Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

DET NÆRMER SEG DÅP

 • Publisert: 28.02.2017, 14:58
 • Kategori: Blogg
 • Nå er det faktisk ikke lenge igjen til dåpen. Jeg har alltid tenkt at det er så lenge igjen, men det er faktisk ikke det. Ikke nå lenger i alle fall. Liam er helt fantastisk fin i dåpskjolen sin, og jeg håper for all del at den fortsatt passer på selve dåpsdagen. Vi får så utrolig mye hjelp av de rundt oss, så nå begynner ting endelig å falle på plass.

  Ting så veldig håpløst ut på starten, spesielt før vi i det hele tatt fikk sett lokalet vi skal ha dåpen i. Men nå vet jeg hvordan jeg vil ha det, og det meste er ferdig planlagt. Krysser både fingre og tær for at vi får lokalet kvelden før, slik at vi får ordnet lokalet før selve dåpsdagen. Blir bare stress og mas om jeg må forte meg før alle gjestene kommer fra kirken. Det er ikke akkurat lange veien det.

  Gleder meg til å skape en minnerik dåpsdag. Den dagen skal vi feire Liam, og vil kun ha han i fokus. Alt av små detaljer må derfor forberedes slik at alt fokus er på han den store dagen. Hvis jeg er stresses og nervøs, vil selvsagt han bli det også. Vil få en fin tid i kirken også, så det er bare å holde roen uansett hva som skjer. Dagen virker og bli flott uansett, og jeg gleder meg til å se familien som reiser langt for å feire den store dagen med oss.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #baby #mamma #dåp #bloggmagasin #familieogbarn

 • Publisert: 28.02.2017, 14:58
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Å SLANKE SEG TIL MINDRE BARN

 • Publisert: 26.02.2017, 15:14
 • Kategori: Blogg
 • Alle er forskjellige, dette gjelder også barn. Føler at mange glemmer at barn er også mennesker. Selv om de er små med like behov, så betyr ikke dette at alle er like. De er forskjellige i fasong, personlighetstrekk og mye mer. Men det jeg vil frem til i dette innlegget er fanatisk et barns fasonger. Har hatt mange blandede følelser, kun angående meg selv da Liam virkelig er helt perfekt, men synes flere må skrive om dette.

  Som jeg har nevnt mange ganger er Liam er stor gutt. Knappe 3 1/5 måneder gammel, og veier faktisk ni kilo. For senest et par dager siden kom jeg over en mor som delte at hennes ni måneder gamle baby var i nærhet av 9 eller 10 kilo (litt usikker). Det er ganske stor forskjell fra Liam dette. Har har gått fort opp i vekt hele tiden, men veksten virker å flate ut litt nå. En liten stund siden jeg pakket vekk klær sist nå.

  Når jeg begynte å se hvor "små" andre babyer var, klandret jeg meg selv. For all del; melken min er det ikke bare masse av, men den gir helt ekstremt mye næring til lille Liam. Dette er ikke annet enn bra. Men jeg har tenkt om jeg skulle ha gjort noe annerledes. Skulle jeg visst at jeg hadde en stor baby i magen? Han var nesten 5kilo da han kom ut, og det er på ingen måte noen overraskelse at han ville være en stor gutt. Men kunne jeg ha gjort noe annerledes?

  Svaret er nei. Det er ikke min jobb å vite at babyen i magen er stor nok til å komme ut. Ikke engang ekspertene på sykehuset visste hvor stor han var. De tok feil med nesten en hel kilo. Det er ganske mye for de små. Min mageboer hadde det så fint i magen at han ville være inne så lenge som mulig. Han er en sulten gutt, som er så heldig å få den beste næringen han kan få, rett fra mammaen sin. Han er heldig, jeg er heldig.

  Det er ingen tvil om at gutten min er frisk og god, dette er blitt bekreftet flere ganger på helsestasjonen. Selv om det var en litt tøff start, kom vi oss gjennom det og er sterkere enn noen gang. Det er ikke få ganger jeg har fått høre at folk er litt sjalu på at min baby er så stor. Hvis han blir syk så har han mye å gå på, noe som virkelig kan være livsviktig. Jeg er takknemlig for at Liam er den størrelsen han er, det er ikke annet enn sjarmerende.

  Men det som virkelig går inn på meg er denne nye trenden om å slanke seg i svangerskapet for å få mindre babyer. Hva i all verden er det for noe galskap?! Blir du mor for å få en liten baby du kan vise frem eller for å bringe et nytt liv til verden, og gjøre det beste for din nye familie? Barn er fine både store og små, hvorfor i all verden er det om å gjøre å ha små babyer? Jeg må rett og slett si at for meg er dette fjernt å dumt. Jeg kan ikke engang forstå synspunktet til disse menneskene.

  Et underernært barn blir fort syk. Det er dødelig. Vi ser syke barn på TV som desperat trenger hjelp og mat for å overleve, så sitter mennesker her i Norge og tenker "Jeg skal slanke meg når babyen min er i magen, så jeg kan få en liten baby". Ser dere ikke alvoret i å ikke spise? At vi har kommet til dette punktet, det trodde jeg aldri.

  Hva er galt med min sønn? Er han ikke søt nok for dere fordi han er større enn gjennomsnittet? Er han ikke like mye verdt som små babyer? Jeg har en lykkelig baby, en som får mye mat og vokser i fin fart. Helt perfekt faktisk. Aldri har jeg møtt en person som ikke synes han er nydelig. Han fikk masse oppmerksomhet på sykehuset, han får masse oppmerksomhet nå. Ingen har sagt "Nei han var ikke søt, han er jo stor". Tenk dere godt om før dere tuller med noe så viktig som et barns liv og beste velvære. Vi som mødre har et ansvar, vi skal gjøre det beste for de små. Vi er personene i livet de kan stole på, vi er de som skal sørge for at de har det bra. Alle barn er forskjellige, alle barn er spesielle. Ta vare på den neste generasjonen dere, utseende er virkelig ikke alt!

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #blogg #bloggmagasin #foreldreogbarn #viktig

 • Publisert: 26.02.2017, 15:14
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 7 TING JEG GLEDER MEG TIL

 • Publisert: 25.02.2017, 18:15
 • Kategori: Blogg
 • Sommer: i år gleder jeg meg mer til sommer enn noen gang. Tidligere har sommeren vært gull grunnet skolefri og sol. I år skal jeg tilbringe hele sommeren hjemme med min lille skatt. Gleder meg såå mye til å sitte ute i Hagen med Liam.

  Permisjonstiden min: denne permisjonen varer ikke evig, så den skal nytes til det fulle. Skal kose meg masse med lillegutt, og gleder meg til alt vi skal finne på.

  Ferie: vet ikke om vi skal reise noe særlig i sommer, men samboeren skal i alle fall ha ferie. Blir skikkelig deilig å ha han hjemme. Ikke bare er vi to om ting, men det finnes ikke noe bedre enn familietid.

  Begynne med babysvømming: jeg har fått plass på babysvømming, og gleder meg veldig til å starte. Liam elsker vannet, og kommer til å ha god nytt samtidig kose seg i vannet. Livsviktig å kunne svømme, uten tvil.

