Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

2 MÅNEDER MED BABYBÆRING

 • Publisert: 10.01.2017, 20:24
 • Kategori: Hverdagen
 • Lille er hele to måneder nå dere! Disse to månedene har vært magiske. Både oppturer og nedturer, men mest av alt er gleden. Herregud så mye glede den lille skapningen der skaper. Han har det fineste og mest sjarmerende smilet jeg noensinne har møtt! Har sikkert nevnt det tusen ganger allerede, får bare ikke sagt det nok. For en flott liten gutt vi har fått. Veldig spennende å følge han utvikling også, men det må jeg skrive i et eget innlegg. Det skjer innmari mye på kun to måneder for disse små.

  Og bæring av en tung syv kilos baby, det tar visst litt på hos meg. Har nemlig slitt med "svake" håndledd tidligere etter litt knall og fall. Støttebandasje har kommet på flere ganger, selv bare etter bilkjøring. Og når man da skal bære en tung baby hver eneste dag er det ikke veldig sjokkerende at støttebandasjen måtte på igjen. Orker virkelig ikke å bruke på begge hendene samtidig, så jeg bytter heller på. Er skikkelig dritt, men bedre å forhindre at det oppstår større skader senere. Ikke veldig fint, menmen.

  FØLG BLOGGEN PÅ FACEBOOK

  FØLG MEG PÅ INSTAGRAM HER

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #blogg #hverdag #skade #baby #familie #familietid #familieogbarn #foreldreogbarn

 • Publisert: 10.01.2017, 20:24
 • Kategori: Hverdagen
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Henniie

  10.01.2017 kl.21:44

  Minsten har vært mye syk nå siden oktober - og jeg.... jeg endte opp med senebetennelse i skulderen. Pass på!!!!

  Christina Rindal

  27.01.2017 kl.14:55

  Henniie: uffda, ja det skal jeg. Vi må ta godt vare på kroppen vår. God bedring til deg!

  Mammatilmini

  11.01.2017 kl.13:03

  Du burde vurdere bæresele eller sjal! Jeg bærer min lille i Ergobaby adapt, hun er vel å merke 6 kg og tre måneder. Du har flere måneder med bæring foran deg, og Liam blir neppe lettere ;)

  Bare pass på å skaffe deg en sele som er ergonomisk. Babybjorn er ikke ergonomisk for lille, verken for beina eller rygg. Jeg elsker min ergobaby adapt, men det finnes mange ulike typer på markedet! Det vil avlaste håndleddene dine mye bedre enn noen bandasje noensinne kan klare!

  Christina Rindal

  27.01.2017 kl.14:56

  Mammatilmini: Nei, det er sikkert og visst, tusen takk for tipset. Skal sjekke ut litt jeg :)

  Henniie

  27.01.2017 kl.15:02

  Tusen takk <3

  Skriv en ny kommentar

  hits