Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

NOK EN BURSDAG

 • Publisert: 22.02.2017, 21:01
 • Kategori: Hverdagen
 • I min familie både starter og ender året med flere bursdager. I går var det min yngste storesøster sin tur til å fylle år. Hele familien samlet i venner nyoppussede hus. Henne har nemlig kjøpt og pusset opp et lite hus helt alene. Med hjelp fra familie og venner har henne fått det skikkelig fint, så vi koste oss masse i går. God mat og god dessert, min familie er altså gode på kjøkkenet. Må øve masse, må jo levere når vi har selskap her i fremtiden.

  Men før vi var i bursdag, hadde jeg og Liam supert besøk. Storesøster og tantebarnet mitt kom på besøk, og vi gikk sammen en tur til senteret. Tantebarnet bestilte shopping, så da ble det slik. Vi tok følge ned fra leiligheten vår, så vi fikk tatt noen Pokémons på veien. Vi måtte til og med ut av senteret en liten tur, for å fange noen skapninger han ikke hadde fra før. Ikke annet enn deilig i det flotte vårværet som er om dagen. Skikkelig deilig!

  Fra vår, sol og såvidt noe snø i går, til snø i dag tidlig. Dere kan tro jeg fikk sjokk da jeg så ut av vinduet da jeg sto opp. Det var helt hvitt. Jeg sjekket to vinduer for å være helt sikker. Noen cm med snø dekket bakken. Snø som kom over natta. Og vi som hadde skøytebane utenfor i går. Gruet med til å forlate huset, men det var ingenting å bekymre seg for. Jeg sovnet nemlig på sofaen (sykt typisk), og fikk ikke gått på tur. Prøver igjen i morgen da, hehe. Vakkert var det i alle fall! No filter needed.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #babyboy #barsel #mamma #bloggmagasin #familieogbarn #foreldre #mammaperm

 • Publisert: 22.02.2017, 21:01
 • Kategori: Hverdagen
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  liveterherlig93

  23.02.2017 kl.10:14

  koselig:)

  Skriv en ny kommentar

  hits