. Spesielt når streiken fortsatt er i gang. I går var det kun mitt tog som var innstilt. Og den morgen kulden, klokka kvart over seks en mandagsmorgen, var jeg ikke overveldet av lykke når dette skjedde. Nå må jeg ned til Oslo S for å komme meg hjem, slik at jeg i alle fall får tatt et tog. Fra Holmlia går for det meste lokaltog, og de er selvsagt mest utsatt.

  Dagen i dag har som vanlig gått super fort. Nå er det faktisk bare tre dager igjen på jobb, før jeg skal ha permisjon. Og kroppen min lengter etter litt ro, så skal virkelig nyte disse dagene. Må forberede meg på den harde jobben jeg har i vente. Håper dere alle har hatt en super dag!

  #ungmor #ungmamma #gravid #mammablogg #hverdag #permisjon

 • Publisert: 04.10.2016, 16:56
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • TAVLE - PLANLEGGER

 • Publisert: 03.10.2016, 16:27
 • Kategori: Hverdagen
 • Jeg har lenge sett etter en fin tavle vi kan ha hjemme, slik at vi kan skrive opp gjøremål på en enkel og ryddig måte. En hvor både jeg og samboeren kan skrive opp, og lese beskjeder. Slik at vi alltid har kontroll på hva som skjer i løpet av uka. De grå lange dingsene er klyper slik at vi kan henge opp lapper om det trengs.

  Endelig fant vi en som passet oss fint. Kritttavler blir veldig stygge i lengden, så vi ville derfor ha noe annet. Vi fant denne tavlen på IKEA, og den er av glass. Det gjør at den er lett å rengjøre, og samtidig holder seg fin. Vi er superfornøyd foreløpig. Fikk ikke opp hele uken, men det er bare å prøve seg frem så finner vi ut hva som passer oss best.

  Så kjøpte vi denne smarte dingsen ved siden av. Tusj med "hviskelær", slik at vi enkelt kan skrive på, og ta vekk det vi skriver. Deilig at vi endelig fant en tavle vi begge liker, spesielt nå som jeg er så distré. Flere som har tavle hjemme?

  #tavle #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #planlegger

 • Publisert: 03.10.2016, 16:27
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • SISTE UKEN

 • Publisert: 02.10.2016, 12:58
 • Kategori: Hverdagen
 • Helgen er nok en gang over før den har begynt. Allerede i morgen er det tilbake til jobb. Jeg går inn i den siste uken på jobb på en god stund, noe som er veldig rart å tenke på. Jeg er vandt med å passe på andres barn, og nå skal jeg få gleden av å være med min egen skatt hver eneste dag. Blir virkelig noen herlige måneder.

  Skulle samtidig ønske at jeg kunne pause tiden på jobb. Hvor jeg skal starte i jobb etter permisjonen vet jeg enda ikke, men om jeg skal tilbake vil jo barna være store. De vokser så innmari fort. Bare den ene måneden over sommeren er helt utrolig. Skal virkelig nyte denne siste uken, både med barn og kolleger. Så blir det godt for kroppen min å hvile seg litt etter det.

  #gravid #permisjon #ungmor #ungmamma #mammablogg #hverdag #søndag #jobb #mamma

 • Publisert: 02.10.2016, 12:58
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • SPONTAN START PÅ OKTOBER

 • Publisert: 01.10.2016, 21:49
 • Kategori: Hverdagen
 • Måneden jeg har ventet på så alt for lenge har endelig kommet. Og nå vet jeg nesten ikke hva jeg skal tenke. Gleder meg til å se hvordan denne måneden blir. Blir det tungt? Går det fort? Er mye spennende som skal skje nå.

  Vi startet måneden på spontant vis. Vi kasta fra oss alt av søppel, så bestemte vi oss plutselig for å dra ril Sverige. Er så greit å handle mat der, mye mat for pengene. Ble også litt andre innkjøp, men vi holdt oss unna for mye shopping. Avsluttet dagen med pizza hos svigermor. Koselig lørdag med andre ord. Er ikke sikkert det blir mange spontane turer når lille mann kommer til verden, så vi må nyte det mens vi ennå kan. Har dere hatt en fin lørdag?

  #gravid #lørdag #ungmor #helg #ungmamma #spontan #oktober #mammablogg #mamma

 • Publisert: 01.10.2016, 21:49
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • TOGSTREIK PÅ EN TORSDAG

 • Publisert: 29.09.2016, 19:04
 • Kategori: Hverdagen
 • En fin måte å starte dagen på? Det er i alle fall ikke å få en melding av din mor som sier at det er togstreik. Heldigvis var slutten på meldingen veldig fin, mamma kunne hente meg. Robin og jeg skulle ta toget sammen i dag tidlig. Ante null komma niks om denne streiken. Godt vi har mødre altså. Passer alltid på❤

  Fikk heldigvis låne bilen da, siden vi ikke visste når streiken ville ende. Togene går såvidt, så venter nå på kjæresten. Stakkars mannen kommer jo nesten ikke vekk fra Oslo S. Snill kjæreste som jeg er, henter jeg han så han kommer hjem i dag. Og litt fordi vi har litt handling å få ut av veien.

  Og for en vind det er i dag. Bilen blåser jo nesten vekk. Sitter og rister inni her. Godt at barna ikke blåste vekk på jobb i dag. Er overraskende varmt selv med denne vinden. Men merker jo at høsten nærmer seg, og det er så deilig. I morgen skal alle skjerf finnes frem, og jeg gleder meg stort til det! Blåser det hos deg?

