Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

HEKTISK DAG

 • Publisert: 16.02.2017, 23:19
 • Kategori: Hverdagen
 • God kveld alle sammen. Dårlig start på bloggingen igjen, hehe. Beklager det. Denne dagen har vært litt hektisk. Dagen startet tidlig (det innebærer vekking av Liam), torsdag = babysang. Været var helt forferdelig i Ski i dag. Så på værmeldingen for å sjekke hvordan jeg skulle kle Liam, og da sto det to minus. Så jeg var forberedt på mild kulde i snøen. Men da jeg åpnet døren var det pøsende regn. Uff, så trist med slikt vær! Heldigvis tar det ikke mer enn to minutter å tusle bort til kirken, så vi overlevde den lille turen.

  Liam trengte virkelig å sove da babysangen var ferdig. Han sovner vanligvis etter babysang (*kremt* og amming), men vi måtte være nede i kirken i dag. Vanligvis er vi i overetasjen og kan trille inn vognene med oss. Men i dag var det ikke plass til vogner, og jeg hadde selvsagt ikke med babycall. Så da han sovnet på fanget mitt, prøvde jeg å legge han i sofaen. Men det varte ikke lenge, så vi måtte rusle avgårde etter jeg fikk i meg litt mat. Men sjefen hadde ikke tenkt til å sove så lenge i dag, jeg som hadde tenkt å duppe litt i mellomtiden.

  Da var det bare bleieskift m, mat og lek. Det er nemlig blitt gøy med leker her hjemme nå. Det er jo skikkelig morsomt. Han holder i lekene, og vet målbevisst hva hat tar etter. Kanskje det tar noen forsøk før han treffer akkurat objektet han sikter seg inn på, men han treffer til slutt. Mammahjertet smelter, jeg bare nyter! Når Robin kom hjem sov Liam igjen, og da ble det vasking av leiligheten. Har kun blitt støvtørk og støvsuging de siste dagene, så i dag var det dags for en skikkelig vask. Digg! Dagen har altså gått i ett. Nå er det snart natta her. Prøver å få Liam tidlig i seng, nok en tidlig morgen står for tur i morgen. Vi starter dagen med besøk på helsestasjonen, og jeg gruer meg så inderlig! Ønsk oss lykke til.

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #blogg #hverdag #mammalivet #mamma #bloggmagasin #familieogbarn #småbarn

 • Publisert: 16.02.2017, 23:19
 • Kategori: Hverdagen
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  liveterherlig93

  17.02.2017 kl.15:36

  sånn e det noen ganger:)

  Christina Rindal

  19.02.2017 kl.20:10

  liveterherlig93: det er det ja ;)

  Skriv en ny kommentar

  hits