Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

SLEEPING BABY

 • Publisert: 25.04.2017, 11:30
 • Kategori: Hverdagen
 • Da var nok en tirsdag påbegynt, og uken er allerede godt i gang. Har vært veldig fornøyd med at det raser mot sommer, men i går kom søren meg snøen tilbake her på østlandet. Æsj, så kjedelig det var å måke seg frem med vogna når vi tuslet avgårde i går. Da jeg våknet opp til en melding fra Robin om at snøen var lagt seg ute, ble jeg mildt sagt sjokkert. Når våren endelig ankommer, forsvinner den igjen på et blunk.

  Liam er lagt for dupp nummer en, og jeg skal snart hoppe i dusjen. I det siste har jeg begynt å amme en gang i løpet av natten, og vil derfor ha Liam sovende på vårt rom en liten stund til. Men vugga er alt for liten, og jeg er bekymret for at Liam skal rulle ut av den. Så i går bar R sprinkelsengen inn på vårt rom, slik at han får en fin tilvenning til sin nye seng. Det tok oss over to timer, men slik er det vel når han er vandt med å vugges i søvn. 

  Det er godt han kan ta igjen litt søvn på dagen, da han våkner til samme tid om morgenen igjen. Rundt ni er det opp her, etter at det var klokken åtte en liten periode. Mistenker at han trenger litt mer søvn, eller at dette er et resultat av nattammingen, så det blir nok tidligere kvelden på Liam fremover, var så greit å starte dagen litt tidligere enn ni/halv ti tiden.

  Ellers holder vi oss for det meste inne i dag. Pakket vekk all vinter i helgen, så er ikke veldig gøy å tasse rundt i snøen med vår/sommer sko. Nå vil jeg ha sol og varme, er så lei av dårlig vær. Håper været er bedre hos deg, så snakkes vi senere. Kommer en super rabattkode til dere etterpå, så følg med! 

  Facebook ↔ Instagram ←

 • Publisert: 25.04.2017, 11:30
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  liveterherlig93

  25.04.2017 kl.12:30

  ha en fin dag:)

  REBECCA HOLDER

  26.04.2017 kl.13:56

  Jeg kan ikke fatte hvordan det plutselig ble snø i slutten av April .. gjør ordentlig vondt langt inn i hjerterota, haha. Syntes det virket deilig å sove helt til 9 tiden med en liten i hus, så jeg hadde bare holdt det sånn, haha. Men så veit jeg ingenting om hvordan ting er ellers, så jeg skal ikke si så mye. Ha en fin dag, alle sammen <3

  Skriv en ny kommentar

  hits