  #gravid #tog #streik #mammablogg #ungmor #ungmamma #vind #høst

 • Publisert: 29.09.2016, 19:04
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • STELLEBORDET ER KJØPT

 • Publisert: 28.09.2016, 21:13
 • Kategori: Hverdagen
 • Beklager sen blogging i dag dere. Kom hjem fra IKEA med min mor i 18.00 tiden, så fikk jeg plutselig et energi kick. Fikk for meg at jeg måtte vaske hele leiligheten. Var ikke rent nok for Liam her.

  Det har altså gått i ett siden jeg kom hjem. Nå satt jeg meg ned med stellebordet. Robin kom akkurat inn døra etter foreldremøte på jobben. Nytt prosjekt er klart her hjemme for oss nå. Nå skal vi starte på stellebordet, så får vi se hvor mye vi orker i dag. Gleder meg til å få det opp. Endelig kan jeg fylle inn i skuffene, og finne ut hvor det skal stå.

  Sengetøy ble også kjøpt i dag. Da mangler vi bare noen flere sett med sengetøy og en stellematte, så er vi helt ferdig for nå. Herregud, det er rart å tenke på. Snart er alt klart til Liam kommer til verden. Og det er en måned og to dager igjen til termin. Det nærmer seg med stormskritt, og jeg blir mer og mer klar for hver dag som går.

  #gravid #stellebord #ungmor #ungmamma #mammablogg #hverdag #ikea

 • Publisert: 28.09.2016, 21:13
 • Kategori: Hverdagen
 • 5 kommentarer
 • SYNSTEST

 • Publisert: 27.09.2016, 16:03
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei dere. Er for øyeblikket på vei til mamma for å spise middag med henne, før jeg skal ut å ta synstest. Jepp, er egentlig en liten brilleslange. Skulle bruke lesebriller før i tiden, men synet mitt har blitt dårligere siden jeg fikk de. Så i dag skal jeg ta ny test, så kanskje jeg endelig klarer å se og lese litt bedre.

  Etter å ha hvilt kroppen siden jeg fikk skikkelig tilbakeslag i helgen, trodde jeg at det ville gå supert på jobb i dag. Viste seg at kroppen min begynner å få nok, og ville ikke samarbeide i dag. Får prøve igjen i morgen, så håper jeg at det går bedre da. Hvis ikke så må jeg lytte på kroppen. Liam kommer først, så jeg kaster gjerne inn håndkleet for han.

  #hverdag #ungmor #tirsdag #ungmamma #mammablogg #briller #synstest #mamma #gravid

 • Publisert: 27.09.2016, 16:03
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • MINIGOLF

 • Publisert: 25.09.2016, 20:33
 • Kategori: Hverdagen
 • Været har faktisk hvert ganske okei i dag, som betyr at det er fint å finne på noe ute. Vi dro med et vennepar til Ekeberg for å spille minigolf. Er utrolig lenge siden jeg har gjort det, men det var utrolig koselig. Gøy å gjøre noe vi ikke gjør hver dag, og dyrt er det ikke heller.

  Sola tittet frem, så vi fikk til og med spille i solskinn. Det var deilig det. Vi er jo ikke akkurat proffe heller, så ble mye latter. Uff, jeg er helt elendig. Men reddet meg inn med noen Hole in ones. Så satte vi oss ned for en is etterpå, før vi turet hjem. Og må si at jeg ble ganske utslitt av de få timene vi var ute. Skal ikke så mye til for å få meg ut av spill om dagen. Men hjelper ikke å sitte inne å klage, og det er totalt verdt det!

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #gravid #ekeberg #minigolf #søndag

 • Publisert: 25.09.2016, 20:33
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • MORNINGER SOM DETTE

 • Publisert: 23.09.2016, 19:35
 • Kategori: Hverdagen
 • Jeg og samboeren la oss til en grei tid i går. Dette resulterte i en super deilig morgen på oss i dag. Våknet av en av mine tidligste alarmer, og det samme gjorde R. Vi var for trøtte til å stå opp, men vi lå og koste litt i sengen i stedenfor.

  Ellers har det regnet endel her i Oslo, som resulterte i at vi ble inne på ettermiddagen på jobb. Men nå kom søren meg sola frem fra alle skyene. Plutselig var det fint vær, og ganske varmt også. Stader på at sola holder seg fremme, og at vi ikke er helt ferdig med sola. Er klar for høst, men vil ikke bare ha regn. Det blir litt trist.

  Kvelden skal nytes på sofaen med kjæresten. Flink som han er har han ordnet hjemmelagd pizza, jeg har fått dilla. Truls - oppdrag hurtigruten er på skjermen, før The Stream kommer senere i dag. (Til alle pirkete personer, ølen er ikke min) Ønsker dere alle en fin kveld.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #fredag #mamma #pizza #hjemmelagd

  4543985364

 • Publisert: 23.09.2016, 19:35
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • HØYGRAVID MED TUNG MAGE

 • Publisert: 22.09.2016, 18:20
 • Kategori: Hverdagen
 • Herregud så tung den magen er om dagen. Det er nesten komisk. Jeg vagger rundt med trange gensere og åpne jakker. Det er nemlig få jakker som lar seg lukkes om dagen. Jeg prøver å gå rak i ryggen, men noen ganger kjennes det ut som om Liam stikker meg fra innsiden av magen, og da ender det med at ryggen er krokete. Ser sikkert veldig bra ut.