  Barnedåp: det er ikke mer enn to uker igjen til Liam's dåp, og jeg gleder meg! Gleder meg til å pynte bord, møte familien og ikke minst til å se lille gutten min døpes. For et stort og vakkert øyeblikk det kommer til å bli.

  Liam's store øyeblikk: det er ikke lenge til han ruller fra rygg til mage. Han skal begynne å sitte, stå og ikke minst gå. Krabbingen kommer kanskje også. Mange store øyeblikk i vente, og jeg skal være der å heie på han.

  Å starte studier: det skal bli godt å komme tilbake på skolebenken. Gleder meg til å lære mye nytt, som vil hjelpe meg å gjøre jobben min enda bedre. Jeg er klar for å lære nytt, og jobbe hardt. Det blir ikke lett, men jeg skal klare det.

  Hva gleder du deg til?

  #gleder #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #blogg #baby #barsel #bloggmagasin #familieogbarn

 • Publisert: 25.02.2017, 18:15
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK #2

 • Publisert: 09.02.2017, 17:42
 • Kategori: Blogg
 • Ukens høydepunkt: bursdagsfeiring for mamma. Ikke bare koste vi oss (tross en litt stresset baby), men mamma hadde en fin dag. God mat, kake og fine mennesker. Det er koselig det. Ikke lenge til neste gang familien samles, da er det storesøster som skal feires.

  Ukens tanke: hvordan håret mitt all bli, og hvordan jeg skal få det slik jeg vil ha. Ble ikke akkurat slik jeg hadde håpet, og jeg er ekstremt utålmodig. Vil ha resultater med en gang, orker ikke å vente. Men sånn er det ikke alltid, dessverre.

  Ukens opptur: at jeg endelig kom meg ut på tur! Var ubeskrivelig godt med litt frisk luft, samtidig som jeg hadde godt selskap. God samvittighet for at både jeg og Liam fikk masse frisk luft, det er deilig det.

  Ukens nedtur: ahh, at jeg ikke får håret mitt slik jeg vil ha det. Om jeg bruker shampoen og balsamen (som skal gjøre håret mitt grått), blir håret for lilla. Når jeg bruker vanlig produkter går gråfargen ut, mens håret mitt fortsatt er lilla. Gir snart opp, og finner noen profesjonelle som kan ordne opp i det rotet. Gahh!

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #baby #barsel #babyboy #familie #familieogbarn #hverdag #ukensomgikk

 • Publisert: 09.02.2017, 17:42
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • CHRISTINA TIPSER: HELLEDUSSEN

 • Publisert: 06.02.2017, 00:28
 • Kategori: Blogg
 • Har dere hørt om denne flotte nettbutikken tidligere? De har utrolig mye fint til de minste. Har jo lyst til å plukke med meg nesten alt av klær til Liam, vanskelig å stoppe seg selv. Deres instagramkonto finner dere her. Mine favoritter ser dere her. Første prioritet på ønskelista er definitivt en av heldressene! De er helt nydelige! Liam hadde passet en slik.

  By Heritage Svante Scarf / MeMini Bunny Overall /

  By Heritage Shorts / By Heritage Sweatshirt / MeMini Chill Overall / MeMini Sprett Overall / MeMini Cardigan

  Nettsiden deres er ryddig og fin, med ordentlige bilder. Det er lett å finne klær til barn i din alder. De selger merker fra MeMini, By Heritage, Lillelam, Kivat og mye mer. Du finner også mer enn barneklær på deres nettsider. Der finnes flere kremer til barn, og ammesalve. Anbefaler alle sterkt å besøke nettsiden deres, og besøke instagram for inspirasjon.

  Med tanke på alle fine klær de har, vil jeg og Liam gjerne være ambassadør for denne butikken. Har lagt ut et bilde på min instagram og hadde satt pris på dere går inn i liker bilde, slik at kanskje nettop jeg blir deres nye ambassadør. Bildet finner dere her. Vil selvsagt vise produkter både her og på Instagram om vi er så heldige å bli deres ambassadør.

  #babyboy #mammalivet #barsel #ungmor #ungmamma #mammablogg #barneklær #inspirasjon #lifestyle

 • Publisert: 06.02.2017, 00:28
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • KJÆRE MAMMA

 • Publisert: 04.02.2017, 01:19
 • Kategori: Blogg
 • Da var det igjen 4 februar, og dagen er din. Min flotte snille mamma har bursdag i dag, og da utnytter jeg anledningen til å skrive noen snille ord til mammaen min. Dagen hvor vi feirer deg er tilbake, og jeg håper at denne blir spesiell. Håper du vet hvor mye jeg setter pris på deg!

  Tusen takk for at du har holdt ut med meg i alle år. Har vært en typisk ungdom jeg også, og du har fått gjennomgå i løpet av årene. Men du er like glad i meg uansett. De siste årene har vi kommet nærmere enn noen gang. Du er min største støttespiller (sammen med pappa såklart), og heier alltid på meg. Du hjelper meg å ta sjanser, pusher meg til å alltid gjøre mitt beste. Har jeg et problem kan jeg alltid komme til deg! Du har alltid tid til å høre på meg, og hjelper meg alltid om jeg trenger det. Uansett når på døgnet det er!

  Tusen takk for at du har gata så godt vare på meg i alle år. Tusen tall for at du tok så godt vare på meg under graviditeten min. Takk for all hjelp med jobb, skole og mammarollen. Takk for at du tar så godt vare på hele familien min. Ikke minst da vi fikk en tøff start på familielivet. Du og pappa nølte ikke et sekund med hjelpe oss, uansett hvor mange kjøreturer frem og tilbake det ble. Tusen takk for at du er verdens beste mormor for Liam. Vi hadde ikke klart oss uten deg! Tusen takk for at akkurat du er mammaen min. Jeg er uendelig glad i deg, og gleder meg masse til å feire dagen din.

  Hipp hurra for deg mamma

  Bilder hentet fra Google

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #familieogbarn #gratulerermeddagen #bloggmagasin #kjæremamma #famile

 • Publisert: 04.02.2017, 01:19
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • PROJECT HAIR

 • Publisert: 31.01.2017, 21:37
 • Kategori: Blogg
 • God kveld alle sammen. Har egentlig prøvd å skrive dette innlegget en god stund nå, men kom aldri ordentlig i gang da Liam våknet fra første dupp. Dagene går i ett om dagen, og det er ikke alltid tid til å sette seg ned å skrive. Men det endres kanskje i løpet av de neste dagene, da jeg holder på med et lite eksperiment. Skal få ny hårfarge, og må da gjennom en liten prosess. Om dagen er jeg i det forferdelige mellomstadiet, og har null planer om å forlate huset med det første. Håper bare hårfargen er grei nok til babysang på torsdag.

  Fargen viser jeg når jeg er ferdig. Håper på et fint resultat, men man vet jo aldri. Kanskje blir resultatet så fælt at jeg må holde meg inne en god stund. Godt det finnes luer, så får vi oss i alle fall en fin tur. Mamma har bursdag til helgen, så håper på å være ferdig til da. Håper virkelig jeg får til dette, og jeg prøver mitt aller beste å være tålmodig. Noe jeg til vanlig ikke er veldig flink til å være. Akkurat nå må jeg ha is i magen for å få det sluttresultatet jeg ønsker, så jeg har ikke mye valg.

