Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

KNALL OG FALL

 • Publisert: 19.02.2017, 13:28
 • Kategori: Hverdagen
 • I dag har jeg skikkelig søndagsfølelse. For øyeblikket ligger Liam og sover, og jeg har håret i lillahampo. Det er den jeg bruker for å få håret mitt grått. Ikke at det har funket så veldig bra hittil, men jeg finner nye tips hele tiden. Holdt på å gi opp når jeg var i nedeperioden min. Følte meg helt fæl og ukomfortabel i både kropp og med hår. Heldigvis valgte jeg å prøve litt til. Gir alltid opp fort når det kommer til håret mitt, så denne gangen ville jeg ikke gi meg. 

  Men om det ikke snart blir grått, så må jeg nok gå tilbake brunt hår. Har funnet en brunfarge jeg liker jeg. Ubesluttsom? Jepp! Her blir det en forholdsvis rolig søndag. Vi skal tusle oss en liten tur om ikke lenge, før det blir fotballkamp. Krysser både fingre og tær her jeg sitter, og håper på at Liam kan sove en liten stund nå. Sovingen har så absolutt ikke vært optimal de siste dagene, men etter denne natten virker sovemønsteret å bli bedre igjen. 

  Jeg er innmari klumsete om dagen. På vei til helsestasjonen, fredag morgen, vandret jeg nedover en liten bakke. Det var gruset så jeg så fulgte med på alt byggearbeidet som foregår i Ski om dagen. Bang, plutselig satt jeg på rompa midt i bakken. Heldigvis holdt jeg vogna, og det var kun jeg som fikk meg en liten smell. Det var ikke veldig deilig å vandre hjemover med et forslått bekken. At det er mulig, haha.

  Det blir noen opppdateringer på instagram også, så gjerne følg hverdagen vår HER også♥

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #blogg #hverdag #bloggmagasin #familieogbarn #foreldreogbarn #baby #barsel 

 • Publisert: 19.02.2017, 13:28
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  liveterherlig93

  19.02.2017 kl.14:00

  ha en fin søndag:)

  Christina Rindal

  19.02.2017 kl.20:09

  liveterherlig93: takk det samme :)

  Victoria Larsen

  19.02.2017 kl.14:13

  ÅH, så kjedelig å falle sånn.. Det er så typisk meg også!! Jeg håper du får en fin søndag :-)

  Christina Rindal

  19.02.2017 kl.20:10

  Victoria Larsen: godt det ikke bare er meg da, hehe. Takk det samme :)

  Skriv en ny kommentar

  hits