  Og det fine været vårt har faktisk forsvunnet. Kanskje det har dratt til noen som ikke har hatt så mye sol. I dag har det hvert utrolig pjuskete vær her i Oslo i alle fall. Er litt kjedelig, men samtidig gleder jeg meg stort til høstværet nå. Er for det meste gensere som passer meg også, så da får jeg endelig brukt genser uten å svette bort.

  Ser dere at navlen min stikker utover nå? Haha, det ble jo plutselig veldig tydelig for ikke lenge siden. I dag er jeg også inne i ny uke, og kan faktisk kalle meg selv for høygravid. Det er ikke dårlig. Morsom milepæl å nå.

  #ungmor #gravid #ungmamma #mammablogg #mage #milepæl #mamma #hverdag #været

 • Publisert: 22.09.2016, 18:20
 • Kategori: Hverdagen
 • 5 kommentarer
 • KAKER OG FERDIGHETER

 • Publisert: 21.09.2016, 20:58
 • Kategori: Hverdagen
 • Mine søstre har definitivt fått noen gener som jeg mangler. Både baking og matlaging er de alle flinke til. Jeg derimot, lager kaos hver gang jeg trer inn i et kjøkken. Et av mine mål er å bli bedre i permisjonstiden, så skal grave frem mine bake ferdigheter.

  Ser ikke dette godt ut? Dette er hva vi ble servert i dag. Etter taco. Var super digg. Og veldig koselig å feire dagen til mitt fine tantebarn. Kan fortsatt ikke tro hvordan tiden flyr. Noen kaker som frister dere?

  #kake #bursdagfeiring #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag

 • Publisert: 21.09.2016, 20:58
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • FEIRING AV MINSTEMANN

 • Publisert: 21.09.2016, 08:46
 • Kategori: Hverdagen
 • Foreløpig er det mitt kjære tantebarn som er minstemann i familien. Og på lørdag ble denne fine gutten syv år. Føler at han akkurat kom til verden, og nå er han godt i gang med skolen. Han går allerede i 2. Klasse. Tantebarna mine vokser alt for fort ifra meg.

  Mamma og pappa reiste bort i helgen, så dermed er feiringen utsatt til i dag. Så etter jobb blir det rett til bursdag. Blir koselig det. Ser jo ikke disse tantebarna mine så ofte som jeg ønsker meg, så er veldig godt å se dem når jeg får muligheten.

  Håper virkelig resten av dagen går greit unna, for jeg har ikke hatt den beste starten på dagen. Uff, haha. Hadde god tid i dag tidlig, så gikk ekstra tidlig hjemmefra for å ha god tid. Selvsagt var det forsinkelser på toget, så jeg rakk ikke bussen min. Ikke rakk jeg den neste heller. Hater å være sent ute. Ble et skikkelig herk å komme seg til jobb i dag. Er på bussen nå, så nå krysser jeg fingrene for at bussen gasser på, slik at jeg er på jobb på null komma niks. Skal du noe spesielt i dag?

  #bursdag #feiring #gravid #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #tog #kø

 • Publisert: 21.09.2016, 08:46
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • NY UKE, NYE MULIGHETER

 • Publisert: 19.09.2016, 20:15
 • Kategori: Hverdagen
 • Da var vi i gang med nok en uke. Deilig å ha en "slutt" på uken på søndag, slik at vi kan gå inn i en ny uke med blanke ark. Det er selvsagt ikke alltid like lett, men noen problemer og bekymringer kan vi legge fra oss i uken som er forbi.

  Her hjemme valgte vi å feire ny uke med taco og rydding. Får veldig ofte lyst på taco om dagen, så det er noe det blir mye av. Sinnasnekkern er på TV. Hva er vel bedre ennå daffe på sofaen mens folk blir piskes rundt på TV'en? Hva har dere gjort i dag?

  #gravid #ungmor #ungmamma #mammablogg #hverdag #taco #nyuke

 • Publisert: 19.09.2016, 20:15
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • BURSDAGSFEIRING

 • Publisert: 13.09.2016, 22:46
 • Kategori: Hverdagen
 • Beklager for at jeg ikke har tittet innom tidligere i dag. Jobbet til fem, så var det fort hjem for å skifte. Deretter dro jeg og Robin ut for å spise med et vennepar. Vår kjære venninne ble nemlig 20 år i dag. Så det måtte feires.

  Er veldig glad jeg rakk å dra hjem først. Det har hvert så utrolig varmt her i dag, og det er ikke så deilig når jeg er nesten høygravid. Jaja, kom meg gjennom dagen i dag også. Hva har dere gjort i dag?

  #gravid #ungmor #hverdag #ungmamma #mammablogg #mamma

 • Publisert: 13.09.2016, 22:46
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • TO ÅR HAR GÅTT

 • Publisert: 12.09.2016, 20:16
 • Kategori: Hverdagen
 • Wow. For to år siden ble jeg sammen med verdens fineste gutt. Fra dag en har jeg blitt behandlet som en prinsesse. Jeg er virkelig heldig som fortsatt har denne gutten i livet mitt. Tenk at det har gått to år allerede.

  Det er utrolig hvor fort tiden går. Jeg har alltid blitt skjemt bort av min fine kjæreste. Men det meste av penger blir brukt på barneting, noe vi mener er viktigere enn å kjøpe ting til hverandre. Så dette jubileet, har vi bare brukt sammen. Jeg prøvde å være litt oppfinnsom for å gjøre dagen til min kjære litt spesiell.

  Her har jeg rigget meg til med alt av utstyr jeg fant for å lage noe romantisk til min fine mann. Printet ut noen bilder av oss også. Passet veldig fint inn på bildeveggen vi har kommet litt i gang med❤ Nå skal jeg kose meg resten av kvelden med forloveden min, så snakkes vi i morgen. Ha en fin kveld alle sammen.