  Har hatt lyst til å farge håret mitt til den E fargen en god stund nå, men har alltid vært redd for hva alle rundt meg ville si. Har derfor droppet hele greia. Men nå har jeg undersøkt en del på forhånd for å oppnå ønskelig resultat, og valgte derfor å legge andres meninger til side og hører på meg selv og mine ønsker denne gangen. Med litt støtte fra både mann og venninne når det skal sies. Ahh, gleder meg til alt dette styrer er over, og jeg forhåpentligvis kan nyte synet av en ny hårfarge (og reparere håret da selvsagt).

  #ungmor #ungmamma #hårfarge #eksperiment #mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #baby #babyboy #familie #familieogbarn #bloggmagasin

 • Publisert: 31.01.2017, 21:37
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK #1

 • Publisert: 30.01.2017, 01:31
 • Kategori: Blogg
 • Jeg elsker å lese slike innlegg på bedre blogger, så har bestemt meg for å prøve å få til min egen lille "Uken som gikk". Kanskje ikke det blir hver eneste uke, men skal prøve å få det inn som rutine. Er morsomt å ta en titt på uken som gikk, for en liten oppsummering. Se tilbake på de fine stundene, og de negative. Så håper jeg at jeg vil si meg fornøyd med ukene, selv med litt tyngre stunder. Håper også at dere syns det er like morsomt som meg med disse innleggene! Enjoy.

  Ukens høydepunkt: definitiv spillekveld med flotte Katharina og Richard. For noen herlige personer de to er. Ikke et kjedelig sekund når vi er sammen. Også er de så utrolig gode mot Liam også, heldige er vi som har slike gode venner.

  Ukens tanke: har tenkt mye på hvordan jeg skal få mer trening inn i hverdagen. Jeg er person som helst trener på treningsstudio. Hjemme mister jeg kun fokus, og klarer ikke å holde på særlig lenge. Har tidligere hatt en app som viser øvelser og det funker fint (de to små ukene den ble brukt), så vurderer å lete frem den igjen. Samtidig gikk jeg til investering av en treningsmatte i svangerskapet, som venter på å bli skikkelig brukt. Håper å komme i gang med litt øvelser på den også, så kan til og med Liam være til hjelp på noen øvelser.

  Ukens beste innkjøp: denne ukens aller beste innkjøp er til Liam. Vi har investert i både babycall og "Ergobaby" bæresele. Begge deler var utrolig nødvendig for en enklere og bedre hverdag her hjemme, så dette blir ukens beste innkjøp. Skal skrive mer om produktene i kort av de neste dagene, må bare teste produktene litt først.

  Ukens nedtur: å føle at jeg har for lite morsmelk. Tidligere har brystene mine blitt så fulle at de er harde etter kun 1 til 1 1/2 time. Føler ikke lenger at det fylles opp like fort, og da får jeg selvsagt litt panikk. Foreløpig er Liam veldig fornøyd, og det tar ikke lang tid før jeg får et aldri så lite brystspreng. Men om jeg fortsatt føler det slik utover uken blir det en sjekk hos helsestasjonen. Bedre å være på den sikre siden, her skal ingen sjanser taes.

  Ukens opptur: å titte innom lokalet hvor vi skal ha dåp. Endelig vet jeg hvordan bordene skal stå, og jeg kan flytte fokuset videre til hvordan vi skal dekorere. Enda en ting å krysse av listen min, det er en deilig måte å avslutte uken på det!

  Ukens leser: vil bare gi en aldri så liten hyllest til Victoria. Snakk om rå dame. Henne titter innom og legger igjen kommentarer på nærmest hvert eneste innlegg jeg legger ut. Ikke har jeg vært flink til å verken kommentere på hennes blogg eller å svare p kommentarene hennes. Likevel får jeg alltid en koselig kommentar, og ikke minst inspirasjon fra hennes blogg. Anbefaler alle å titte innom hennes blogg, som dere finner her. Victoria, du er helt rå! Takk for alle koselige kommentarer fra deg.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #babyboy #ukens #ukensomgikk #mamma #hverdag #familie #familieogbarn #foreldreogbarn

 • Publisert: 30.01.2017, 01:31
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • ULL ER GULL

 • Publisert: 29.01.2017, 19:59
 • Kategori: Blogg
 • Nå som det ofte tyr til kuldegrader ute, finnes det ikke noe bedre enn ulltøy. Når jeg først begynte å kjøpe inn babyklær skal jeg ærlig innrømme at det ikke var ull jeg gikk til innkjøp av. Forberedte meg på at jeg mest sannsynlig måtte bytte ut halve garderoben. Siden babyklærne var vasket, var jeg sikker på at jeg hadde gått på en skikkelig bommert.

  Var sikker på at klærne vi hadde måtte legges vekk, da ull ble kjøpt inn. Men heldige oss, her har vinteren såvidt tittet innom noen få ganger. Noe ulltøy har vi også både fått og kjøpt inn, og det blir godt brukt når vinteren først popper opp. Og det er deilig for både mor og barn. Ulltøy innerst = varm kropp! Det skal ikke mange klesplagg til for å holde varmen så lenge ulltøyet er innerst.

  ULL ER GULL

  Noen er allergiske mot ull, og kan ikke ha det direkte til kroppen, men om du kan anbefales det til både store og små. Mitt Kari Traa ullsett fikk jeg av mamma og pappa i bursdagsgave for noen år siden. Det har blitt godt brukt, og har til min store fortvilelse fått noen små hull. Det duger heldigvis fortsatt, så jeg overlever vinteren nok en gang. Heldigvis kommer Liam seg gjennom med god margin med sitt ulltøy også.

  Ikke minst er ulltøy så behagelig å tasse rundt i. Jeg som er en skikkelig frossenpinn, spesielt når jeg ammer, koser meg i ulltøy dagen lang. Da holder jeg meg varm samtidig som jeg er komfortabel. Nei, kan ikke få sagt det tydelig nok jeg. Ull er gull!

  #ungmor #karitraa #ulltøy #ullergull #ungmamma #mammablogg #mamma #foreldreogbarn #familieogbarn #baby #hverdag #blogg

 • Publisert: 29.01.2017, 19:59
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • AMMING I ALL OFFENTLIGHET

 • Publisert: 28.01.2017, 22:20
 • Kategori: Blogg
 • Heisann alle sammen. Nok en Sverige tur er overstått, og lageret her hjemme er igjen fylt på. Deilig å ha alt vi trenger tilbake i hus, i tillegg til masse god mat i fryser og skap. Middagene for uken er planlagt og handlet inn til, så nå skal vi se om vi ikke sparer noen kroner på å ikke dra innom butikken titt og ofte.

  I dag fikk jeg testet ut amming i all offentlighet i tillegg. Alltid vært nervøs for hvordan det ville bli, og har unngått det så godt som jeg kan. Men i dag skulle sjefen, ha mat helt plutselig så da var det bare å sette seg ned på nærmeste benk. Og ikke nok med, Robin måtte plutselig løpe på do. Så da jeg satt jeg der helt alene da.

