Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

EN ALDRI SÅ LITEN PAUSE

 • Publisert: 15.02.2017, 13:24
 • Kategori: Hverdagen
 • Hei dere. Nå har jeg hatt noen dagers pause fra bloggen. Ikke noe planlagt, men veldig nødvendig. Skulle gjerne sagt at det har vært hektiske dager som førte til mitt fravær fra bloggen. Men sånn er det dessverre ikke. Jeg trengte disse dagene på å komme til meg selv igjen.

  Det er ingen hemmelighet at kroppen endres drastisk på kort tid i løpet av et svangerskap. Og dessverre så er det ikke slik at kroppen går tilbake til normalen med en gang herligheten(e) kommer til verden. Det er ikke mer enn tre måneder siden fødselen. Det har ikke akkurat vært tre aktive måneder, så kroppen min er som den er. Det er mye snakk om mammakroppen, og jeg vet at alle er forskjellige. Mammakroppen kommer i alle fasonger og størrelser, og alle er like vakre. Jeg må fokusere på den fantastiske jobben jeg har gjort. Det er faktisk ikke alle som får den muligheten.

  Så jeg har vært litt nede. Personlig tror jeg at jeg ser noe annet i speilet enn hva flere rundt meg gjør. Alle har forskjellige syn på kropp og utseende, vi mener alle forskjellige ting. Noen dager føler jeg meg fin, andre dager føler jeg meg helt forferdelig. Men med tiden vil jeg nok bli mer komfortabel med kroppen min. Den vil aldri bli den samme, og godt er det! Matvanene er blitt mye bedre, og godteriinntaket har sunket betraktelig. Slik skal det fortsette til alle dårlige vaner er borte. Blir ikke akkurat mindre aktiv nå som Liam blir eldre heller, så et resultat jeg er fornøyd med kommer nok. Jeg vil ha en sunn og frisk kropp, jeg skal tross alt ha den i mange år!

  #mammablogg #ungmor #ungmamma #mamma #baby #foreldre #familieogbarn #bloggmagasin #kropp #hverdag

 • Publisert: 15.02.2017, 13:24
 • Kategori: Hverdagen
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  liveterherlig93

  15.02.2017 kl.13:34

  håper ting blir bedre:)

  Christina Rindal

  19.02.2017 kl.20:12

  liveterherlig93: det blir det nok :)

  Helga Sriskantharajah

  15.02.2017 kl.15:24

  Kjære deg <3 Som du sier selv så har du gjort en fantastisk jobb. Og mammakroppen kommer i alle fasonger - du må bare finne din :-)

  Jeg vet at du den nærmeste tiden vi ha mange stunder der du føler at ting ikke er som de burde være - det være seg din egen kropp eller andre ting rundt deg som kan synes vrange og vanskelige.

  Jeg tror dog at du er på rett spor når du innser at du trenger noen dager pause for å ta tak i alt. Du har en flott og positiv innsikt i det du synes er vanskelig. Hold ut de tøffe dagene, for livet ditt med Liam vil komme til å gi deg all verdens glede.

  Klem fra ei som en gang var ung mor - og som nå er en "ganske ung" bestemor :-)

  Ha en lykkelig dag!

  Christina Rindal

  19.02.2017 kl.20:12

  Helga Sriskantharajah: Tusen hjertelig takk. Fortsatt mange ting som skjer, så kan ikke forvente store forskjeller. Tusen takk for en koselig og flott kommentar <3

  Skriv en ny kommentar

  hits