  #jubileum #ungmor #mammablogg #gravid #hverdag #ungmamma

 • Publisert: 12.09.2016, 20:16
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • LEGETIMEN OVERSTÅTT

 • Publisert: 12.09.2016, 11:55
 • Kategori: Hverdagen
 • Da er legetimen overstått, og jeg må si at det nå er en lettet Christina som skriver til dere. Hodepinen jeg hadde, det var bare hodepine. Alle får jo det en gang i blant. Legen ville sjekke at det ikke var svangerskapsforgiftning, noe det heldigvis ikke var.

  Dagens frokost. Deilig å starte dagen med en frisk smoothie.

  Fikk også tatt en blodprøve når jeg først var der. Jeg er rhesus negativ, og må derfor ta blodprøve flere ganger gjennom svangerskapet. Har alltid hvert ekstremt redd for sprøyter, men det går heldigvis greit å ta blodprøve nå. Har gjort det så mange ganger nå, så er blitt vandt til det. Nå skal jeg straks inn på Nav kontoret for å ferdigstille alt til foreldrepenger og så turer jeg hjem. Ønsker alle en super start på uken.

  #ungmamma #gravid #legetime #ungmor #mammablogg #hverdag

 • Publisert: 12.09.2016, 11:55
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • DE ENKLE TINGENE

 • Publisert: 11.09.2016, 20:22
 • Kategori: Hverdagen
 • Noen dager kan det være innmari vanskelig å få i seg mat. Derfor er jeg alltid på utkikk etter enkle, men sunne ting. Kan ikke leve på godteri. I dag var det plutselig veldig tomt her hjemme, så da var det fantasien som tok overhånd. Tenkte å vise dere min enkle søndags - smoothie. Laget av lite ressurser.

  Jeg bruker en SmoGo når jeg lager smoothie. Super å ha hvis jeg lager smoothie til å ha med meg rundt også. Det kommer jo rett i en flaske. Det eneste jeg brukte i smoothien var frosne bær og Capri - Sun orange. Var tumt for juice, så da måtte jeg være litt kreativ i dag.

  Ble en veldig god smoothie. Det er bare å prøve seg frem, så finner man gode blandinger som smaker godt. Flere som prøver seg frem på kjøkkenet?

  #smoothie #kreativ #ungmor #gravid #mammablogg #ungmamma #mamma #hverdag #kost

 • Publisert: 11.09.2016, 20:22
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • GOD MORGEN

 • Publisert: 11.09.2016, 13:51
 • Kategori: Hverdagen
 • For en lat søndag dette blir. Skal samle opp krefter denne helgen, så i dag skal jeg ligge på sofaen for å lade opp til en ny uke. Har faktisk fri i morgen også, men da har jeg litt småting å ordne. Legen vil at jeg skal komme en tur etter hodepinen jeg hadde, og så gjenstår siste biten av papirene på foreldrepengene. Viktig å få det i orden nå som det bare en en måned igjen til permisjon.

  Når vi kom hjem fra Sverige i går, var mamma og pappa innom for å se på vogna. Vi dro deretter hjem til de for god lørdags taco. Mitt kjære tantebarn var også på besøk, så vi hadde en hyggelig familie kveld. For 7-åringen var det mest spennende med Pokemon med min far, mens vi andre så på skal vi danse.

  Selv med en rolig lørdag, var jeg helt kake på slutten av kvelden. Sovnet på sofaen som vanlig. Men til en fordel våknet jeg opp våken som bare det i dag. Så utrolig deilig å føle seg helt uthvilt! I dag skal vi endelig sette vugga inn på vårt rom, for å male ferdig de andre småtingene som skal males. Gleder meg veldig til å se om vi finner en fin løsning der inne. Og dere skal endelig få se bildene av vugga. For en forandring det har hvert❤

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #vugge #barneseng #familie

 • Publisert: 11.09.2016, 13:51
 • Kategori: Hverdagen
 • 5 kommentarer
 • ENDELIG ER DAGEN HER

 • Publisert: 10.09.2016, 10:04
 • Kategori: Hverdagen
 • Da er vi på vei til Sverige for tredje helg på rad dere. Tro det eller ei, haha. Men denne gangen er det for noe veldig spesielt. I dag skal vi nemlig endelig hente vogna til Liam!

  Det blir altså ingen harrytur, vi skal bare hente vogna, for så å dra hjem. R har en fotballkamp å rekke også, så vi er på tidsskjema. Gleder meg til å vise frem vogna! Ha en fin lørdag

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #vogn #barnevogn #emmaljunga #sverige

 • Publisert: 10.09.2016, 10:04
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • IKKE KLAR FOR Å DRA

 • Publisert: 07.09.2016, 19:03
 • Kategori: Hverdagen
 • Sommeren var visst ikke klar til å dra helt enda. I Oslo har sola varmet for fullt i dag. Håper at alle har hatt like fint vær som det er her, for det er virkelig fantastisk. Og jeg som tok på en varm genser etter høstværet som fant sted i går. Det angret jeg fort på, var ikke engang kaldt da jeg dro hjemmefra i dag.

  Dagen har altså hvert over gjennomsnittet bra, og jeg nyter heldigvis dagene ute. Er veldig heldig på den fronten ja. Kjæresten er på Latter i kveld, og jeg har rømt til mine foreldre for å bli fôret. Neida, skal også ta med noen ting som er lagret i boden her. Heldige meg ble henta på jobben, og kom rett til ferdig middag. Snakk om luksus❤

  Nå har jeg hoppet over til denne deilige kjolen, slik at jeg ikke smelter helt bort her.