  Ble en del blikk, noen koselige, andre ikke fullt så koselige. Men vet dere hva? Det er det mest naturlige i hele verden. Jeg er så utrolig heldig som har muligheten til å amme. Gi barnet mitt den beste næringen han kan få. Om jeg så må amme midt i Karl Johan, så gjør jeg søren meg det! Plutselig er han så stor at han ikke lenger trenger meg for mat, så jeg skal nyte det så lenge det varer.

  #barsel #amming #ungmor #ungmamma #mammablogg #blogg #mamma #baby #foreldreogbarn #familieogbarn #hverdag #helg

 • Publisert: 28.01.2017, 22:20
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • RESULTATET

 • Publisert: 18.12.2016, 15:43
 • Kategori: Blogg
 • I går startet vi dagen hos fotografen som tok babybildene av Liam. Bildene våres kom tidligere enn vi først hadde trodd, og vi kunne endelig hente de flotte bildene. Vi valgte å få bildene trykket på en slags treplate, og vi angrer ikke et sekund. Det ble så flott! Gleder oss til å finne den perfekte plassen på veggen.

  Deretter dro jeg og Robin til frisøren faktisk. Prøvde å presse inne en time før jul. Mamma og pappa tok seg av Liam, så han hadde det supert han. Fikk være på trilletur, og det finnes lite som er bedre enn det. Skal innrømme at jeg var veldig nervøs, men timer var kun for å rette opp håret mitt etter min egenklipp hjemme. Nå er den stygge fargen og de slitte tuppene borte. Håret mitt må friskes opp litt etter graviditeten, så håper det fortsetter å vokse seg sterkt fremover.

  Er de ikke flotte? Nå er det ammetid for mor, så vi snakkes senere.

  Kom nærmere inn på hverdagen vår via Instagram. Profilen min finner dere her.

  #ungmor #ungmamma #mamma #mammablogg #foreldre #foreldreogbarn #familieogbarn #familie #baby #bloggmagasin #hverdag #fotografering

 • Publisert: 18.12.2016, 15:43
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • SANTAS LITTLE HELPER

 • Publisert: 17.12.2016, 11:50
 • Kategori: Blogg
 • Jeg popper innom jobben til uka, da blir det nemlig nissefest. Jeg skal bruke nissekostymet til min mor, som jeg er så heldig å få låne for andre år på rad. Blir med bukse og singlet under i år, da jeg må kunne amme. Men jeg kan jo ikke dra uten en liten nissehjelper. Så Liam måtte også få nissedrakt. Var masse tilbud på senteret i går (nattåpent senter=superrase tilbud), og da slo vi til vi. Se så nydelig han ble. Når er vi begge klare for en skikkelig nissefest!

  Liam ble litt lei av jeg skulle ta så masse bilder i går, som dere kanskje ser på bildet her. Men vi fikk noen fine bilder selv om. Noen ganger er det veldig gøy å ta bilder, så ligger han å smilet litt. Men han er bare en liten baby, så det varer ikke så lenge av gangen. Tålmodig er han uansett!

  Vi har begynt å teste story på Instagram, følg oss gjerne for et litt ekstra innblikk i hva hverdagen vår går til. Du finner profilen min her.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #foreldre #familie #familieogbarn #baby #bloggmagasin

 • Publisert: 17.12.2016, 11:50
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • PRATMAKEREN

 • Publisert: 13.12.2016, 14:31
 • Kategori: Blogg
 • Plutselig var det 13 desember dere. Ny dag med nye muligheter. Dagen har startet kjempefint. Liam er glad som bare det, og ligger å prater og koser seg. Han har det største og fineste smilet jeg noen gang har sett. Er virkelig ikke lene før han begynner å le nå. Noen gangen høres det ut som om han ler litt smått, og vi ser veldig frem til å fylle dagene våres med latteren hans når den tid kommer.

  Det har kun gått fem uker, og han har utviklet seg så utrolig mye. Er morsomt å være med på denne reisen. I går begynte han å heve øyebrynene sine skikkelig, og nå gjør han det hele tiden. Han har de morsomste grimasene! Nettene er også bedre nå. Han kan sove i flere timer før han skal opp å amme igjen, og vi kan sove helt til klokken er tolv. Klager så absolutt ikke på det.

  Verdens fineste smil! Lyser opp dagene mine💙

  #ungmor #ungmamma #familie #familieogbarn #baby #foreldreogbarn #mamma #mammablogg #hverdag

 • Publisert: 13.12.2016, 14:31
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • TANKENE KOMMER TIL KVELDEN

 • Publisert: 08.12.2016, 01:43
 • Kategori: Blogg
 • Husker dere jeg sa at mandagen var en litt hard dag? Etter noen andre til tider lange timer ved puppen, var mandagen desidert den verste. Som sagt gikk dagen veldig fint, hadde jo fått en god natts søvn, men til kvelden var jeg helt utslitt. Bestemte meg for å skrive ned hva jeg følte på et notat på mobilen, og bestemte meg for å dele dette med dere. Føler at mange andre kun skriver om rosedagene, så da kan jeg være litt annerledes og dele de vanskelige stundene.

  Er utslitt. Har såvidt fått en pause hele dagen. Er vondt å skrive dette. Vondt å innrømme det, for akkurat nå ligger jeg med følelsen av å ikke strekke til. Når dette går over vet jeg at jeg vil sitte igjen å ikke forstå hvorfor jeg var så frustrert. Men jeg er sliten. Det tar på å ikke få noe tid for seg selv i løpet av en dag.

  Liam har jo allerede hatt noen økedager, så hvorfor går det ikke over? De kommer vel ikke så ofte som dette? Fra vi sto opp i tolv tiden i dag tidlig, og til jeg la han i vogna i fem tiden, var han på fanget mitt hele tiden. Hver gang jeg la han fra meg våknet han enten øyeblikkelig eller etter få minutter. Det er frustrende. Det kommer melk fra brystene mine, men det virker ikke som han blir mett. Han vil til brystet hele tiden. Var redd han kun brukte meg som smokk, men han viser tydelig tegn på å være sulten. Han sutter på hånda si, og dytter tungen ut av munnen. Umulig å misforstå.

  Og med så tydelige tegn, er det kun en ting å gjøre. Og det er å legge han til brystet. Den største frykten er at han da ser dette som en vane. At puppen blir som en smokk for Liam. For smokk vil han nemlig ikke ha om dagen. Håper dette gir seg, for er redd jeg må begynne å gi melk på flaske. Kan fortsatt pumpe slik at det blir morsmelk, men det absolutt beste er definitivt å legge han direkte til puppen. Slipper styr med vask og planlegging av maten. Føles ut som et nederlag å innrømme dette, men jeg er så utrolig stolt over hvor godt jeg og Liam samarbeider og får til ammingen, og vil definitivt fortsette med det!

  Mange vil sikkert si at det er dumt å klage etter kun en dag. Det har tross alt bare vært en dag. Det har vært andre dager som dette, men da har det kun vart i noen timer. Når jeg la han i vognen og gikk en tur var den eneste pausen jeg fikk. Og det var ikke akkurat veldig avslappende. Men akkurat nå føler jeg meg helt jævlig. Og så ærlig har jeg lov til å være. Enten det er en dag eller hundre dager. Denne dagen var tung, og slik er det. Selv om andre sliter med dette på en daglig basis, eller andre ting som sliter dem ut, så er det slik jeg føler det akkurat nå.

