Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

TRE MÅNEDER

 • Publisert: 18.02.2017, 20:58
 • Kategori: Liam
 • Forrige torsdag ble mini tre måneder. Hadde egentlig begynt å skrive litt (og med litt mener jeg overskriften), men kom aldri i gang med innlegget. Men en liten oppsummering må jo til. En flott milepæl å krysse, virkelig morsomt! Tenk at han har vært i verden i tre små måneder allerede. Føler at jeg har kjent han så lenge, men det er faktisk ikke mer enn tre måneder. Ingen tvil om at det har vært de tre beste månedene noensinne. Kan faktisk ikke forstå hvordan jeg kunne være så heldig å bli akkurat mammaen til Liam.

  Det er helt ekstremt å se tilbake på nyfødt tiden. Det har skjedd så mye siden den gang. Liam lærer nye ting hver eneste dag, forrige uke på tiden synes jeg at ham pratet masse. Men nå kam han holde på mye lenger. Det kommer mange forskjellige lyder fra den lille kroppen. For det meste er han veldig glad, men han må jo kjefte litt fra tid til annen også. Han prater til både menneskene han har rundt seg, og han prater til lekene sine. Han har også begynt å målbevisst ta etter leker, og tester ut hvordan hånden og fingrene smaker. De er ofte i munnen for å si det slik.

  Jeg har forandret meg en del selv også. Livet mitt dreier seg for det meste om Liam. Han er i tankene hele tiden, og det meste jeg gjør i løpet av en dag er for han. Man strekker seg ikke bare litt lenger for barna sine, det kan jeg skrive under på. Det viktigste er at han har det bra og er trygg. Jeg skal innrømme at jeg gleder meg til å begynne med grøt, og forhåpentligvis blir flaske en hit her hjemme. Jeg og Robin trenger litt tid alene vi også, det er vi enige om å ikke glemme i denne tiden. For øyeblikket nyter jeg å ha Liam her hjemme med oss til enhver tid, men han kommer til å ha det like fint hos vår familie. Det er vi absolutt ikke i tvil om.

  #ungmor #ungmamma #threemonths #mammablogg #baby #mamma #hverdag #familieogbarn #foreldre #mammalivet

 • Publisert: 18.02.2017, 20:58
 • Kategori: Liam
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  liveterherlig93

  19.02.2017 kl.11:24

  søt :)

  Christina Rindal

  19.02.2017 kl.20:10

  liveterherlig93: takk :)

  Skriv en ny kommentar

  hits