  Resten av kvelden skal gå til kortspill med denne flotte utsikten i bakgrunnen. Hvordan er været hos dere?

  #ungmor #gravid #hverdag #ungmamma #mammablogg #mamma #sol #sommervær

 • Publisert: 07.09.2016, 19:03
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • TACO TIME

 • Publisert: 06.09.2016, 08:13
 • Kategori: Hverdagen
 • Wow, ble plutselig veldig sliten i går. Planen var egentlig å stikke innom dere etter middag, men det gikk ikke helt etter planen. Sovna nemlig på sofaen jeg. Etter en rolig helg, merker jeg at energinivået er bedre enn sist uke, men det hindret meg visst ikke i å sovne. Våknet to timer senere, og da var det bare å ta ut av vaskemaskinen, for så å hoppe til køys.

  Før jeg sovna fikk jeg i alle fall i meg god taco-middag. Taco er noe av det beste jeg kan få å spise. I tillegg er det en enkel rett for å få i seg grønnsaker også. Mener fortsatt at paprikaen er best alene da, så ender alltid opp med å maule det etter middagen. Beste med hele tacoen det❤

  Mmm. Skal definitivt titte innom bloggen senere i dag, med et hyggelig lite innlegg. Hva bruker dere tirsdagen til?

  #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #ungmor #gravid

 • Publisert: 06.09.2016, 08:13
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • START DAGEN MED ET SMIL

 • Publisert: 05.09.2016, 08:31
 • Kategori: Hverdagen
 • Da var det mandag igjen. Utrolig rart hvordan jeg synes tiden går sakte i det ene øyeblikket, og så har det plutselig gått en uke. I Oslo starter denne mandagen med sol, og det skal nytes ute i dag. Kan ikke sitte inne i finværet på min jobb heldigvis. Jeg er heldig❤

  Håper dere alle sammen sto opp med et smil om munnen i dag. Hvis ikke så dra det på deg, og skap en fantastisk start på uken for deg selv! Det er så viktig med en god start på dagen, og enda viktigere med en god start på uken. Gjør noe for deg selv, som gjør at din uke starter bra! Så håper jeg alle får startet uken på en god måte :-)

  #mandag #ungmor #gravid #ungmamma #mammablogg #mamma

  Bilder fra Google, ikke private.

 • Publisert: 05.09.2016, 08:31
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • IGJEN OG IGJEN

 • Publisert: 04.09.2016, 13:47
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei alle sammen. Nok en solskinnsdag her i Ski, utrolig deilig å våkne til sol. Denne solskinnsdagen skal derimot ikke brukes ute i sola. Vi skal faktisk til Sverige igjen. Hehe, greit med litt Sverige turer en gang i blant. I dag reiser vi med et vennepar, så blir en kosetur i dag. Vi bestemte oss for en roadtrip ovenfor å sitte hjemme her hele dagen. Så dette skal bli veldig koselig.

  Tenk at det allerede er søndag da. Flere enn meg som tenker at helgene flyr unna om dagen. Tror det er grunnet alle programmene som er tilbake på TV igjen. Jeg er en person som elsker å sitte innpakket i et pledd, planta med rompa i sofaen og TV'en på. Enda bedre er det med noe godt å spise på, og kanskje en god og varm drikke. Har gjort dette i alle år med mamma, og nå er det Robin som har disse kosekveldene med meg. Selv om han ikke nyter det like mye som meg, så ser han mer enn gjerne på det med meg♥

  Trivelig søndag til dere alle sammen.

  #ungmor #mammablogg #mamma #ungmamma #søndag #sverige #roadtrip

 • Publisert: 04.09.2016, 13:47
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • FOR EN DAG

 • Publisert: 03.09.2016, 21:37
 • Kategori: Hverdagen
 • Med Skal vi danse på TV skjermen og pizza på bordet, sitter jeg og Robin godt planta i sofaen for øyeblikket. Været er helt fantastisk i dag også, og det virker som om det fortsatt er sommer her. Jeg klager ikke, for jeg vil gjerne holde på sommeren litt til.

  Etter en tur på senteret i Ski, var det rydding på agendaen her hjemme. Robin lagde mat, og jeg ryddet. Supert for oss som liker å få ting unnagjort fort. Vi er opptatt av å ta vare på disse dagene vi har alene sammen, slik at vi er godt rustet og klare til Liam kommer. Vi begge gleder oss veldig til å dele disse dagene med Liam også da, blir selvsagt mye bedre. Viktigste er at vi ikke glemmer å være kjærester innimellom.

  Må si jeg er imponert over mannen som lagde denne supergode pizzaen. Ingen av oss har holdt til stort på kjøkkenet tidligere, så øver for harde livet slik at vi kan lage ordentlig mat når Liam begynner å spise. Har også fått spørsmål om jeg kan ha spørsmålsrunde, så hvis dette er noe dere har interesse av, skal jeg selvsagt få igang det etterhvert. Fint å bi kjent med meg på deres premisser. Hva har dere brukt lørdagen til?

  #mammablogg #mamma #ungmor #ungmamma #hverdag #lørdag

 • Publisert: 03.09.2016, 21:37
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • VÅKNET OPP UTEN HAN

 • Publisert: 03.09.2016, 13:46
 • Kategori: Hverdagen
 • I natt hadde jeg en veldig spesiell drøm. Plutselig kom min far hjem med Liam i bilsetet sitt. Og vi hadde det super koselig vi. Selv om drømmen var litt rar, med tanke på null minner fra fødselen, og alle "lånte" lillegutt hele tiden, så var det litt trist å ikke lenger ha gutten min når jeg våknet. Er forsåvidt veldig fornøyd med at han fortsatt ligger trygt i magen min, slik at han kan utvikle seg helt ferdig før han gjør sin ankomst. 