  Jeg skulle ønske jeg kunne skrevet om hvor fint det går, men det ville rett og slett vært løgn. Og jeg skriver ikke denne bloggen for å pynte på sannheten, men for å lette på tankene. Skrive hvordan ting virkelig er, og ikke hvordan jeg skulle ønske at det var. Det er ikke bare koselig å få baby. Var forberedt på at det ville oppstå harde stunder, men det gjør virkelig ikke ting lettere når jeg står i det. Men vi skal komme oss gjennom disse litt tyngre dagene sammen. Sammen som en familie. Det blir så bra til slutt. Og selv om jeg er sliten nå, har jeg hatt så utrolig mange fine stunder gjennom dagen også, så er virkelig ikke bare dumt dette. Å ta vare på Liam er den beste jobben i verden, og jeg hadde ikke byttet det mot noe som helst!

  Ikke gøy å lede igjennom nå, men det går ikke an å tenke seg hvordan det blir i en slik situasjon. Kan ikke det selv i dag en gang. Ting er heldigvis mye bedre, spesielt etter turen til helsestasjonen. Skal fortelle mer om besøket der senere.

  Følg bloggen på Facebook.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #hverdag #mamma #foreldre #familie #familieogbarn #baby #barn #babyboy

 • Publisert: 08.12.2016, 01:43
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • LILLE PERSILLE

 • Publisert: 04.11.2016, 14:30
 • Kategori: Blogg
 • Endelig fredag. Selv om jeg går hjemme, er det noe helt eget ved helgen. Dagen startet bra også, rett ned på kjøpesenteret for å handle litt julegaver med mamsen. Var så rask ut døra at jeg til og med glemte å spise, så da tok vi en god lunsj på Lille persille. De har den absolutt beste salaten. Et sengesett til Liam ble også med hjem, så da slipper jeg å tenke mer på det.

  Når jeg gikk ut av døra ble jeg møtt av denne overraskelsen. Det var rim på gress, trær og dørmatte. Føler at jeg har vært innelåst i leiligheten vår, når jeg ikke har fått med meg dette. På senteret delte de ut serano - skinke på matbutikken, og da ble det spilt musikk i bakgrunnen. Da kom julestemningen krypende.

  Selv om det var stappfullt på senteret så fikk vi unnagjort litt ærender, og det er alltids deilig. Spesielt når det ikke er så lett å legge planer nå om dagen. Og det var små babyer overalt. Ble skikkelig babysyk når jeg så alle de fine små. Gleder meg til det blir min tur å traske rundt på senteret med den lille guttungen. Heldigvis ikke lenge igjen!

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #lunsj #mat #shopping

 • Publisert: 04.11.2016, 14:30
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • PÅ FLYTTEFOT IGJEN

 • Publisert: 24.10.2016, 12:44
 • Kategori: Blogg
 • Helgen er over, det betyr at jeg igjen er på flyttefot. Vi fikk både gjort en del hjemme i går før vi dro, og sett en fotballkamp. Manchester United spilte, og da måtte vi jo se den før vi kunne dra. Resultatet var ikke akkurat en stor suksess hjemme hos oss, men vi koste oss med kampen sammen uansett. Etter kampen leverte jeg fra meg kjæresten før jeg selv dro hjem til foreldrene mine. Igjen.

  Vi er heldige som får lov til å bo borte, kan ikke få sagt det nok. Men det blir fryktelig deilig når denne streiken blir ferdig. Hadde hvert deilig å bruke denne tiden med Robin. Forhåpentligvis er dette ferdig til Liam melder sin ankomst, for da må vi faktisk hjem igjen. Vi må bare fortsette å gjøre det beste ut av situasjonen, så vil det nok ordne seg om ikke alt for lenge. Ellers er det nok en regnværsdag her i Oslo, så dagen skal nytes for det meste innendørs. Er ikke veldig fristende å være ute i dette været nei. Ikke glem spørsmålsrunden jeg har gående her. Ønsker dere alle en fin dag!

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag

 • Publisert: 24.10.2016, 12:44
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • HØSTENS FARGER

 • Publisert: 22.10.2016, 20:01
 • Kategori: Blogg
 • Personlig mener jeg at de fineste fargene hører høsten til. Noe av det fineste jeg vet er rundt vår/sommer når du våkner opp en dag og gresset har plutselig blitt grønt. Likevel så slår det ikke fargene som hører høsten til. Når alle trærne har forskjellige farger, bladene faller ned fra trærne og alle de koselige og varme fargene som inntar de norske hjem.

  Selv på de kaldeste høstdager så kan en ikke annet enn å være takknemlig for alle de fine fargene som lurer rett utenfor døren. Selv om man må ut i kulden blir det koselig med farger som dette. Gjør det mer fristende å ta seg en tur ut, for det er som oftest bare det å komme seg ut av døra som er problemet. Når jeg først kommer ut nyter jeg virkelig høsten. Håper vi kan nyte høstdagene noen uker til, før plutselig minusgradene dukker opp, og tar vinteren med seg.

  Se på alle disse flotte fargene!

  #høst #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #farger #trær

 • Publisert: 22.10.2016, 20:01
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • PRØVEPAKKE 3 - LIBERO

 • Publisert: 17.10.2016, 15:58
 • Kategori: Blogg
 • Stellebordet til Liam var noe jeg valgte å ordne i permisjonen. Siden jeg fortsatt ikke er hjemme, begynte jeg smått i går å komme i gang med det viktigste til stellebordet. Og da kom jeg over denne prøvepakken, og innså at denne har jeg ikke vist dere enda. Det har desverre gått helt i glemmeboka hos meg. Da er det ikke annet å gjøre en å vise den nå.

  Slik ser boksen ut, og som dere kan se på forsiden er innholdet i pakken svanemerket. Stort pluss.

  En liten "bok" med tips til starten av livet til det lille mirakelet. Har ikke fått lest den enda, men den er med meg i veska nå slik at jeg endelig kommer i gang.

  En pakke med bleier. Virker som om det er to forskjellige størrelser på bleiene, slik at man får prøvd de en liten stund.

  Litt til mor også. Bind er greit å ha til tiden etter fødselen. Og våtservietter, noe som det trengs mye av.

  Bade såpe+olje og ammeinnlegg.

  En leke til å henge på vogna og bleie + bind/tampong kort. Hver fjerde pakke gratis.

  Ser at noen av bildene ikke ble så fine når de ble forstørret, beklager det. Går visst ikke an å velge kvaliteten selv på denne appen. Uff, prøver å lære så godt jeg kan. Gleder meg i alle fall til å teste ut disse produktene også, og gir fortsatt en tilbakemelding når produktene er testet. Forhåpentligvis finner vi en fin favoritt her.

