Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

JEG TRENGTE EN PAUSE

 • Publisert: 24.04.2017, 22:04
 • Kategori: Hverdagen
 • Heihei alle sammen!

  Nå er det en stund siden sist gang jeg titten innom bloggen. Nærmere to måneder faktisk. To måneder hvor det har skjedd mye. Men noe annet enn det kan jo ikke forventes da man har en liten (stor) baby i hus. Liam er nå rukket å bli hele fem måneder. Føler jeg akkurat var på fem måneders kontroll, men allerede nærmer det seg seks måneders kontroll med stormskritt. De to ukene fra fem måneder til i dag har flydd avgårde. Dumt at jeg plutselig ble borte, det var helt uten hensikt. Men jeg fikk rett og slett nok, og det var ikke et bein i kroppen som ville innom bloggen. Ingen spesiell grunn til dette, bare en hektisk hverdag med en liten en. 

  Som tidligere nevnt følte jeg at tiden gikk i et flott tempo, og jeg rakk å ta del i alt som skjedde, samtidig som jeg fikk kjenne på det å glede meg til hva som ville komme fremover. Det var skikkelig deilig, og en følelse jeg tok litt lett på. Plutselig ble han fire og en halv måned gammel, og siden den gang har tiden rast. Og det har ikke stoppet opp enda, så det er nok slik det blir fremover. 

  Ellers er vi alle friske og raske. Liam var veldig uheldig, og fikk RS - virus rett før dåpen. Selve dåpsdagen var helt fantastisk, skal komme tilbake til den etter hvert. Det var to uker vi kun var rundt eldre voksne og barn. Ville ikke smitte barna rundt oss, så vi måtte bli hjemme fra både babysvømming og babysang. Det ble fort bedre, og det ble heldigvis aldri så ille at det ble snakk om sykehuset. Fortsatt litt tett, føler det henger igjen etter viruset, men ikke noe han plages av.   

  Jeg er fortsatt en godtemoms, og har ikke å kutte ut sjokoladen. Er bedre enn tidligere, men har fortsatt et stykke igjen. Men har valgt og ta alt i et rolig tempo, det er ikke stort mer enn fem måneder siden jeg hadde en stor gutt på nesten fem kilo boende i magen. Det kommer til å ta litt tid å gå ned i vekt, det viktigste for meg er å gjøre det på en sunn måte slik at jeg ikke ødelegger ammingen. Robin derimot, trener og spiser litt bedre enn meg, så prøver å la meg inspirere av han, hehe.

  Liam har en tann på vei, så har vært en stund med litt lite nattesøvn, men den er endelig ute å det virker å være bedre for han nå. For øyeblikket prøver vi å legge han i sprinkelsenga (som ikke er brukt over natten tidligere), vugga er nemlig for liten. Han ligger med beina utenfor kanten, og kan lett rulle ut. Liam er ikke helt klar for å sove på eget rom over natten, så senga er nå på vårt rom, slik at vi er i nærheten. Men han vil ikke sove, selv en time inn i leggingen. Er ikke alltid like lett det der. 

  Hadde helt plutselig behov for å dele litt med dere igjen, og håper jeg klarer å komme igang med bloggen igjen. Er fortsatt aktiv på instagram, og der skjer det litt spennende fremover, så gjerne følg meg videre der for å få med dere litt hva som skjer. Plutselig snakkes vi igjen dere, ha en fantastisk kveld videre. 

 • Publisert: 24.04.2017, 22:04
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  mammantilolivia

  24.04.2017 kl.22:47

  Så koselig bilde av dere :) Kjenner meg så godt igjen i at tiden raser forbi og at barna vokser i rekordfart, har selv en datter på 8 måneder og nå går det veldig fort haha :P Ønsker dere en god kveld, med bedre søvn for både små og store :)

  lifeandchoices

  25.04.2017 kl.08:37

  Veldig fint bilde av dere. Så nydelig han er! Forstår godt at det er hektisk som mamma.

  liveterherlig93

  25.04.2017 kl.11:18

  så søt:)

  02.05.2017 kl.02:05

  Eg følger deg på instagram, men hvorfor har du begynt å skrive på engelsk der? :)

  Skriv en ny kommentar

  hits