  Uff, det er slike drømmer jeg har om dagen. Kvelden i går var koselig og avslappende. Jeg og R hadde en skikkelig TV2 kveld, og fulgte med på TV'en hele kvelden. Var deilig å bare koble av litt etter en slitsom uke. Denne helgen skal være rolig, slik at jeg får ladet opp til en ny uke. Viktig å være opplagt når jeg skal tilbake til jobb.   Ønsker dere alle en super trivelig lørdag!

  #mammablogg #ungmor #gravid #hverdag #mamma #ungmamma

   

 • Publisert: 03.09.2016, 13:46
 • Kategori: Hverdagen
 • 6 kommentarer
 • DET DERE IKKE FIKK SE

 • Publisert: 02.09.2016, 19:09
 • Kategori: Hverdagen
 • I innlegget med tingene vi kjøpte til Liam, fikk dere ikke sett alt. Så nå tenkte jeg å vise dere det. Det dere ikke har fått sett er jo også det vi selv er mest fornøyd med. Dette er nyttige klær, kjøpt i strl etter når vinteren står på som verst her i kalde Norge.

  Da vi fant disse i butikken, så forelsket vi oss med en gang. Hvem vil ikke ha gode varme klær om vinteren? Spedbarn trenger det jo mer enn noen andre. Vi er sikre på at dette (pluss mer klær, for all del) kommer til å holde prinsen vår varm gjennom vinteren. Dette er altså i strl 4-6 måneder, slik at det passer han når det blir enda kaldere ute.

  Dette er en god og varm dun dress. Foringen i denne er ikke bare varmende, men også myk og god. Kan jo være praktisk selv om det meste av han ikke kommer til å være i direkte kontakt med dressen. Alltid godt å ha det mykt. På ben og armer er det mulig å brette over, slik at man på en måte lukker dressen. Hender og ben er da inne i dressen, og varmen kommer seg ikke ut.

  Det siste vi kjøpte til prinsen vår er denne fine dunjakken. Denne har også foring, og vil forhåpentligvis holde Liam god og varm. Vi gleder oss til å se dette, pluss alt annet vi har kjøpt, på vår fine gutt. Og dere skal selvsagt få se han i dette om det er ønskelig. Hva synes du om klærne?

  #gravid #mammablogg #klær #ungmor #ungmamma

 • Publisert: 02.09.2016, 19:09
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • BACK TO REALITY

 • Publisert: 01.09.2016, 08:56
 • Kategori: Hverdagen
 • Endelig tilbake til jobb. Er så glad for at det bare var dagsformen i går som var dårlig, slik at jeg ikke må holde meg hjemme i dag. Det er jo visse regler i en barnehage på hvor fort en kan komme tilbake, men siden det bare var hodet som ikke spilte på lag i går, så kommer jeg meg på jobb i dag.

   

  Old but gold. På denne tiden visste vi ikke at jeg var gravid, men det var et lite mirakel i magen.

  Formen er generelt mye bedre enn den har hvert de siste dagene, så tror jeg trengte en hviledag. Det blir derfor rett hjem etter jobb. Har i ettertid sett at jeg glemte to av de fineste plaggene vi kjøpte til Liam i innlegget. Distré sa du? Jeg skylder på gravidhjerne, hehe. Hva gjør du i dag?

  #gravid #sykdom #barnehage #ungmor #ungmamma #mammablogg #hverdag

 • Publisert: 01.09.2016, 08:56
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • DAGEN JEG FRYKTET

 • Publisert: 31.08.2016, 14:37
 • Kategori: Hverdagen
 • Ja dere. Da kom denne dagen også. Formen i går var elendig. Håpet på å sove det vekk, men jeg våknet opp med den verste hodepinen jeg har hatt noen sinne. Såvidt jeg kom meg opp av senga. Så da ble det en dag hjemme. Har prøvd å sove det bort, så er heldigvis mye bedre allerede.

  Føler meg fæl som ikke kom meg på jobb, men må bare lytte til kroppen nå. Tar ingen sjanser. Det er heldigvis tilbake til jobb i morgen. Er ikke akkurat så mye å finne på hjemme. Orker ikke stort, så ligger bare å gleder meg til dagene med denne skatten kommer! Hva gjør dere i dag?

  #gravid #mammablogg #syk #ungmor #ungmamma

 • Publisert: 31.08.2016, 14:37
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • VÅR FINE HOVEDSTAD

 • Publisert: 29.08.2016, 19:52
 • Kategori: Hverdagen
 • God kveld dere. I dag bestemte jeg og Robin oss for å ta en liten tur til Oslo vi. Vi hadde begge tidlig vakt, og ville utnytte dagen i finværet. Det var bare en kort tur, men fortsatt utrolig deilig.

  Se på den fine hovedstaden vår dere!

  Merker jo at det ikke er lett å dra rett fra jobb til bytur om dagen. Har hatt en veldig tung dag for kroppen. Men jeg har ikke tenkt til å råtne hjemme, og kroppen har godt av litt mosjon. Har fått meg en dusj, og er nå klar for å nye resten av kvelden. Har dere gjort noe spennende i dag?

