Christina Rindal

Mamma som 19 - åring

NÆRMEST PERFEKT

 • Publisert: 10.01.2017, 01:01
 • Kategori: Hverdagen
 • Jeg har lyst til å si beklager for null blogging tidligere, men jeg er faktisk ikke lei for det. Har tenkt på hva jeg ville poste på bloggen i dag, men hadde ingen ideer i hodet tidligere i dag, så jeg satte det litt på vent. Of i ettertid har dagen rast avgårde. Det gjør det alltid, men denne dagen har vært annerledes. Det har gått fort, fordi den har vært spesiell. Spesielt bra faktisk.

  Vi startet dagen litt tidligere enn hva vi pleier, nettop for å få mer energi i løpet av dagen. Og det funket supert. Liam har alltid en liten blund (noen timer der altså), etter første "måltid" PG morgenen. Da sovner faktisk jeg også. Og da hender det at vi sover opp imot to timer. Men når vi sto opp ved dagens første amming, så sovnet Liam i armene mine i sofaen. Jeg flyttet han over i vogna, og vóila. Der sov han søren meg i over tre timer. Våknet opp like glad som sola, og så bar det ut en tur.

  Der sovnet han selvsagt igjen (som nevnt tidligere, vogna er gull), og sov ute når vi kom hjem igjen. Da sov han i ca. 5 timer. Alt dette etter litt over syv timer sammenlagt i natt. Altså, er jeg heldig? Han er alltid glad og fornøyd, sjeldent noe mas her i gården. Smiler fra øre til øre, noe som selvsagt smitter over på foreldrene. Hvis du ikke blir glad av smilet hans, er du immun mot alt søtt. Han er en skikkelig sjarmør, smelter hver en person han møter!

  Vår lille tur ut var ikke overraskende til senteret. Vi dro ut for å handle noe viktig, og ja jeg endte opp med litt ekstra. Men det ble kun en genser, som jeg fant på tilbud, en lyslenke og to "lamper" til 10 (!) kr. Så vi begynner å blir flinkere nå altså, er veldig stolt. Og hvis dere følger meg på Instagram har dere kanskje sett min story? Jeg skal forklare nærmere i morgen, haha. Er ingenting alvorlig da, heldigvis. God natt alle sammen.

  Instagram.

  Facebook

  #ungmor #ungmamma #mammablogg #mamma #blogg #bloggmagasin #foreldreogbarn #familieogbarn #baby #hverdag

 • Publisert: 10.01.2017, 01:01
 • Kategori: Hverdagen
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits