Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

NÅR SØVNEN BLIR MINIMAL

 • Publisert: 20.02.2017, 18:37
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei alle sammen. Nå sitter jeg ren og pen i sofaen og venter på at mini skal våkne. Har ryddet litt, vært i dusjen og vi har vært en tur på senteret. Jeg lurer på om han tar igjen litt søvn, ettersom søvnmønsteret har vært litt annerledes de siste dagene. Det har gått flere netter nå hvor han våkner igjen etter rundt to timer. Da har jo mor akkurat sovnet, og det er helt fælt å våkne igjen da. I natt var jeg så sliten at han ble liggende i senga vår. Både han og jeg sovnet litt bort i ammingen. God jeg våkner igjen så jeg får på plass ammeinnlegget igjen. Hvis ikke det er på plass så blir det en aldri så liten dam i senga.

  Har en liten følelse av at jeg ammer mindre i løpet av dagen nå enn tidligere, nettop av den grunn at Liam er så oppmerksom på alt som skjer rundt han. Han blir avbrutt ofte under ammingen, så nå skal jeg prøve å unngå for mange forstyrrelser rundt han så lenge det er mulig. Det skal ikke mere til enn at Robin passerer oss, og Liam da må vri seg rundt for å se hvor han skal. Men når det kun er meg og Liam, så får vi bare skru av lyden rundt oss om det går så langt. Håper ikke det skjer, blir jo så ensomt hjemme uten noen lyder.

  Nå om dagen blir det faktisk aldri helt stille, da Liam har funnet ut på ordentlig at han har en stemme. Han lager mange forskjellige lyder med munnen, og "skriker" litt også. Når han blir veldig glad må han på en måte skrike det ut. Skikkelig morsomt å ha noen små samtaler med han, hehe. Han utvikler seg så mye, og blir stor fort, så vi nyter virkelig dagene her hjemme. Legger ofte ut klipp på min instagram, så gjerne følg meg HER.  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #baby #hverdag #foreldreogbarn #familie #bloggmagasin
   

 • Publisert: 20.02.2017, 18:37
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  liveterherlig93

  20.02.2017 kl.18:59

  kos:)

  Christina Rindal

  26.02.2017 kl.15:11

  liveterherlig93: :)

  Dazzy

  21.02.2017 kl.00:46

  Så herlig, de vokser fort!

  Christina Rindal

  26.02.2017 kl.15:11

  Dazzy: ja, alt for fort, hehe.

  Skriv en ny kommentar

  hits