  #mammablogg #ungmamma #mamma #hverdag #oslo #ungmor #gravid

 • Publisert: 29.08.2016, 19:52
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • SVERIGETUR

 • Publisert: 28.08.2016, 11:52
 • Kategori: Hverdagen
 • God morgen alle sammen. Nå har vi fått dusja og ordnet oss her hjemme, og er nå klare for en tur til Sverige. Pappa har firmabil, og så grei som han er så får vi låne bilen støtt og stadig.

  Vi valgte derfor å utnytte sjansen med en Sverige tur. Er så greit å dra over grensa for å handle inn middager fremover. Når jeg kommer hjem skal jeg vise dere litt av tingene jeg fikk i babyshoweren. Det ble litt mye bilder, så er mulig jeg deler det opp i to innlegg. Håper dere får en fin dag alle sammen! Hva skal dere i dag?

  #gravid #mammablogg #sverige #ungmor #ungmamma #søndag

 • Publisert: 28.08.2016, 11:52
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • OPPDATERING

 • Publisert: 27.08.2016, 21:20
 • Kategori: Hverdagen
 • Herregud. Har så dårlig samvittighet for den dårlige bloggingen om dagen dere! Har hvert vanskelig å oppdatere dere før ettermiddag/kveld når jeg er på jobb, så skal fortsette å prøve på å blogge på vei til jobb. Blir ikke hver dag, da det ofte ikke er så mye å blogge om før dagen min i det hele tatt har begynt. Men har en del ideer til blogginnlegg nå, så skal gjøre unna litt arbeid med bloggen i helgen.

  I går hadde jeg en koselig taco kveld hos mine foreldre, mens kjæresten var på jobbfest. Jeg og pappa lagde maten, så når mamma kom hjem fra jobb sto middagen på bordet. Og det var jo bare så utrolig godt også. Jeg skjærte opp ekstra mye paprika, så fikk jeg litt ekstra godt å kose meg med etter middagen også. 


  Mamma og pappa har pusset opp dette fine rommet, i tillegg til kjøkkenet. Det er jo bare så utrolig fint der!

  Etter en koselig kveld hos mamma og pappa, lånte jeg med meg bilen hjem. Henta Robin, og så rett hjem til senga. I dag har vi hatt en liten kosedag. Viktig å sette pris på helgedagene vi kan bruke sammen. Er ikke mye igjen av dagene etter jobb, så er derfor deilig å nyte dagene vi kan bruke sammen. Vi startet med en tur til kjøpesenteret. Vi gikk rundt å tittet litt, kjøpte inn noen nødvendigheter før vi satte oss ned på jordbærpikene.   Avsluttet dagen med en tur innom IKEA. Vi har øynene på et fint stellebord der, så nå er det eneste som mangler å se om det får plass her hjemme. Vi fikk selvsagt handlet noen småting når vi først var der, er vanskelig å unngå det. Har også hentet to til gratispakker som jeg skal vise dere litt senere, så vi har hatt en effektiv dag. Nå er det kosekveld hjemme som står på planen. Vi har handlet inn til pizza, så nå skal mannen snart ordne mat som skal nytes til resten av premieren til Skal vi danse. Er så deilig at det begynner å komme faste program igjen på TV'en nå. 

  Ble ett litt langt innlegg nå for å ta igjen for det tapte. Uff, håper ikke dere falt helt ut. Ha en super lørdag videre folkens♥

  #gravid #helgekos #taco #mammablogg #ikea #ungmor #ungmamma #mamma

 • Publisert: 27.08.2016, 21:20
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • FREDAG ALLEREDE

 • Publisert: 26.08.2016, 16:08
 • Kategori: Hverdagen
 • Heihei alle mann. Endelig er det fredag igjen dere. Denne uken har gått sinnsykt fort. Dagene bare raser forbi. Ikke at jeg klager. Jo fortere tiden går, jo fortere blir det fødsel. Jeg er ekstremt utålmodig, så jeg var forberedt på at den siste tiden ville brukes flittig til å vente på Liam.

  Er så mange som forteller meg at jeg må nyte den siste tiden jeg har igjen. Men hva er det å nyte? Tungt for kroppen å gjøre veldig mye forskjellig. Spesielt i barnehagen. Ofte vanskelig å sove, og nå om dagen er det også vanskelig å få i seg mat.

  Jeg har virkelig ikke mye å klage på. Har hatt et supert svangerskap, og det har hvert mye lettere enn hva mange andre går igjennom. Men det vil ikke si at jeg ikke har det vondt. Det er slitsomt for meg også, selv om det ikke er like slitsomt som hva mange andre går igjennom.

  Her kommer jeg med et lite klageinnlegg. Hehe. Formen er ganske fin, merker bare at kroppen er sliten etter en lang uke. Blir godt å ha en koselig fredagskveld hjemme hos mamma og pappa. Alltid koselig med litt alenetid hos de. Har gått inn i en ny uke, og kommer derfor med en litt forsinka ukesoppdatering senere i dag. Ha en fin dag videre alle sammen. Hvordan skal dere kose dere denne fredagen?

  #gravid #mammablogg #hverdag #fredag #ungmor #ungmamma #sprekkferdig #baby

 • Publisert: 26.08.2016, 16:08
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • BARNEHAGESTART - BAKTERIENE

 • Publisert: 24.08.2016, 23:04
 • Kategori: Hverdagen
 • Det er ikke noe hemmelighet at noe av det som hører barnehagestart til er nye bakterier. Dette fører altså til sykdom. Det er mange nye bakterier som barna blir syke av. I tillegg smitter det jo fort som ild i tørt gress.