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #familie #familieogbarn #hverdag #prøvepakke #libero #kiwi

 • Publisert: 17.10.2016, 15:58
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • KANELSNURR FRA BUNNEN

 • Publisert: 14.10.2016, 20:08
 • Kategori: Blogg
 • God fredagskveld til dere alle. Som jeg skrev tidligere har jeg bakt i dag. Har for all del ikke hvert alene, da hadde det ikke blitt samme resultat. Min mor har veiledet meg gjennom hele prosessen, men det meste er utført av meg slik at jeg lærer. Bollene ble utrolig gode, så må selv si at jeg har gjort en god jobb, hehe.

  Nam. God fredagskos hjemme i sofaen. Nå er det The Stream på TV'en, mens vi venter på å sette på neste klesvask. Rolig kjærestekveld for å ta igjen for tapt tid. Er det noen som ønsker oppskrift på bollene, så gir jeg den gjerne.

 • Publisert: 14.10.2016, 20:08
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • HØST I LEILIGHETEN

 • Publisert: 26.09.2016, 13:02
 • Kategori: Blogg
 • Nå som høsten er kommet, til og med for været, har jeg byttet ut litt lys og andre farger her hjemme. Er så koselig å forvandle hele leiligheten til å bli mer passelig for sesongen. Har ikke gjort stort, bare småting. Synes likevel det ble mer koselig her hjemme.

  Her ser dere mitt lille "kontor"- hjørne. Haha, her sitter jeg og blogger, strikker, noterer og slapper av. Har på en eller annen måte klart å gjøre det veldig praktisk og greit. For meg i alle fall. Samboeren mener at jeg alltid har så mye i kroken min, og passer bestandig på å rydde opp etter meg om jeg ikke gjør det selv. Godt jeg har han i mine distré dager❤ Og i høyre hjørne ser dere min fine ammepute. Den venter på å bli brukt.

  Kjærestens hjørne🙈 han ser på fotball på iPaden, om han ikke spiller FIFA. Med mindre vi gjør noe koselig sammen da såklart. Dette er som oftest etter at jeg sovner på sofaen. Vanligvis ligger jeg over hele sofaen, gjerne på fanget til Robin. Så er vel mere begges hjørne det her. Helt til venstre her kan dere også se litt av bildeveggen vår. Foreløpig er den ganske tom, så gleder meg til å fylle den opp med flere polaroid bilder etter hvert. Gjerne bilder som vi printer ut også.

  #høst #innredning #gravid #ungmor #ungmamma #mammablogg

 • Publisert: 26.09.2016, 13:02
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • LØRDAGS IDYLL

 • Publisert: 24.09.2016, 20:29
 • Kategori: Blogg
 • Nok en lørdag er nesten forbi. Dagene er over før de har begynt for tiden. Begynner å bli ganske lei av denne magen nå, så dagene kan bare fortsette å fly avgårde de. Er så spent på hvordan tiden som nybakt mor blir, og nå begynner jeg å bli skikkelig klar. Drømte faktisk at han kom i natt. Lille gutten kom endelig til verden. Må innrømme at det er godt at er i magen litt til. Alt er ikke helt klart, men vi kommer et godt stykke neste uke. Da står nemlig stellebord på handlelisten.

  Var en liten tur på senteret her i Ski tidligere i dag. Mest for å få en tur ut av huset. Kan ikke råtne her inne, selv om det er hva som frister mest. Det var så fint vær da vi gikk hjemmefra, men ble fort overskyet og kaldt. Godt å bruke kjole når jeg først har mulighet uansett. Er ikke så passelig med kjole på jobb. Flere som har kost seg denne lørdagskvelden?

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #hverdag #helg #mamma #gravid #lørdag

 • Publisert: 24.09.2016, 20:29
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • TID FOR Å BADE

 • Publisert: 18.09.2016, 20:26
 • Kategori: Blogg
 • Plutselig søndag. Det var jo akkurat fredag. Været er like fint i dag også. Deilig å kunne bade når det er så fint vær. Men heldigvis holdt vi badingen inne. Jeg og Robin har nemlig hvert på Røa i dag. Elixia har et bad der, og det er utrolig fint. Boblebad og sklie. Flere basseng og badstue. I dag var det til og med et hoppeslott i vannet for de små. Veldig koselig.

  Prøvde egentlig å poste dette innlegget i ett tiden, men blogg har ikke samarbeidet med meg i dag. Kom bare opp at bloggen min ikke eksisterer. Så beklager for et sent innlegg i dag også. Var i alle fall utrolig deilig å bade i dag, og kan anbefale Røa til alle sammen. Er virkelig ikke en aldersgruppe som det ikke er tenkt på der inne.

  Var helgekos her i går også da. Se på dette da!Det er ingen hemmelighet at kostholdet skal være sunt i graviditeten. Jeg og Robin unner oss noe godt i helgene, men jeg merker at mye godteri gir dårlig humør hos meg, og jevnlige fort kvalm. Så i går hadde vi en liten frukt - kveld. Vi skjærte opp frukt, og det er jo mye bedre enn noe godteri. Jeg elsker frukt, så dette er virkelig den beste helgekosen jeg kan få.

  #helg #helgekos #frukt #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #søndag #badeland #røa #elixia

 • Publisert: 18.09.2016, 20:26
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • DET ER HARDT

 • Publisert: 15.09.2016, 21:50
 • Kategori: Blogg
 • Det er ikke lett å gå på jobb om dagen. Lange dager. Hver dag. Og jeg må gi 110% på jobb hver dag, fordi jeg har en viktig jobb. Er nesten som å skru på en bryter. På jobb er jeg meg selv, og står på så godt jeg kan.

  Problemet er når jeg kommer hjem. Det er utrolig hardt. Jeg orker ikke å gjøre mye når jeg kommer hjem, og sitter med dårlig samvittighet for det. Er ting som må ordnes her hjemme også. Helgene på derfor brukes flittig for å for eksempel vaske leiligheten.

  Er veldig stolt over at jeg fortsatt jobber, men synes det er viktig å fortelle hele sannheten. Og det er dessverre at det er tungt. Men med hjelp og støtte fra de rundt meg, blir det hele mye enklere. Merker at jeg begynner å glede meg til å gå av med permisjon samtidig kommer jeg virkelig til å savne barna. Blir jo knyttet til disse fine skapningene som jeg er sammen med så og si hver dag.

  Beklager for et slikt klageinnlegg. Må bli det om dere skal få hele sannheten. Nå skal jeg hoppe til køys. Sov godt alle sammen

  #gravid #ungmamma #ungmor #mammablogg #mamma #hverdag

 • Publisert: 15.09.2016, 21:50
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • LANGE DAGER

 • Publisert: 15.09.2016, 08:28
 • Kategori: Blogg
 • Det har blitt to lange dager nå. Først jobb for å dra direkte å feire bursdag på tirsdag, og i går var det foreldremøte etter jobben. Heldig som jeg er hentet pappa meg etter jobb slik at jeg fikk i meg litt middag før foreldremøtet startet igjen.

  Er fortsatt litt uvant hvor sliten jeg blir. Vanligvis liker jeg at ting skjer hele tiden, fordi jeg har en tendens til å bli veldig rastløs. Men nå er lange dager det verste. Blir jo så utrolig sliten. Blir godt å få energien min tilbake kjenner jeg.

