Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

WELCOME BACK WITH OPEN ARMS

 • Publisert: 26.04.2017, 14:04
 • Kategori: Hverdagen
 • Ahh, i dag skinner sola igjen dere. Det er deilig det. Ble skikkelig glad da jeg sto opp og så at solen lyste inn gjennom våre små vinduer her hjemme. Hele dagen blir bedre så lenge sola skinner, og jeg tenker å ta med Liam ut etterpå for å få oss litt D-vitamin! Vi sov litt for lenge i dag, vi er jo helt ute av rutiner om dagen. Kan gjerne skylde det på påsken, men det har vel ikke noe med det å gjøre. Vi var hjemme til samme tid, og prøvde å få Liam til sengs rundt samme tid.

  Sliter mye med å sovne på kveldene, sliter fortsatt med mye mareritt om nettene, og da er det skikkelig deilig å ligge å dra seg om morgenen. Men jeg må bare ta meg sammen. Liam må komme seg i seng tidligere om kveldene, og ettermiddagsduppen kan ikke bli for sen. Da tror jeg vi får flotte rutiner igjen, noe vi virkelig trenger. Elsker jo egentlig å komme meg opp tidlig, å bruke dagen på noe nyttig. 

  Eller blir det en ganske kjedelig dag vil jeg tro. Skal redigere litt bilder til instagram nå, så blir det jobbsøking etterpå. Blir spennende å komme seg tilbake i jobb igjen, men jeg gruer meg også veldig til å ikke bruke hele dagen min sammen med Liam. Herregud så rart det blir. Heldigvis er ikke skoledagene så innmari lange, så blir nok en rolig tilvening, selv om det ikke blir lite slitsomt. Spennende tider jeg har i vente nå! 

  Facebook ⌉ ⌊ Instagram ⌉

 • Publisert: 26.04.2017, 14:04
 • Kategori: Hverdagen
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Victoria Larsen

  26.04.2017 kl.14:06

  Stilig antrekk :D

  liveterherlig93

  26.04.2017 kl.14:08

  spennende:)

  Bella

  26.04.2017 kl.14:23

  Åh vilken fin outfit, älskar byxorna! Hoppas att det bättrar sig med sömnen, kram.

  Skriv en ny kommentar

  hits