  Fine hageflekken vår. (Det på siden skal ordnes, har bare litt trege naboer)

  Jeg er ikke en til å skryte, men jeg har et ekstremt godt immunforsvar, og det er jeg veldig stolt av. I løpet av ett år blir jeg syk 1-2 ganger. Det er mulig det blir litt mer nå som jeg jobber i barnehage. Er ikke sånn at på ungdomsskolen gikk vi og tørka den rennende grønne snørra på henda, for så å løpe å ta på alle gjenstander i rekkevidde.

  Men nå er jeg altså så forkjøla at jeg er redd det skal bli verre. Supertett, og nå begynner halsen å tørke inn. Ikke nok med det. I dag skulle jeg sitte rett opp og ned i to timer pga personalmøte på jobben. Skal si dere det var hardt. Ryggen og bekkenet mitt startet en konkurranse om å ha det vondest. Reiste meg akkurat opp fra sofaen hjemme, og klarer nesten ikke løfte beina når jeg går nå, så vil si at bekkenet stakk av med seieren. Fant derfor ut at det var lurt å ta kvelden nå. Jeg har i alle fall null planer om å bli syk, for å ligge hjemme en hel dag funker ikke for meg.

  #mamma #mammablogg #ungmor #gravid #ungmamma #barnehagestart #bakterier

 • Publisert: 24.08.2016, 23:04
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • AVSLAPPENDE

 • Publisert: 24.08.2016, 10:19
 • Kategori: Hverdagen
 • God morgen dere. Har hatt en deilig og rolig i morgen i dag. Det var utrolig godt for kroppen min nå kjenner jeg. Er på vei til legen for å sjekke om jerntablettene mine har funket for øyeblikket, så fikk sovet litt lenger enn vanlig.

  Så lenge alt ser like bra ut i dag, så blir dette min siste time på en måned. Det er veldig deilig, for jeg får innmari dårlig samvittighet for å være så mye borte fra jobb mitt i tilvenningen. Det er ikke bare lett å få inn 11 nye barn. Alle med forskjellige behov som må tas hensyn til. Er derfor veldig heldig som har en snill og god mamma som bruker litt av fridagen sin på å kjøre meg til jobb så jeg ikke skal komme så alt for sent❤

  Gud, jeg føler meg så innmari stor i dag. Haha. Begynner å gå tom for klær som passer meg, så i dag ble det kjole med god plass i!

  #gravid #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familie

 • Publisert: 24.08.2016, 10:19
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • NELLY NEWS

 • Publisert: 21.08.2016, 13:58
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei alle. Nå som svangerskapet nærmer seg slutten, har jeg allerede begynt å se på klær til min vanlige form igjen. Er jo ikke garantert t jeg kommer tilbake til den samme kroppsfasongen, men med tanke på at jeg kun har lagt på meg på magen og rumpe/lår, så tror jeg nok at jeg skal klare å komme meg tilbake dit jeg var. Har samlet mine favoritter fra Nelly sine nettsider, så tenkte å vise dere hva jeg gjerne klikker hjem i løpet av kort tid.
  Rød kjole her, grønn kjole her

  Rød kjole her, svart kjole her

  Støvletter her, svarte boots her


  Svarte boots her, blå boots her

  Dette var noen utvalgte av mange ting som jeg gjerne skulle løpt å kjøpt øyeblikkelig. Noen fler som sikler etter Nelly nyheter?

  #nelly #klær #høstnyheter #mammablogg #ungmamma #ungmor #gravid #ettergraviditeten #familie #shopping #mote

 • Publisert: 21.08.2016, 13:58
 • Kategori: Hverdagen
 • 3 kommentarer
 • FREDAGSKOS

 • Publisert: 20.08.2016, 14:51
 • Kategori: Hverdagen
 • God formiddag alle sammen. Håper dere alle hadde en fin kveld i går, det hadde i alle fall jeg. Det beste med å være tilbake på jobb etter ferien, er virkelig den fredagsfølelsen. Det er jo nesten helg hver dag når man har ferie, så jeg har savnet den følelsen. Så heldig som jeg er, kom jeg hjem til nesten tom klesvask og fikk biffsnadder til middag. 

  Robin er veldig glad i fotball, så i går var det Manchester United kamp som var på skjermen her hjemme. Vi koste oss med litt frukt og godis, og slappet helt av. Deilig å koble av sammen etter en uke med jobb. Jeg var ekstremt sliten i går kveld, så jeg sovna på sofaen. Har slitt veldig med å sove hele denne uken, men i går så snudde det plutselig. Jeg våknet nemlig av at R dro meg ut av sofaen for at vi skulle gå å legge oss i senga. Jeg våknet opp uthvilt i dag tidlig, så det var veldig deilig.   Hehe, det fine rotet i bakgrunnen er klærne til Liam. Vi maler inne på rommet hans, så vil ikke legge inn klærne hans før vi er ferdig med det.

  Slik ligger jeg om dagen. Helt utslått over hele sofaen, mens R sitter i hjørnet med beina mine overalt. Er jeg heldig så får jeg litt massasje til og med♥ Nå skal jeg få meg opp av sofaen og begynne å ordne meg litt. Blir koselig med litt familiekos i kveld, så satser jeg på å komme hjem med et fungerende kamera i kveld. 

  Flere som skal noe spennende i dag?

  #gravid #fredagskos #helg #familie #fotball #manchesterunited #ungmamma #ungmor #mammablogg

 • Publisert: 20.08.2016, 14:51
 • Kategori: Hverdagen
 • 1 kommentarer
 • hits