Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

7 TING JEG GLEDER MEG TIL

 • Publisert: 25.02.2017, 18:15
 • Kategori: Blogg
 • Sommer: i år gleder jeg meg mer til sommer enn noen gang. Tidligere har sommeren vært gull grunnet skolefri og sol. I år skal jeg tilbringe hele sommeren hjemme med min lille skatt. Gleder meg såå mye til å sitte ute i Hagen med Liam.

  Permisjonstiden min: denne permisjonen varer ikke evig, så den skal nytes til det fulle. Skal kose meg masse med lillegutt, og gleder meg til alt vi skal finne på.

  Ferie: vet ikke om vi skal reise noe særlig i sommer, men samboeren skal i alle fall ha ferie. Blir skikkelig deilig å ha han hjemme. Ikke bare er vi to om ting, men det finnes ikke noe bedre enn familietid.

  Begynne med babysvømming: jeg har fått plass på babysvømming, og gleder meg veldig til å starte. Liam elsker vannet, og kommer til å ha god nytt samtidig kose seg i vannet. Livsviktig å kunne svømme, uten tvil.

  Barnedåp: det er ikke mer enn to uker igjen til Liam's dåp, og jeg gleder meg! Gleder meg til å pynte bord, møte familien og ikke minst til å se lille gutten min døpes. For et stort og vakkert øyeblikk det kommer til å bli.

  Liam's store øyeblikk: det er ikke lenge til han ruller fra rygg til mage. Han skal begynne å sitte, stå og ikke minst gå. Krabbingen kommer kanskje også. Mange store øyeblikk i vente, og jeg skal være der å heie på han.

  Å starte studier: det skal bli godt å komme tilbake på skolebenken. Gleder meg til å lære mye nytt, som vil hjelpe meg å gjøre jobben min enda bedre. Jeg er klar for å lære nytt, og jobbe hardt. Det blir ikke lett, men jeg skal klare det.

  Hva gleder du deg til?

  #gleder #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #hverdag #blogg #baby #barsel #bloggmagasin #familieogbarn

 • Publisert: 25.02.2017, 18:15
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  25.02.2017 kl.18:26

  Åh, kjempe flott innlegg! Så nydelige bilder også <3

  Nina

  25.02.2017 kl.18:28

  Koselig :)

  Mamma/mormor

  25.02.2017 kl.19:49

  Dere er så flinke😄Skolen greier du med glans❤

  Milla

  26.02.2017 kl.11:12

  Hva skal du studere ? :D

  Skriv en ny kommentar

  hits