  I dag skal jeg heldigvis rett hjem etter jobb. Det blir deilig med litt kjærestetid. For øyeblikket sitter jeg faktisk fast i kø, så nå håper jeg på at det løsner slik at jeg ikke kommer alt for sent. Hater å være sent ute .. Ønsker dere alle en super dag.

  #ungmamma #gravid #ungmor #mammablogg #mamma #hverdag #kø #jobb #gravidplage

 • Publisert: 15.09.2016, 08:28
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • "IKKE GLED DEG TIL BABYTIDEN"

 • Publisert: 08.09.2016, 19:57
 • Kategori: Blogg
 • Kjære deg som sier at jeg ikke skal glede meg til baby tiden. At mitt sosiale liv er over når ungen kommer ut. At jeg ikke kommer til å få nok søvn. Hvor kommer alt dette fra? De fleste kvinner kan bære frem et barn. Et levende menneske. På kun ni måneder så har vi skapt et helt menneske som har utviklet seg fra uke til uke, dag til dag. Det er en gave å få bære frem et barn, og det er en like stor ære å oppdra dem!

  Merker jeg er kraftig lei av at alle snakker om hvor hard den første tiden er. Selvfølgelig vil det være vanskelig. Plutselig får du et barn som er avhengig av deg til enhver tid. Det er et stort ansvar, men at ansvar som vi selv velger når vi bærer frem et barn til verden.

  Folk har skremt meg tidligere, men å fortelle at babytiden ikke er kos, men at det er mye mas. Er derfor glad for de positive menneskene som finnes. Leser flere blogger om unge mødre, og ingen av dem klager døgnet rundt på hvor ille de har det. De er lykkelige. Er så takknemlig for hva de har. At de får oppleve en graviditet, og det å oppdra et barn. Som forteller om de harde stundene, men fokuserer på det positive. Du får oppdra ditt eget barn, se han eller henne vokse opp. Være med på de harde tidene, men også alle de fine øyeblikkene. Man skaper en familie, noe man burde være veldig stolt av!

  Vi kan forberede oss på hvem som kommer. Når mamma gikk gravid med mine første søstre, fikk henne ikke engang vite kjønn. I dag er vi så heldige at de fleste får vite hva de venter. Vi får til og med vite om barnet vårt har det bra og er friske, eller om de er syke.

  Håper alt mødre som kun klager, tenker dere om før dere sier noe negativt neste gang. Fortell også om de gode stundene. Hvorfor det er så herlig å bli foreldre. Er mye hyggeligere å dele de fine tidene. Legg vekk det negative, og tenk på hvorfor du startet denne familien. Å nyte øyeblikkene vi har med våre små, må være noe av det viktigste vi opplever i livet. Det kommer aldri tilbake!

  Ærlighetens ord fra meg. Flere som tenker det samme som meg?

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #ærlig #gravid

 • Publisert: 08.09.2016, 19:57
 • Kategori: Blogg
 • 13 kommentarer
 • FAVORITTER I KLESSKAPET

 • Publisert: 06.09.2016, 21:31
 • Kategori: Blogg
 • Denne gruppebloggen er veldig fin for meg som venter barn. Det er flere mødre, som skriver om sin hverdag. Både barn og mødre er i forskjellige aldre, men de er rundt min alder og det er da lett for meg å ta tips fra disse bloggene. De pleier å ha såkalte #momchallenge, og den ene var favoritter i klesskapet.

  Synes dette var en fin ide, og vil gjerne vise frem noen av mine favoritter hittil. Har ikke fått prøvd ut klærne enda, så kan være dette endres når jeg ser hva vi får bruk for. Men for øyeblikket er dette tingene jeg er mest fornøyd med.

  Denne joggedressen er det første plagget som ble kjøpt inn etter at vi fikk vite at det er en prins i magen. Kjørte forbi Adidas outlet butikken på Alna da jeg leverte Robin på jobb like etter ultralyd. Ville så gjerne "feire" at vi nå visste kjønnet, og fortet oss derfor en tur innom butikken. Jeg hadde en slik når jeg var liten, og har Adidas dresser nå også. Vil gjerne at vi skal kunne matche litt, så er ekstremt forelsket i denne joggedressen.

  Denne superfint hentedressen var et knallkjøp. Den er god og varm, og vi kan samtidig brette over på armer og føtter slik at varmen ikke går ut av dressen. Mykt stoff, og veldig fin farge. Ser nå at den er mer blå i virkeligheten, så bildet gjør den ikke fullt så fin som den er.

  Tøfler er gull verdt til føtter som ikke brukes til å gå på. Gutten må jo holde seg varm, og disse er derfor en stor favoritt. Dette er de vi fikk til babyshoweren. Er også veldig glad i denne lua av bomull. Synes den er så fin, samtidig som den er varm til høstens kalde vær.

  Hva er viktigere enn bodyer? Den til høyre fikk vi også i gave til babyshoweren, og har gjort et stort inntrykk her hjemme. Superfin, og gleder meg til å se Liam i denne. Den andre bodyen handlet vi faktisk før vi visste hvem som lurte i mammas mage. Faktisk en av tre bodyer som ble kjøpt inn da vi fant ut om graviditeten. Både minnerik og fin.

  Sist men ikke minst; Liam's andre hentedress. Denne er supersøt, ser ut som en liten bjørn. Det er til og med en hale på baksiden, og er glad for at det er med "føtter" på dressen slik at Liam ikke vil fryse på beina.

  Dette er de favorittene jeg har foreløpig. Jeg har selvsagt mere babysaker å vise dere etterhvert. R hentet prøvepakken fra Libero i grå, så skal vise dere innholdet i den også. Da er alle prøvepakkene hentet, så håper dere får glede av å sammenligne disse om det er noen vordene foreldre her. Hva synes dere om mine favoritter?

  #momchallenge #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #favoritter #klær

 • Publisert: 06.09.2016, 21:31
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • NYESTE I GARDEROBEN TIL ..

 • Publisert: 30.08.2016, 19:39
 • Kategori: Blogg
 • .. Liam. Ble forskjellige innkjøp i Sverige, både til meg, R og Liam. Siden jeg har hvert så flink til å ikke shoppe til Liam, feiret jeg det med å handle inn litt til han. Babyshopping er virkelig det koseligste jeg vet!

  Tre supersøte pysjer. Og ikke er de for varme når prinsen sove sammen med oss den første tiden.

  Kuleste college jakka. For å matche mor og far.

  Denne søte joggedressen ble også med hjem.

  Gleder meg til å se Liam med Mikke Mus ører i denne lua, haha. Både jeg og R likte dette, så vi måtte bare ha det.

  Disse skoene var på salg, da bet vi på gitt. Uff, koselig å lære å gå i sko også da hehe.

  Noe av tingene dere likte? Er det gøy med slike innlegg?

  #mammablogg #gravid #ungmor #innkjøp #ungmamma #shopping #baby #babyshopping

 • Publisert: 30.08.2016, 19:39
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • 10 FAKTA OM MEG

 • Publisert: 25.08.2016, 20:23
 • Kategori: Blogg
 • Siden jeg er ny på blogg, så tenkte jeg at det jeg kan skrive litt fakta om meg selv. Synes selv at lange innlegg med masse fakta om meg selv bare kommer til å bli utrolig kjedelig, så derfor lager jeg det enkelt og greit med 10 fakta om meg.

  1. Jeg elsker paprika. Det er virkelig det beste jeg kan få. Det erstatter fort lørdagsgodt!

  2. Er jeg i syden så lever jeg i vannet. Bading er bare helt herlig.

  3. Jeg er super kilen. Favoritthobbyen til R er å kile meg.

  4. Det er veldig lett og irritere meg. Småting som smatting er noe av det værste jeg vet. Det går fort over igjen da.

  5. Første natt ett nytt sted så klarer jeg ikke å sove alene. Må ha med en jeg stoler på da. Haha

  Fine Leo gutten til svigermor.

  6. Har ofte humørsvingninger tre av fire uker i måneden. Dette var utenom graviditeten selvsagt, men det er ikke noe bedre om dagen.

  7. Hater insekter. Min kjære må gå igjennom rommet før vi legger oss om kvelden, for å slippe å stå opp etter vi har lagt oss. Så lenge det finnes insekter i samme rom som meg så får jeg ikke sove.

  8. Har alltid hvert et skikkelig B-menneske. Sove lenge er en fin ting det, men har begynt å våkne tidligere. Kanskje jeg forbereder meg litt til prinsen min kommer.

  9. Synes det er så gøy å se skrekkfilmer, men er ofte jeg ikke fullfører fordi det blir så skummelt. Og R er verre enn meg, så er ikke noe trøst å få der.

  10. Kan late meg en hel dag, eller bare ikke orke å rydde. Men om kvelden kommer ryddegenet etter mamma frem til lyset. Kan finne på å vaske eller rydde hele leiligheten til kvelden. Robin er ikke veldig glad for dette med mindre han slipper å hjelpe til, hehe.

  Håper dere likte dette innlegget og lærte noe nytt om meg. Om dere vil ha flere slike innlegg så er det bare å si ifra. Er hos svigermor nå, så beklager så mye for sent innlegg.

 • Publisert: 25.08.2016, 20:23
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • FIN MANDAG

 • Publisert: 22.08.2016, 16:02
 • Kategori: Blogg
 • Hei dere. Er det bare jeg som syns at ukedagene flyr forbi? Føler at jeg akkurat kom på jobb, og nå er jeg allerede på vei hjem igjen. Slik fortsetter det helt frem til det plutselig blir helg igjen.

  Men det er sånn jeg liker det. Merker at jeg begynner å bli veldig utålmodig nå. Vil bare at Liam skal poppe ut så jeg endelig får møte han. Så nå prøver jeg å fylle opp dagene så de skal fly forbi.

  Vet ikke helt hvordan jeg skal få dagene til å gå fremover når jeg går ut i permisjon nå som jeg allerede er ferdig med vasking av klær, og vi er godt i gang med å male det som skal males. Forhåpentligvis finner jeg på noe gøy. Er jo også mulig at jeg er så utslitt at jeg ikke orker å gjøre stort.

  Begynner å bli blå og fin nå!

  Ønsker dere alle en fin dag videre.

  #mammablogg #ungmor #ungmamma #familie #mandag #gravid

 • Publisert: 22.08.2016, 16:02
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • AVSLAPPENDE SØNDAG

 • Publisert: 21.08.2016, 21:42
 • Kategori: Blogg
 • Er det ikke deilig med søndag dere? Som oftest elsker jeg den rolige og avslappende dagen som markerer slutten på nok en uke. Før så hatet jeg faktisk søndager. Dagen hvor alle butikker er stengt, og det aldri er noe morsomt å finne på. Men jo eldre jeg ble, jo mer likte jeg søndager. Det er så deilig å bare lade opp til en ny og travel uke.

  Når det er sagt, så er det ikke bare oppladning som har foregått her hjemme i dag. Først var det vasking og rydding av leiligheten. Det er begrenset hvor mye husarbeid jeg klarer om gangen, så ble ikke helt ferdig på onsdag. Jeg og Robin fullførte altså resten av jobben i dag. Etter leiligheten var ferdig vasket dro R ut med noen venner, så jeg har hatt hele ettermiddagen/kvelden for meg selv. Deilig med litt alenetid etter en lang uke, og nå er jeg klar for å fortsette hverdagen igjen i morgen.

  Her ser dere hva jeg har kost meg med i dag. I tillegg til Glee på TV'en. Nå skal jeg lage havregrøt til kvelds, så jeg og Robin ikke sulter her hjemme. Hva har du gjort i dag?

  #gravid #søndag #mammablogg #ungmor #ungmamma #familie #husarbeid

 • Publisert: 21.08.2016, 21:42
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • GOD MORGEN

 • Publisert: 16.08.2016, 09:06
 • Kategori: Blogg
 • God morgen alle sammen.

  Sitter for øyeblikket å venter på bussen på vei til jobb. Jeg jobber som barnehageassistent, så har allerede et godt forhold til barn. Har 40% stilling, så jobber fast hver torsdag og fredag frem til jeg går ut i permisjon, men denne uken har barnehagen trengt meg flere dager. Fikk denne stillingen fordi den passet perfekt i forhold til skolegangen som jeg skulle begynne på i år, men den har blitt satt på vent til neste år. Men valgte å fortsette i jobben slik at jeg var garantert jobb frem til permisjonen. Men det går helt fint, for det er virkelig verdt å utsette skolegangen for Liam.

  Har ikke hvert særlig stor etterspørsel for barnehageansatte etter sommeren, så jeg har fått en rolig start, med kun jobb 2-3 ganger de to siste ukene. Men merker at det er veldig godt å være tilbake litt flere dager i uken, slik at jeg ikke bare sitter hjemme hele dagen mens alle andre er på jobb. Blir veldig kjedelig i lengden, så nå er jeg klar for enda en dag på jobb.

  I går kveld fikk jeg plutselig for meg at jeg skulle begynne å rydde på rommet til lillegutt. Jeg og min samboer flyttet inn i leiligheten vår 1 juli, så rommet til Liam har blitt brukt litt som ett oppbevaringsrom for alle tingene vi ikke har fått plass til enda. Men siden tiden raser mot termin, og jeg ikke vet hvilken form jeg er i mot slutten av svangerskapet, tenkte jeg at det var lurt å begynne litt. Fikk gått igjennom alt vi har av klær til Liam for å se hva vi mangler, og slik at jeg kan begynne å vaske litt klær (noe jeg gleder meg veldig til).

  Det meste som var ikke på rommet til Liam var hans ting, som vugge, bilsete og reiseseng. Men vi må jo finne plass til det et annet sted når vi skal begynne å få litt orden inne på rommet hans. Vugga skal males og settes inn på rommet til meg og min samboer når Liam kommer, og bilsete ender nok opp hos mine foreldre da vi ikke har bil selv.

  Slik så rommet ut i går, haha uff. Viser dere det ferdige resultatet når vi har fått orden der inne. Ha en fin dag alle sammen ❤

  #mammablogg #barnerommet #roterom #familie #jobb #barnehage

 • Publisert: 16.08.2016, 09:06
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hits